• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ej dziewczynki no jakas masakra spalabym dzisiaj :dry:.....ale ilez mozna nie dlugo zaczne smierdziec:-D:-D:-D
Jane sliczny ten twoj mini garden:tak: ..........donica piekna ;-)
Roza u ciebie z now bezowulacyjny:szok:????
Ania glowa do gory :tak:
Katrina a moze malenstwo czeka na dzien matki :-D

reklama
Niestety ten co był to był 3. Mam nadzieję że limit wyczerpałam....

Robiłam progesteron w 25dc i był 0,9 porażka..

Ale staram się być dobrej myśli:-)

katrina dwa w jednym- dobre ha ha

jane balkonik super

roza głowa do góry- ja i katy to już dinozaury jesli chodzi o staranka- ale ostatnia umiera nadzieja- a wciąz jest

katy ja właśnie ucięłam sobie drzemke z małą- i chcę jeszcze!!!!!!!!!

Katy o mnie zapomniala :-(:-(:-(:-(:-(

Poprawiam dzisiaj oj poprawiam :-):-):-) ale owulka dzisiaj na bank test owu grubasna tlusta krecha :-):-):-).No chyba ze jakis piatkowy strzelec juz sie dopchal :-):-):-).

Jane piekny balkonik.

Katrina odchaczona :-):-):-)

Piateczko widzisz ile radosci sprawil twoj powrot :-):-):-)

No i gdzie nasza Ilonka :-(

Dziewczynki jak wiecie w sierpniu ide na wesele i znalazlam taka kiecke co o niej myslicie????? Angielskie sukienki na wesele z perłami nude 38-40 (2352568648) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i takie buty do tego buty.jpg

Losiczka myslalam ze ciebie nie ma ze bawsz sie z m w strzelnice:-D..........sorki nadrabiam:tak:.....

Losiczka .....cikawe co porabia czy m molestuje:-) ????
Roza a lekarz nic nie mowil na temat tych cykli bez owu???

Ostatnia edycja:
no losiczko niech poprawia- na pewno żołnierze czekają już w okopach na okazję, ale im większa armia tym większe szanse na zwycięstwo:-)

katy jestem wielką fanką butów- Twoje są super- sukienka też- jak się wystroisz to nikt panny młodej nie zauważy ha ha

Katy sukienka wypas buty super :-):-):-)

Dziewczynki ja w tym wieku :-D to tylko wieczorami sie rozmnazam:-D. Moj Kuba raz sie przebudzil jak mama z tata sie bawili:-D a rano pytal czemu tata tak piszczal i mowil ze nie ma sily he he:-D:-D:-D

Katy dobry zestew:-) sukienka nie droga:-)
mam teraz badać progesteron po 21 dc, biorę po 1/2 tabl bromka na noc. Jak znowu okaże się że nie było owu to idę na wizytę.
Tarczycę mam ok.
Nie wiem czemu nie ma, jakbyłam na wizycie ostatnio to pęcherzyk rósł, test owu też był dodatni...
ehhh zobaczymy.

Losiczka dobre!!! my też wczoraj ledwo co się wyrobiliśmy, he he tylko majty naciągnęłam a tu puk puk Maja idzie:-D

Lecę bo Maja na podwórku:-)

reklama
Losiczka a no niestety czasami musimy sie zachowywac jak nastolatki i sie ukrywac a niby dorosli:-D
Piateczka ja tez mam mase butow a do tej pory nie zdawalam sobie z tego sprawy:-D

A czy ta kiecka nie wyglada tandetnie???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry