• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Piąteczko witaj:-D:-D akumulatorki pozytywnie naładowane??? :-) ja też wolałabym aby było owocnie :-)

Losiczko kochana ehhh Ty:-D chyba mnie przekonałaś do ponownego mierzenia:-D muszę się przespać z tym:-p

reklama
Roza przespij sie kochana i rano mierzymy tempke :-):-):-).No wszystkie bysmy chcialy zeby te nasze staranka to pach raz i jest :-).

Piateczko a jak tam dzieciaczki??? A maz wrocil do pracy czy masz go bliziutko???

witajcie dziewuszki ja szybko melduje ze u nas ok dzien piekny byl wiec calusienki spedzilysmy najpierw na spacerowaniu a pozniej grillowaniu, a teraz ledwo zywa uciekam lulki

Piateczko cudownie ze wreszcie jestes kochana :*******

hej jestem:))
miałam super dzień. Co prawda nie taki jak zaplanowaliśmy ale i tak wyszło ok. Mieliśmy pojechać rano na giełdę kwiatową poszukać doniczek ale mój kochany mężuś siedział do 5 nad ranem bo mecz oglądał:-D a najlepsze, że nie zorientowałabym się w ogóle gdyby nie mina mojego m jak kładł się do łóżka:-) ja myślałam, że mi się przysnęło a on spod prysznica wrócił (bo jak ja zasypiałam to brał prysznic) a on mi mówi jest 5 i że oglądałem mecz :-):-):-) więc musiał odespać... a ja spałam z nim hihi i na giełdę było już za późno.
ale znaleźliśmy w innym sklepie fajną doniczkę i już krzaczki są na swoim miejscu:))) także balkonik gotowy :tak::tak:

witaj z powrotem piąteczka, fajnie że jesteś!!! I życzę powodzenia :tak::tak:

viola, katrina trzymam kciuki za łatwe rozwiązanie!!!

losiczka oby złoty strzał był szczęśliwy:)))

my też niedługo zaczynamy

truskafffka
nie przejmuj się ja za kilka dni dołączę do ciebie... coś czuję że będzie tak samo...

agnes gratuluję udanej wizyty:tak:

Hej dziewczynki
Przepraszam ze znow ucieklam ale dopiero teraz mam czas:sorry2:, nasi goscie wyjechali na 2 tyg do Polski .......wiec bede miec troszke wiecej czasu dla was :tak:
Jane dzieki wielkie ;-),
fajnie ze balkonik juz gotowy ja swoj ogrod nadal upiekszam staram sie jak moge chociaz nie planuje jakos specjalnie duzo w niego inwestowac bo to nie moj dom a tylko wynajety
Agnes to super ze Aleksander ma sie dobrze :-)
Losiczka to ja juz zaciskam kciuki za ten zloty strzal:-D;-)
Ania a jak moja torebeczka Hello Kity??? A na kawke moze w czwartek sie umowimy bo mam malo pracy?????
Piateczka ale fajnie ze wrocilas:tak: sorki ale dopiero teraz weszlam na bb ale jak tylko odczytalam wiadomosc to ci odpisalam :tak:
A tutaj moje ostatnie zakupy na targu .....doniczki i stojaczek na babeczki lub owoce P1070052.jpgP1070055.jpg

losiczko emcio w domu. Teraz pracuje na miejscu. ma co prawda teraz wyjazd ale prywatny- a ja będę sobie tu z Wami

dzieciaki OK. tak rozrabiają, że nie mozna dać rady - szczególnie te małe.
jak nam się uda zmalować fasolke to w tym domu będzie istny armagedon:szok::-)

Dziendoberek :-)

Dziewczynki okazuje sie ze maz robil rozgrzewke he he . Owu sie przesunela pewnie na dzisiaj :dry: wiec dzisiaj wieczorkiem robimy dogrywke he he. Oby za dwa dni nie musial strzelac karniakow:-D. Ja to mam pecha zawsze jak biore jakis suplement wydluza mi sie cykl:-(.

Kciuki oczywiscie trzymamy dalej ale prawdziwe jaja by byly jakby sie okazalo ze to cykl bezowulacyjny oby nie :-(

Piateczko no ja tez mam czasami w domu sajgon :-D:-D:-D ale co tam mniejszy sajgon czy wiekszy ??? Mala roznica :-D:-D

Oby nam sie udalo to najwazniejsze !!!!!!!!!!!!

Milej slonecznej rodzinnej niedzieli :-):-):-)

Piąteczko, cieszę się, że wróciłaś do nas. Trzymam kciuki za twoje staranka:tak:

Losiczko, trzymam kciuki za poprawkę:-)

Katy, super rzeczy sobie kupiłaś:tak: Doniczki boskie!!!! Jak ja żałuję, że już nie mam dostępu do tych car bootów!

Udanej niedzieli :happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry