• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Kasia dziękuję za moc ;) && za wizytę, szybciutko zdaj relacje ;)
łosiczka hehe ale cię mężulo dopadł :p Kciuki za ten cykl :)
Domiska super że lekarz wybrany :) czekam za piękne wieści z usg
Roszpunka powodzenia z zzo
ja nie zaliczyłam szkoły rodzenia
Małami Tulę...
Katy dobrze że u taty lepiej, oby tak dalej
jestem jestem :-Dnie śmiem się ukrywać...jak widzę wywiad działa:-D
Karolina WOW tetrowych pieluch będziesz używać, powiem szczerze że szczena mi opadła hehe
a te ciuszki to skąd masz?
Jane łoo u mnie też nieciekawa pogoda, ale twoje 5 stopni to szaleństwo:szok:
ja też jakoś bez weny ;) weno wróć!!

Ja już 100 fotek napstrykałam:-D niech no tylko pierworodny wróci do domu,...będzie szału ciąg dalszy:-D
Pozdrawiam babeczki

reklama
Gosiulek w takim razie cieszę się ,że cię przywołałam hihi:-D

Ja właśnie wróciłam ze sklepu i stwierdzam,że po porodzie będzie mi brakowało tego przepuszczania w kolejkach hihi trzeba korzystać póki można.

hej kochane! witam w czwartkowy poranek. dzisiaj troche słoneczka u nas, ale temperatura nie rozpieszcza. ale i tak wstapiły we mnie nowe siły. właśnie skończyło mi się pranie i zaraz biegne je na dworze powiesze. potem zabieram się za obiadek. dzisiaj ziemniaczki, szparagi i kotlecik z piersi kurczaka. tak więc mam zaplanowane najblizsze godziny. dzisiaj po raz pierwszy obudziło mnie moje dziecko takim mocniejszym jeszcze nie kopniaczkiem ale jednak mocniejszym pływaniem w moim brzuszku. a w sobote ide je podgladać i juz nie moge się doczekać.

co do wyprawki to myslę że 2-3 komplety pościeli wystarczą. ja mam zamiar kupic chyba cos z firmy Klupś www.klups-gostyn.pl/posciele2a.html

Ostatnia edycja:
jeden komplet juz mam, jeden pewnie dostanę od bratowej wiec jeden dokupie i będzie ok. do wózka nie kupuję poscieli tylko mam juz fajny kocyk cieplutki. no i baldachimom ja tez mówię nie. teraz zastanawiam się nad butelkami. chyba skusze się na te najmniejsze Tommy Tippie a większe kupie w Rosmanie bo są bardzo fajne i nadaja się do zmywarek. bo te Tommy to nie bardzo. szybko brzydkie się robią. muszę jeszcze jakiś rozek poszukać z usztywnieniem.

życze wam miłego dnia i lece wieszać pranie

katka czekam na twoje wypociny. no i kochana usmiech i pozytywne nastawienie a bedzie ok.

Gosiulek- człowiek już troszkę zaczyna się robić przewrażliwiony ;)
w zasadzie sytuacja w moim małżeństwie nadal się nie zmienia. Mój mąż ciągle ponad wszystko ustawia mamusię, a mamusi się to na tyle podoba że ani śni to zmieniać. :( Wierzę jednak (ciągle pewnie naiwnie), że kiedyś to się zmieni na lepsze dla nas, że nie zostanie sam jak paluch, bo jak mamusi zabraknie to mnie już przy nim nie będzie. ;)

Truskaffka- no to się okaże jak z tą tetrą będzie. Póki co zapalona jestem niesłychanie ;) A ciuszki zamówiłam na alle-gro był do kupienia caly zestaw, no to kupilam ;) Przymierzać będę później, bo teraz w pracy jestem więc se ne da ;)

Viola- ja jeszcze tego nie doświadczyłam, ale może dlatego, że brzusio raczej pod kurtką zasłonięty. :)

Agnes- mnie się podoba ta z haftowaną żyrafą ;) qrcze te wasze dzieciaczki takie aktywne, a to moje to taki leniwiec ;( Tatuśka by mogło porządnie kopnąć to może by mu się w główce odwróciło porządnie? ;)

Ilonko- a Ty pod tym kocem nadal?

Losiczko- wiadomość od Ciebie mam, ale pustą. :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Viola, szczęściaro! Mi się raz jeden zdarzyło, że facet przepuścił mnie w kolejce. Raz stanęłam do kasy pierwszeństwa to oburzeni ludzie wyszli z tej kolejki, z komentarzem, że się nie doczekają.

Powiedzcie mi jak to jest z tymi kasami pierwszeństwa? Czy ja powinnam się upominać o swoją kolejkę, czy to kasjer powinien mnie przepuścić???? Zawsze staję grzecznie na końcu kolejki, a ludzie, którzy są przede mną ani myślą przepuszczać. Udają, że nie widzą...

Roszpunko- skąd ja to znam? Ja to sobie ciągle tłumaczę, że jestem akurat tak ubrana, że nie widać, ale qrcze no jak ktos chce to i w 9 miesiący jak staniesz przed nim w stroju kąpielowym to nie zauważy ;)
Pępek coraz bardziej wyłazi na zewnątrz ;) śmiesznie tak jakoś ;)

Waga znów ruszyła do przodu- już mam 9-10 na plusie ;( Wrrr....

Losiczko- ja dalej szukam tych marynarskich aplikacji ;)

Losiczko- czekam na wytyczne i pomysł czym możemy zastapić te naszywki marynarskie- może coś wspólnie wymyslimy.

Katrino- skoro się meldujesz- znaczy że jeszcze w dwupaku. :) Gratuluję udanej wizyty i trzymam kciuki za najlepsze, które dopiero nadchodzi ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry