• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Kasiu gratulacje:)

A mój maluch dziś znowu takie cuda wyczynia,że aż mnie cały brzuch w środku boli,a niby teraz miał się mniej ruszać bo ma mniej miejsca.Od wczoraj taki wojownik z niego,tłumaczę mu,że na zewnątrz będzie miał więcej miejsca do fikania ,ale nie chce mnie słuchać...:)

reklama
Bardzo dziękuję dziewczynki, dopiero powoli to do mnie dociera :-):-):-)

Dobrze, że mi przypomniałaś Losiczko!!!

Zatem takie oficjalne i potwierdzone, unisex, czyli zielone ;-):
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ilonko zdrowiej nam tu szybciutko! Następną wizytę mam 14.06.
Róziu, ani się obejrzysz, a zobaczysz swojego okruszka z bijącym serduszkiem &&&&&&
Przepraszam, że nie wszystkim odpisuje, ale nadal jestem oszołomiona ;-);-);-)

Viola, mój Maksiu też dziś szaleje! Uczę się, a on spokoju mi nie daje:-):-) Może dziś jest taki dzień na bobasowe szaleństwa w brzuszkach??;-);-):-D

Dobranoc dziewczynki. Kolorowych snów.

Ostatnia edycja:
Przepraszam,że zniknęłam, ale oglądałam ostatni odcinek gotowych na wszystko :-):-):-)

Ilonko to trzymam &,żeby już zupełnie Cie puściło to dziadostwo :-):-):-)

Ja też idę spać, bo jutro mam na 11, więc w końcu może się wyśpię :-):-):-) Kolorowych wszystkim życzę, a działającym owocnych działań :-);-):-)

Roziu takie juz te baby sa czasami umyslnie nie mowia prawdy zeby komus na nosie zagrac:wściekła/y:.......a tata dzisiaj zle sie czul i ciagle go boli noga, na dodatek zrobil sie mu jakis guzek w miejscu ciecia, jakby cos tam sie zbieralo:-(...............mama mi czytala opis i z tego co pamietam bylo napisane ze ma ogniskowe postepujace zapalenie kosci udowej i strzalkowej oraz zapalenie szpiku do tego jakies problemy z sercem i jeszcze jedno ale nie pamietam co to bylo ....................martwie sie o niego..............
Kasiu widzisz a tak sie balas ......super ze wszystko w porzadku :tak:
Viola maluch korzysta ze stanu niewazkosci na koniec :-D
Ilonka to wchodz pod cieplutka kolderke a na chrypke to dobre jest surowe jajo....ale pewnie ci przez gardlo nie przejdzie :sorry:

Rozia ta gula zaczela sie robic dopiero dzisiaj i mama ma isc jutro lub pojutrze do lekarza dopytac sie co dalej planuja bo goraczka podobno to norma po takiej operacji a boli go bo juz nie dostaje morfiny

reklama
Katy oby z tatą było wszystko dobrze. Trzymam &&&&&&&&&&& A ja zbieram się powoli to pracy.... Chcę już poniedziałek, żeby wszystko się wyjaśniło...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry