• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ANIU bardzo sie cieszę, wiedziałam ze tak bedzie, wiec teraz sie juz nie martw, bedzie wszystko OK z dzidziolkiem !!!!!!!!!!!

Dziewczynki Ja bede potem o ile dam rady, czuje sie fatalnie, słabo mi okropnie, a juz nie mówię jak mi sie chce rzygać, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobrze ze mi kotlety zostały to Jaś zje a ja to dieta chyba dziś bo nawet nie mam siły do sklepu wyskoczyć ;((((((((((( ide dalej leżec, mam nadzieje ze mi sie polepszy potem !!!!!!!!!!!!!!

reklama
Hej dziewczynki :-):-):-)

Katy przykro mi z powodu wujka, ale trzymam kciuki za tatę &&&&&&&&&&&

Ilonko zdrowiej szybciutko :-):-):-)

Aniu no i widzisz jak ładnie:-):-):-) Teraz już możesz być spokojniejsza :-):-):-) No i gratuluję :-):-):-) To teraz ślij fluidki, bo coś się nasze ciężaróweczki zapominają w tej kwestii ;-) :-)

Dziś mam wolne, więc duuużo planów mam na dziś :-):-):-) Muszę za czymś na komunie :-):-):-)

Dzięki dziewczynki za miłe słowa :-) Chociaż wy nie piszecie że jestem grubasek albo kulka;-):-D

Ania
, no to cudownie, że serduszko pika:happy2::happy2::happy2: Cieszę się bardzo!

Ilona, fajne te kolorki co pokazałaś. Jak ja kupowałam to nie było takich 3-kolorowych. W tą na 100% się zmieścisz, do końca ciąży starczy.:tak::tak::tak: No a poza tym cena jest atrakcyjna!! Ja kupowałam u tego sprzedawcy jeszcze 2 tuniki więc mi się opłacało!

Nie wiem ile mam w pasie i nie mam centymetra żeby się zmierzyć. Ale zdaję sobie sprawę, że mój brzuch do najmniejszych nie należy:-):-):-) Aż się boję co będzie dalej:-D

kasia, ja uwielbiam angielskie cydry, np Magnersa! Pycha!!!! Szkoda, że nie mogę go nigdzie kupić.

witajcie piąteczkowo,

Roszpunka - sukienka bardzo ładna, ale brzuszek jeszcze ładniejszy,

Ilonka - kuruj się, ja dziś już lepiej się czuję, ale wczoraj było okropnie,

Katy - bardzo mi przykro, przytulam,

Ania - super wieści, ale przecież nie mogło być inaczej, dbaj teraz o Was!!!

Ja dziś na wizycie kontrolnej byłam, bo w środę miałam ciśnienie w górnej granicy normy i dzis juz było trochę lepsze. Tak, że następna wizyta w środę, tj. 16/05.

no to jestem już w domciu dziewczynki :)))
prze szczęśliwa aż płakałam jak jechałam do domku (ludzie patrzyli z politowaniem na mnie )

dzidziolek ma już 1,51 cm czyli bardzo urósł od ostatniej wizyty dwa tyg. temu pani doktor powiedziała że wszystko jest w porządku !!!!!!!!!!!!! pokazała mi nawet pępowinę :)))))

a oto jestem :

Zobacz załącznik 463898

no i zapomniałam bym o najważniejszym ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
reklama
Aniu, super, to już nie kropeczka, ale prawdziwa mała istotka :-)
Roszpunko, ciderki są pyszne, jak mieszkałam w Anglii, to często po nie sięgałam. Musiałabyś popatrzeć na necie za Magnersem. U mnie jest kilka fajnych sklepów, gdzie można dostać nawet kilkaset :tak: gatunków piwa, więc i cydry mają.
Agnieszko, a u nas pochmurno i duszno, nie ma czym oddychać :wściekła/y:, dobrze, że w pracy klima działa.
Róziu, ja jeszcze nie przesyłam fluidków, może za tydzień po wizycie uwierzę, że naprawdę noszę w sobie maleństwo.
Sylwio, decyzja w sprawie telefonu podjęta?
Katrino, dobrze, że ze zdrówkiem już lepiej!
Ilonko, zdrowiej i wracaj do nas!!!
Karolina, pracusiu;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry