Roszpunka
Fanka BB :)
U mnie dziś pada i paskudnie jest. Nie wiem co jutro narzucę na siebie na tą komunię! Nie mam żadnego płaszczyka w który bym się dopięła. :-(
Ilonka, według OM mam na 9.08, ale wg usg połówkowego wyszło że na 6.08. Tak na prawdę to bez znaczenia bo i tak rozpakuję się jak Maksiowi przyjdzie na to ochota
A rogal bardzo dobrze się sprawuje. Nie wiem jak bym bez niego spała! Ten wkład waciany w ogóle się nie rozszedł, dalej jest w całości. Wiadomo, że się trochę spłaszczył, jak każda poduszka, ale dalej śpi się na nim bardzo dobrze!! Jestem bardzo zadowolona z niego.
Laluś, taki gęsty śluz oznacza że okres płodny się skończył. Nie ma to nic wspólnego z fasolką. Oczywiście życzę ci jej z całego serca
Teraz trzeba czekać do terminu @ i wszystko będzie jasne. 
Zagubiona, super, że już tyle ci spadło z wagi szczęściaro! Też bym tak chciała
No i dobrze że Nadusia dalej spokojniutka. Ucałuj ją od cioci:-)
KatyB, moja siostra miała taki problem z włosami i zauważyła to niedługo przed ślubem! To się nazywa łysienie plackowate. Jeśli też to masz to zacznij się leczyć jak najszybciej żeby nie zrobiło ci się więcej tych łysych placków.
Ilonka, według OM mam na 9.08, ale wg usg połówkowego wyszło że na 6.08. Tak na prawdę to bez znaczenia bo i tak rozpakuję się jak Maksiowi przyjdzie na to ochota
A rogal bardzo dobrze się sprawuje. Nie wiem jak bym bez niego spała! Ten wkład waciany w ogóle się nie rozszedł, dalej jest w całości. Wiadomo, że się trochę spłaszczył, jak każda poduszka, ale dalej śpi się na nim bardzo dobrze!! Jestem bardzo zadowolona z niego.
Laluś, taki gęsty śluz oznacza że okres płodny się skończył. Nie ma to nic wspólnego z fasolką. Oczywiście życzę ci jej z całego serca
Teraz trzeba czekać do terminu @ i wszystko będzie jasne. 
Zagubiona, super, że już tyle ci spadło z wagi szczęściaro! Też bym tak chciała
No i dobrze że Nadusia dalej spokojniutka. Ucałuj ją od cioci:-)KatyB, moja siostra miała taki problem z włosami i zauważyła to niedługo przed ślubem! To się nazywa łysienie plackowate. Jeśli też to masz to zacznij się leczyć jak najszybciej żeby nie zrobiło ci się więcej tych łysych placków.

?????