• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam:)

Kasiu
śliczna kropka:)Kurcze nie tak dawno ja miałam taką kropeczkę hehehe, jak ten czas leci.

Rozia wynik jak najbardziej pozytywny:)

Karolinko oby więcej takich wiadomości:)
Na piąteczkę oczywiście czekamy:))))))) a zagubiona pewnie nie ma czasu:(

A u nas się zaczyna 39 tydzień:-D

reklama
Karola zagubiona do mnie pisała,że wszytsko u niej ok i że Nadia nadal grzeczna jak Aniołek, tylko z jedzeniem jakieś sensacje miała, bo za dużo powietrza łyka, ale tak to wszystko ok :-)

Viola gratuluję :-) To czekamy na kolejnego forumowego dzieciaczka :-)

Witajcie dziewczyny

Katy z tego co ja wiem to goraczka po operacji nie jest dobra ja jak po pierwszym cc mialam goraczke to antybiotyki dostawalam i jak najszybciej ja zbijali bo to znaczy ze cos nie dobrego sie dzieje w organizmie, no ale moze w przypadku taty inaczej jest chodz ja bym sie zastanowila nad ta goraczka

Karolinko
trzymam kciuki by maz otworzyl oczy nie tylko na padalca i super ze piateczka wraca

rozia jeszcze raz gratuluje
kasiu tobie rowniez gratuluje
Violu u ciebie lada dzien i mozesz maluszka juz w ramionach tulic :D ale ten czas szybko leci moja mala jutro juz 3 tyg konczy :-)

Dziewczyny wybaczcie ze zadko sie odzywam i to nie do konca jest tak ze czasu brak, bo prawde mowiac mam go troszku. Prawda jest taka ze jakos nie moge sie wdrozyc w pisanie, nie wiem co mam pisac,

Viola- u Ciebie 39 u mnie 24 ;) Ale ten czas przeleciał. :) Ale troszkę mnie smuci fakt, że te kopniaczki tak słabo czuję no i mąż nadal niczego nie wyczuwa- tylko z drugiej strony jak on wieczorem przykłada lapkę do brzusia to Maleńtas nad wyraz spokojny ;) No ale może za jakiś czas się doczekamy...

Rozia- to jest cudowny czas- zaczynać wierzyć w to szczęście. :)

zzagubiona- opowiadaj o Księżniczce... czy karmisz, czy śpi z Wami czy w łóżeczku? czy się uśmiecha częściej? czy przybiera na wadze? o wszystkim nam tu pisz- natychmiast ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zagubiona no wiesz co ??? Jak ty nie masz o czym pisac??? Tak sobie juz nie raz myslalam ze jak wiekszosc z was urodzi to zostaniemy same staraczki :-(. A fajnie jest poczytac jakie kupki mala robi :-D. Fajnie ze mala grzeczna. A zoltaczka juz jej zeszla??? B o na zdjeciach taka zolciotka byla.

Piateczko super ze wracasz. Jak tam maz ? Dzieci? A moze wracasz do nas z dzidzia w brzuszku???:-D:-D:-D

Rozia szybko mezus uwierzyl :-)

Violu ty to jak bomba nie wiadomo kiedy wybuchnie he he . Ja wlasnie moje chlopaki rodzilam dokladnie w dniu 38 tyg :-)

Zbieram fluidki :-)

Karolinko mala spi aktualnie z nami bo przy jedzeniu bezdechy lapie i pozniej bardzo ulewa dlatego wole ja kontrolowac z odleglosci kilku cm niz metrow tym bardziej ze prawie wogole nie placze wiec albo bym cala noc nie spala kursujac do pokoiku albo cos przegapila i nie wybaczyla bym sobie gdyby cos sie jej stalo. Na wadze ladnie przybiera w ciagu 10 dni przybrala 300g coraz dluzej nie spi i bardziej "kumata" sie robi :-). No i jak to polozna powiedziala gdyby nie to ze wie ze mala jest wczesniakiem nigdy by tego po jej zachowaniu nie stwierdzila bo jest bardzooo do przodu. Sama przekreca sie z boku na bok no i podnosic sie zaczyna :szok: juz jej nie zostawiam bez opieki na lozku bo gowniara sie kreci jak by miala nie 3 tyg a 3 mies :laugh2:

Losiczko wybacz nie chcialam bys smutala poprostu nie chce ciagle tylko o nas pisac a inne tematy mi jakos tak nie w glowie zreszta ostatnio jakas taka przymulona jestem. Co do zoltaczki to tylko na buzi jeszcze troszke jest a reszta cialka juz normalne kolorki ma

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Karolinka najważniejsze,że czujesz ruchy a nie jakie mocne. Ja też nigdy jakiś super mocnych ruchów nie czułam i też tak było,że jak mąż przykładał rękę to mały zastygał w bezruchu hehe i żartowaliśmy sobie,że się już taty boi:)

Zagubiona
jeju już 3 tyg za tydzień będzie miesiąc,ale zleciało. Właśnie pisz wszystko:) Chodzicie na spacerki? Kiedy planujecie zrobić chrzciny?(o ile będzie chrzczona)

Dziewczynki zmykam do pracy, a później na pilates, a później mąż zaprasza mnie na kolacje z okazji ciąży :-):-D:-)

zagubiona pisz, pisz, info o dzieciach zawsze się fajnie czyta :-D:-D:-D

Życzę wszystkim słonecznego dnia:-):-):-)

Zzagubiona- pamiętaj Słoneczko, że jesteś cennym skarbem dla każdej na forum: dla starających się, bo przecież też się staralaś; dla ciężarówek- bo przecież Twoja ciąża była bardzo przebojowa; dla przyszłych rodzących- bo masz to już za sobą ;)
Kiedyś mnie irytowały tematy kupek, karmienia itp. Ale jak wiadomo punkt widzenia zmienia się wraz z punktem siedzenia, więc za chwilę sama będę gadać tylko o tym. Póki co- dobrze jest sie uczyć ;)
Jak pępowina? No wlaśnie- czy chodzicie na spacerki już?
Czy jak zrobilaś sobie listę rzeczy potrzebnych dla maleństwa to wszystko Ci było użyteczne czy coś za dużo, a czegoś brakowało. Rozumiem że jeszcze karmisz?

Viola- no własnie ja się tak zastanawiam jak to teraz z tymi chrzcinami. Ja byłam chrzczona jak mialam miesiąc, mój brat 2 tygodnie. Szczerze przyznaję, że jeszcze się oczywiście nad tym nie zastanawiałam, ale chyba wolałabym w miarę szybko to załatwić by wykorzystać jeszcze pogodę, bo poźniej może przyjść chlapa i paskudnie bura pogoda. :) No i nie wyobrażam sobie robić tego przyjęcia w domu, bo po pierwsze nie mam domu, a po drugie u teściowej za bardzo by mi się wtrącała i wyszłoby że ona robi, a ja w poczuciu winy i zmęczenia bym sie stresowała ;)

reklama
Dziewczynki, poradźcie mi coś. Strasznie bolą mnie nogi w nocy. Do tego łapią mnie skurcze. Biorę magnez cały czas, więc jego brak to raczej nie przyczyna. Może to jakieś problemy z krążeniem krwi?:confused:

Zagubiona, ciocie chcą wiedzieć jak wam się z Nadusią układa.:tak: Pisz to na co masz ochotę. Dobre pytanie, karola, powiedz czy przydają ci się wszystkie rzeczy które sobie kupiłaś.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry