• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

No ja wróciłam z pracy i od teściów :-) No i idę się myć i spać... Bo padła jestem :sorry: Zazdroszczę wszystkim zaciążonym i już po rozwiązaniu, że mogą mieć swoje kruszynki w domciu. No to do juterka. Dobrej Nocki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej witam się:)
dopiero wieczorem miałam czas żeby was z dwóch dni nadrobić...
siedzimy sobie z m i oglądamy film. Ja pobiegałam i poćwiczyłam i teraz odpoczywam.

katy szkoda, że tato ma takie komplikacje ale to była ciężka operacja. Trzymam kciuki żeby było lepiej!!!

kaso chyba ty byłaś na wizycie!!! Gratulację!!!!!

zagubiona gratuluję grzecznej córci i zazdroszczę że już ją masz przy sobie!!

karolina
mam nadzieję, że wypad z mężem się uda.

rozia fajnie... kolacyjka:)))

sorry ale więcej nie pamiętam:-(

miłego weekendu

Witam

Ale tu cisza.Ja się tylko melduję i uciekam,mam zamiar zabrać się za sprzątanie,może w końcu coś się ruszy.A potem jedziemy z mężem na obiadek do jakiejś restauracji. Jutro na obiad do mamy bo moja córka jutro ma bierzmowanie i mama przygotowuje obiad i ciasto,bo myśleliśmy,że ja to będę w szpitalu w tym czasie lub będę zajęta dzieckiem hihi.
Udanego wekandy:-D szykuje sie ładna pogoda:-D

hejka

i ja się melduję, żyję, huśtawka nastrojów sprawia że wariuję..
wiara w ciąże miesza się z niewiarą i powstaje BOOOOOMMMM
nie chce wam jojczeć :p
jeszcze jakiś tydzień i sprawy się wyjaśnią...do tego czasu mogę być rozchwiana emocjonalnie:-Dwięc nie zwracajcie na mnie uwagi:-D

pozdrawiam was serdecznie :)
dziś znajomi z dzieciakami przyjeżdżają na weekend ufff dobrze, rozerwę się trochę i może nawet uda mi się nie myśleć o "ciąży nieciąży":baffled:

Dzień dobry dziewczynki :-):-):-)

Ależ wczoraj miałam intensywny dzień :-)Przyjechała moja mama, bo komunia jutro i byliśmy powiedzieć mojej rodzince o ciąży :-):-):-) Kupiłam małe skarpetki i powiedziałam mamie,że z okazji zbliżającego Dnia Matki mamy dla niej prezent :-):-):-) Zaskoczyła mnie reakcja mojej najstarszej siostry, bo się wzruszyła i rozpłakała :-):-):-)

A później byłam na pilatesie i okazało się,że taka fajna instruktorka odchodzi :-(:-(:-( Byłam u innej we wtorek i w ogóle mi się nie podobało, żadnego mięśnia nie czułam, a u tej od razu ciepło się robiło... Ale wypytałam ją gdzie prowadzi jeszcze zajęcia i na szczęście niedaleko, więc tam będę do niej chodzić :-):-):-)

Karola udanego wypadu bez teściowej :-):-D:-)

Losiczko jak tam,mąż strzelał już ?:-D:-D:-D

No i gdzie ta piateczka ??? Miała się pojawić i co ??? A Ilonka??

Póki co zmykam, później wpadnę :-):-):-)

U mnie dziś piękne słonko i takiego Wam wszystkim życzę :-D:-D:-D

hej! przepraszam ze tylko o sobie napisze ale nie dam rady nadgonic wpisów. tak na szybko znowu wpadlam do rodziców aby zdac relacje z wizyty. a wiec wszystko ok. szyjka długaśna, zamknieta. musze tylko porbać teraz przez miesiac witaminy Elevit bo ta hemoglobina jednak spada. a tak jest ze mna ok. z maluchem tez wszystko ok. i juz na 100 % jest to chlopiec tak więc bedzie Aleksander. wazy jakieś 350g, tetno 150. nastepna wizyta 15,06 i wtedy tez dokładne usg połówkowe. wstawie fotki ale w poniedziałek. co do ruchów to lekarz mówi ze kopniaczki to dopiero w 24-26 tygodniu pewnie poczuje. teraz z każdym dniem powinnam juz bardziej czuc malucha. i na razie jest ok mimo iz dzidzia leniwa. takie własnie pływanie w brzuszku to mój synuś. jeszcze ma bardzo duzo miejsca dlatego tak tego nie czuc. wiec się uspokoiłam.

tyle ode mnie. buziaczki kochane i miłego weekendu

DZIENDOBEREK :-):-):-)

Pojawiam sie i znikam :-) .Losiczka ustrzelona ale czy celnie to sie okaze za 2 tyg :-)

Dzisiaj nie szyje tylko caly dzien siedze z malymi na ogrodzie.Truskafka ja ci dam odpoczac oj oj.

Agnes niech Aleks rosnie zdrowo w brzuszku. Viola jeszcze w dwu paku :-) obecnosc odchaczona czekamy na Katrine :-)

Rozia no wymeczylam mojego m nawet po 12godz w pracy :zawstydzona/y:

Lalus mi test nie wyszedl nawet 1 dzien przed terminem @ wiec dopuki jej nie ma to jest jeszcze nadzieja:-)

Milego wekendu dziewczynki. No wlasnie gdzie Piateczka Ilonka Malami Katy wracac tu szybciutko na krotki raporcik :-)

reklama
Witam drogie panie
u nas pogoda jeszcze nie wiadoma ale raczej słoneczna :)

gratuluję wszystkim udanych wizyt i czekam na nowe fasolki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Katy mam nadzieję że już lepiej z twoim tatą cały czas trzymam kciuki
Rozia za nie długo ty popadniesz w spiączkę :P
Truskafffka zajmij czymś swoje myśli nie myśl tylko o jednym bo to naprawdę nie pomaga wiem że łatwo powiedzieć ale tak jest ja w szczęsliwym cyklu zaczełam szydełkować :P i pare dni odpuściłam z pomiarem tempki
Karola udanego wypadu z mężusiem (tylko)
Małami a ty gdzie się podziewasz słońce
Ilonka !!!!!!!!!!!!!!!!!! serce gdzie ty jesteś odezwij się
więcej grzechów nie pamiętam za co bardzo przepraszam ale mój mózg naprawdę spowolnił :)))
miłego dnia wszystkim życzę :*:*:*:*:*:**

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry