• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziendoberek :-)

Katy zdrowka dla taty !!!!!!!!!!!! Z moja ciocia niestety tez nie jest za dobrze.Oj boje sie ze nie doczeka sie mojego nowego bejbika:-(

Ilonko co tam u ciebie sloneczko??? Jak zdrowko??? Mam nadzieje ze juz lepiej???

Lalus no niestety te 3 dni przed terminem @ wleka sie okropnie:-(jeszcze troche i ja tak bede czekac;-)

Milego dnia dziewczynki :-):-):-)

reklama
Katy, to niedobre wieści:-(, mam nadzieję, że lekarze szybko się za to zabiorą i tata wróci do zdrowia &&&&&&!!!

Miłego dnia dla wszystkich, w końcu dziś piątek ;-)

A ja jestem dumna z siebie, bo właśnie wydrukowałam pracę dyplomową i jutro ją oddaję, jeszcze tylko obrona we wtorek i w końcu będę mogła cieszyć się okruszkiem. Mój okruszek.jpg

Kasia GRATULACJE !!!!! :-) Sun ja mam dopiero @ mieć w poniedziałek. Boje się, że przyjdzie...

Kochana wiem, że się boisz, że przyjdzie ta @... ale może nie myśl tak dużo o tym.... Trzymam kciuki za II kreseczki &&&&&&&&&&&&&& :-)

Ja tylko na chwilę, po wizycie.
Chciałam wam tylko powiedzieć, że widziałam kruszynkę i bijące serduszko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem taka szczęśliwa :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

GRATULUJĘ :-)

Hej dziewuszki:-)

Katy to mam nadzieję,że jednak wszystko u taty będzie ok:*

Dziewczyny mam wynik bety, ale nic mi on nie mówi, bo chyba jest w jakiś innych jednostkach podany, bo mam 1210e

dit. Wygląda na to,że to jest 5 tydzień, czyli tak jak mi pokazuje kalkulator..

Ostatnia edycja:
katy, mam nadzieję, że z tatą będzie wszystko dobrze.

rozia, no widzisz, wszystko się zgadza! Fasolka jest:happy::happy::happy:

laluś kup sobie czulsze testy na allegro, które można robić trochę wcześniej:-) Paru dziewczynom przyniosły szczęście;-) I nie trzeba tyle czekać.:-)

kasia, piękna fasola ci rośnie w brzuszku:happy: No i gratuluję ukończonej pracy. Fajne uczucie skończyć pisać znienawidzoną pracę:-)

Dzień dobry.

Dwie wiadomości:
- pierwsza: PIĄTECZKA wraca dzisiaj ;) Hip, hip- hura!!!!
- druga: padalec na przegranej pozycji (przynajmniej na razie) u mojego męża ;)

Marysiu- ja odbieram dzisiaj popołudniu. Gratuluję Twoich. :)

Rozia- teraz już oficjalnie gratuluję ;)

kasia-es- gratuluję udanej wizyty.

Qrcze ale dobrych wiadomości.

Losiczko- Twój mąż częściej trafia niż nasza reprezentacja, więc o to się nie musisz martwić. Życzę Tobie by tym razem był to gol na miarę Euro 2012 ;)

katka- dawaj szybko znać co z tatą. :) A jak Twoje szycie.

Aniub- śpij, bo poźniej będzie kiepsko znaleźć na to czas. :) Byle wszystko bylo dobrze ;)

Ilonko- gorąca herbatka z miodkiem, cytrynką i pod kołderkę ;) Życze szybkiego powrotu do pełni zdrowia i sił.

A jak u Zagubionej?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry