• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

s_4989c2826-blacka.jpgco sadzicie o tych?

reklama
losiczko ja też tak kiedys łaziłam bo mój zbyt wysoki nie był. Ale ten jest wysoki, więc korzystam ile wlezie:-D

Ładne!:tak: Bardzo mi się podobają wysokie, ale najważniejsze dla mnie to żeby się dało w butach chodzić. Jak kupuję wysokie, to muszą być wygodne, tak żeby przetańczyć całą noc. Butów na wystawkę nie kupuję. Niemniej podziwiam:-D:-D

witam niedzielnie!

katy
dziekluje za usprawiedliwienie. to prawda netu nadal brak ale męża cały weekend nie mam bo na wyjeździe więc wpadłam do rodziców na chwile i się melduję.

wiecej dziewczyny popisze jutro. dzisiaj cały dzień leniwie na słoneczku spędziłam i oby taka pogoda została na dłużej. do juterka gwiazdeczki

piąteczko w końcu jestes z nami. nie uciekaj juz. dobrze ze juz u was wszystko ok. teraz przesyłam Fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i powodzenia zyczę

Nie wiem piąteczko czy chcesz o tym pisać, ale jak rozwiązała się sprawa po wypadku? Twój M długo dochodził do siebie?? Bardzo się cieszę, że jest już wszystko dobrze.

dziewczyny ja jestem już chyba niereformowalna. Przejrzałam całą stronę mojego ulubionego producenta i wszystko co mi sie podoba jest na obcasie- nawet klapki!!!!! AŁA!!!!!!!!!!!

reklama
roszpunko teraz to juz wszystko super dobrze. To bedzie może głupie i egoistyczne co napiszę- ale teraz przynajmniej zaczął myśleć trochę o sobie i siedzi w domu- tzn zmienił pracę i jest na miejscu. Z perspektywy czasu to już nie jest takie straszne. Ale te kilka miesięcy to był koszmar tym bardziej, że ja już znam ból jaki się czuje po stracie najdroższej Ci osoby- pewnie też dlatego moje emocje były większe- ale wiem to dziś jak jest po wszystkim i analizuję to na zimno. Czas jest najlepszym lekarzem i doradcą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry