• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
karolinko oj cos czuje ze szybko przerzucisz sie na jednorazowki hahaha jak ci sie zacznie po 14 kupek na dobe to nie bedziesz nadazac prac ;p

witajcie piąteczkowo

Apropos - fajnie, że Piąteczka wraca,

Karola - widzę, że humor od razu lepszy i tak trzymaj!!

Zmykam zaraz po Alinkę do przedszkola, wpadnę tutaj później (teraz sie tylko zameldowałam).

W obu sprawach Roszpunka i Zagubiona maja racje :-) kiedy Darek mial odparzona dupcie - jak sie pozniej okazalo efekt zmiany chusteczek na bobini wrrr - to pediatra dala masci i zalecila tetre. Jak ja sie modlilam zeby to uczulenie juz zeszlo i zebym mogla wrocic do jednorazowek... Takze wszystko wychodzi w praniu :-)

witam teraz zobaczylam ze wszystkie posty chyba z 5 ci wcielo cale wczoransze pisanie poszlo na marne cholercia...
to napisze w skrucie mniej wiec co pisalam wczoraj
ilonko mam takie samo klucie jak z opisu staram sie oszczedzac w sumie nic takiego nie robie dopiero klucze mamy w poniedzialek wiec jutro moj bedzie pakowac teraz wszystki na jego glowie biedactwo

wczoraj tez pisalam na tem gazu ktory umnie w szpitalu daja przy 2 porodach go urzywalam i cos pomagal przy pierwszym przez cale bole ktore trwaly 6h go wdychalam to trosze mnie oszolomilo a tak raczek dzilala rozweselajaco humor sie ma potym;w sumie kazda osoba intywidualnie podchodzi do tego , przy 2 porodzie rzadko go urzywalam bo gdy zajechalam do szpitala juz mialam rozwarcie na 7cm i dopiero pod koniec boli go urzylam nie wiem dlaczego jak u mnie parte przychodza to je bardzo slabo czuje raczej powinnac sie sieszyc ale czasem slysze jak inne kobitki mowia to srasznie czuja bol przy partych..

wczoraj wiekszosc dnia spedzilam w przychodni kolo szpitala z moim starszym synem nazekal na bol brzucha gardlo i troche wymiotowal pojechalam to za pierwszym razem stwierdzili angine ale gdy wrocilam do domu po godzinie dostal 40 stopni goraczki bardzo dlugo mu to zbijalam ale sie udalo ale zauwaylam wysypke na calym ciele strasznie czerwona i rozpalona i pojechalam jeszcz raz wyczekalam sie 2 h i poprzednia pani pomylila sie bo jest szkarlatyna z miejsca dostal penicyline i biedy caly czas spi on mi sie wymeczy 2 tyg skonczyl jedna zakazna bo zalapal rumien zakazny nie wiem co w tej szkole sie dzieje caly czas cos a ja znow w stesie to moje dziecko najmniejsze jeszcze sie nie urodzilo a juz tyle antycial musi przyjac moze mi sie uda niezarazic ten miesiac maj jest straszny...:-(

No my pieluszki happy kupiliśmy z racji tego,że mąż ma zniżkę pracowniczą i nam wychodzi najtaniej,ale biedronkę też mam pod nosem i słyszałam,że dada są dobre więc zobaczymy.
Z przejściem z tetry na jednorazowe to też nie jest łatwo,jak moja sąsiadka zaczęła chować na tetrze i po miesiącu mąż wrócił do pracy i sama nie dawała rady ze wszystkim to właśnie chciała przejść na jednorazowe i co się okazało?,że mała tak się do bawełny przyzwyczaiła,że po pampersach dostawała tekie uczulenia,aż jakies ropne bąble i niestety do końca męczyła się z tetrą. Ale Ola miała 14 miesięcy i ładnie wołała siuisiu,także jedyny plus:)

rozszpunka na temat nog mozemy porozmawiac co ciaza to mam to samo nawet kilka skurczy na noc strasznie po magnezie troche mi przszlo ale caly czas szuje jakby mrowienie czasem nawet spie z nogami w dole na siedzaco ale to jak juz nic nie pomaga urzywam tez masc z kasztanowca ale tez nic,czasem pomaga jesli czujesz ze idzie bol naprerz nogi piety na dol lub do gory mi to pomaga bo spinam miesnie lydek

Justynko ty to kochana masz przejscia :-( ale lepiej zeby chlopaki sie teraz wychorowaly pozniej bedziesz miec spokoj .

Karolciu ja tylko stosowalam kosmetyki nivea ale te biale hypoalergiczne. Zreszta twarz smaruje zwyklym nivea .:-)

Katrina obecnosc odchaczona he he :-D

reklama
Katrinko- ja nawet nie wiedzialam, że takie sytuacje jak ta wczorajsza mogą mnie tak cieszyć. A niech będzie ich jak najwięcej- może mój mąż się w końcu ocknie i przejrzy na oczy ;)
Nie ukrywam, że jestem zadowolona, że powoli zaczyna do niego docierać prawdziwe ego padalca. Szkoda tylko, że to nie ma związku ze mną i nie w mojej obronie tak staje, ale to i tak duży postęp- naprawdę.
Każdego dnia rano sie zastanawiam czy przypadkiem któraś z Was (Ty lub Viola) sie nie rozpakowalyście ;)

Losiczko- ano ja choć nigdy nie wiedziałam abym miała wrażliwą skórę najlepiej "wspołpracuje" mi się właśnie z nivełą ;) a że podobnie jak Viola mam zniżkę to... Zresztą sama używam w większości tej marki- zwlaszcza jeśli chodzi o ma gębę ;)

piąteczka- coś mi tu ściemnia- miała się zameldować i gdize ona jest ;)

justynko- Ty to masz zdrowie. :)

a wlasnie gdzie Ilonka??????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry