Roszpunka
Fanka BB :)
losiczka, 

Trzeba uważać na Kubusia:-)
Jane, super balkon. I świetną masz balustradę. Niestety ja w prl-owskim bloku mieszkam i nie mam takiej ładnej. Ale zdjęcia też może w końcu wrzucę.
piąteczka, u mnie nie ma zzo, bo nie ma anestezjologa takiego na porodówkę, to jest pewne na 100%, bo gadałam na ten temat z lekarką moją i z położną. Zawsze mogę zrobić tak, że założę jazdę do tej kliniki, a jeśli jakimś cudem miałabym nie zdążyć to w ostateczności pójdę do tego szpitala u mnie. Na razie czekam na kolejne usg żeby zobaczyć czy Mały się obrócił. A jak już będzie obrócony to pojadę do tej kliniki na badanie ginekologiczne i konsultację z anestezjologiem.

Trzeba uważać na Kubusia:-)Jane, super balkon. I świetną masz balustradę. Niestety ja w prl-owskim bloku mieszkam i nie mam takiej ładnej. Ale zdjęcia też może w końcu wrzucę.
piąteczka, u mnie nie ma zzo, bo nie ma anestezjologa takiego na porodówkę, to jest pewne na 100%, bo gadałam na ten temat z lekarką moją i z położną. Zawsze mogę zrobić tak, że założę jazdę do tej kliniki, a jeśli jakimś cudem miałabym nie zdążyć to w ostateczności pójdę do tego szpitala u mnie. Na razie czekam na kolejne usg żeby zobaczyć czy Mały się obrócił. A jak już będzie obrócony to pojadę do tej kliniki na badanie ginekologiczne i konsultację z anestezjologiem.

Dobrze, że twój m już nie jest na wyjazdach!
ale nosicie wysokie obcasy!!
Masz rację, i twój M też.