• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

losiczko no to teraz trzymamy kciuki,żeby strzał był celny :-);-):-)

agnes gratuluję udanej wizyty :-)

aniu póki co w ogóle ciążowo sie nie czuję ... Ani mnie nie muli, ani taka śpiąca nie jestem, ani brzuch mnie nie boli... jedyna co, to troszku piersi mam wrażliwe, ale bez przesady, no i wydaję mi się,że częściej sikam, a tak to nic...

reklama
Witajcie sobotnio

Losi - melduję się!!! zaraz muszę sobie poszukać jakieś "kreacji" (o ile tak można nazwać ubranko dla wieloryba, bo idziemy na urodzinki siostry mojego męża - znaczy się do szwagierki, chciałabym jeszcze skubnąć coś smacznego, a potem mogę juz na porodówkę jechać.. hihi.

Miłego dnia Wam życzę!!!

Ania - sorki, nie gniewaj się, ale ja tam wolałabym, żeby to był złoty strzał u Losiczki, a nie, żeby mąż jej tam szczał... hihi

ale mi zajęło załapać o co chodzi. kłapouszek i losiczka mnie uratowały. WITAM PO RAZ DRUGI

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no nareszcie mam dłuzszą chwilke. U mnie wszystko OK. M zdrowiutki jak ryba- dosłowniie jakby nigdy nic się nie stało. Staranka są- intensywne:-) ale narazie brak dobrych wiadomości- prosze o fluidki grubasy!

strasznie mi Was brakowało. Widzę, że niezłe tu było zamieszanie hi hi

Piateczko :-):-):-):-):-) super ze wrocilas :-):-):-):-):-).Super ze wszystko super. Przez wekend to maly tu ruch ale w poniedzialek wszystkie dziewczyny sie uciesza ze wrocilas kochana :-):-):-):-):-)

Aniu czy strzal czy szczal :-D:-D:-D najwazniejsze zeby celny byl wiec zadnych fochow kochana :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry