• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hejka
Piateczko armagedon ale jaki slodki:-D w takim domu az chce sie zyc
Roszpunka ja uwielbiam ten bazarek:tak: i nawet jak wroce do Pl to bede tu sie pojawiac w okresie letnim bo siostra tu zostaje wiec i car boot zahacze jupiiiiiiiiii;-)
A doniczki kupiulam po £1 za sztuke
Viola w sumie to fajny pomysl bez sensu byloby jechac tam na biezmowanie a pozniej wracac do was na poczestunek :tak:........a tak macie to zalatwione za jednym razem
Marysiu milego spacerku :biggrin2:

No i teraz bedzie litania ja rozumiem ze dziewczynki macie obowiazki ale prosze sie tu meldowac kolejno.........przynajmniej od czasu do czasu.......jak ja.........bo cos malo staraczek ostatnio sie pojawia........czas owulek czy co?????:-D
ILONKA...................nadal chorujesz????
AGNES.............. wybaczymy bo ma brak w necie :tak:
ZZAGUBIONA..................... tez usprawiedliwiona teraz ma Nadinke :biggrin2:
KAROLCIA .......................oki ........usprawiedliwiona wyjazdem;-)
Jane
Rozia
Roza
Malami
Aniab
Truskafffka
Lalu
Gosiulek
Pamela
Dominika
Lori
Asiczka
..............na wyjezdzie w Pl :tak:
i kto jeszcze?????????

reklama
no ja jestem:tak::tak: owulka się rzeczywiście zbliża:tak: boboseksy rozpoczęte, teraz się opalam na balkonie ale jakoś mi dziś gorąco i nie mogę wysiedzieć... może się na basen wybiorę.
Potem wrzucę zdjęcie balkonu.
Miłej niedzieli

No wlasnie Piateczko cos ciezko z dziewczynkami sie spotkac:-(.......wiem ze ladna pogoda i hormony robia swoje ale ja tesknie ................
Jane zazdroscze cio opalania:tak: ja jeszcze w pod kolderka brzydko u nas , chyba bedzie lalo......brrr.........ja chce do POLSKI:hmm:!!!!!!!!!!!!!!!!
Z tego wszystkiego pojde chyba cos pozniej poszyc bo i w Tv nic nie ma :eek:
Wsuwam teraz torcika Guinessa :-D

U mnie tempka leci na leb na szyje jeszcze moze spasc nizej ???:eek:

Katy ja jestem cały czas was czytam tylko wolę nic nie pisać co by znowu kogoś nie urazić
Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli
Piąteczko witaj :*

Hej:-)

Losiczko kochanie monopol na cykle bezowulacyjne mam ja:-p wiec nie martw się;-)

Katy :-) brzydka pogoda mówisz, biedaku.... ja tak jak Piąteczka smarze się, ale już uciekłam:tak:
a tępka odbije się od dna że ho ho:-p tylko huk będzie:-D
Ania co to za dąsy??? nikogo nie urażasz:-)

Violka to już tuż tuż:-) ale super

Zagubiona widzę że Nadia absorbuje czas:-) pewnie rośnie jak na drożdzach.

Wracając do porodów to ja też nie miałam znieczulenia i sobie chwalę bardzooo :-)

katy proszę bardzo zdjęcia balkonu:

DSC02562.jpgDSC02563.jpgDSC02564.jpgDSC02565.jpg
nie wiem czy dobrze widać bo słońce mocno świecie. I ja się odbijam w szybie jak robię zdjęcie:-p

ania co ty gadasz kogo masz urazić?? przecież my nie z tych co się obrażają o byle co;-)

losiczka owulka na pewno się przesunęła ale jak dziś poprawicie to będzie już ok:-)

ja dziś jeszcze siknę na test owul. i zobaczę czy jeszcze krecha ciemnieje czy już blednie. No i zobaczę jaka jutro tempka będzie??

katy współczuję tej pogody:-(:-( ale u nas też dopiero weekend się ładny zrobił a w tygodniu to masakra była. Ale powiem wam, że w tym roku jakoś wydaje mi się że częściej ładniejsze są weekendy niż w tygodniu. Bo w tamtym roku nawet jak tydzień był ładny to weekend do d... i człowieka chciał szlag trafić. Miła taka odmiana:tak::-):-D

ja się w końcu zabrałam za obiad i sałatkę więc na basen pewnie po obiadku, po południu dopiero dotrę:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry