• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

A ja witam sie dopiero teraz poniewaz jechalismy z malym na kontrol oczek noi potem obowiazkowo nagroda za wzorowa wizyte - wycieczka na fryturki do KFC :) lody itd czyli ogolnie rzecz biorac wczesniejszy dzien dziecka :)

JUSTYNKO - sily to ja mam zawsze w nadmiarze wiec służę jesli ktorejs brak :-) ja opadam z sil kiedy nie mam nic do zrobienia. Gartuluje mieszkanka

ILONKO - prosze wpisz mi wizyte na 15.05 bo dzis sie umowilam telefonicznie wiec glukoza zbliza sie wielkimi krokami bleee

DOMISKA - gratulacje

ROSZPUNKO - wcinaj duzo zielonych warzyw

pora juz pozna wiec uciekam do lozeczka bo rano trzeba pedzic do pracy wiec slodkich snow dziewczynki - buziaki

reklama
Marysia dokładnie tak jak pisze Viola, przede wszystkim CYTRYNA ( ja wcisnęłam az całą ) zapakowałam przekrojoną do woreczka i poszłam do przychodni :) !!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nic przyjemnego ale da sie wypić ;)
Aniu &&&&&&&&&&&&&&&&&&& i czekamy na wiesci ;-)
Pamela wracaj szybciutko do Nas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DOBRANOC :-) Też uciekam juz na łóżeczko !!!!!!!!!!!!!!

Domisia piękna Kropeczka :-) I gratuluję!!!! Ania Trzymamy &&&&& za wizytę :-) Ja dopiero z pracy wróciłam... Jutro wolne, i będę sprzątać chałupkę :-p

Hej dziewczynki :-):-):-)\

Ja czytam wszytsko, ale jak już wieczorem przeczytam, to nie mam siły odp..

Ale gratuluję wszystkim udanych wizyt :-):-):-)

Roszpunko wrzucaj przepis na szpinakowe ciasto, bo ja mam teraz faze na szpinak, bo mam świeży i tani :-):-):-)

Jane dziś byłam w pracy, ale jutro idę na pilates :-):-):-) I być może na squosha :-)Zobaczymy co z tego wyniknie :-):-):-)

Dobry wieczor dziewczynki sorki ale dzisiaj nie mialam kiedy sie odezwac, po pierwsze praca po drugie dzien skupiony na tacie ale operacja na jutro przesunieta bo za duzo dzisiaj mieli do operowania a po trzecie na dodatek zmarl brat mojego taty i tak caly dzien rozne rzeczy mi byly w glowie:sorry2:
Do tego za wczesnie 2 dni dostalam @ :szok::szok::szok:i nawet nie zdarzylam zarzyc Brufenu :eek:tylko rano jeden i wieczorem, ale jakos chyba mi pomogla i ta dawka bo zanosilo sie na powtorke z tamtego miesiaca:szok:
Roszpunka super ze same dobre wiesci po wizycie :tak:
Aniub &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte juz ci smska nie napisze bo pozno ;-) mam dla ciebie na razie 3 lutki
Pamela fajnie ze sie nasze wrozby sprawdzily;-)wracaj szybko
Jane taki juz moj los praca w pracy i praca w domu :-D, a ty jak tam ???
Lalus dalabys troszke tego sloneczka , co:sorry2:???
Agnes spij kochana niech ci na zdrowie wyjdzie :tak:
Kasia ten link jest zarabisty :-D:-D:-Dale sie moj chlop zdziwil ze jakis gugus spiewa dla mnie :-D
Dominis GRATKI kropek sliczny :-)
Rozia widze ze ty teraz jak nasza Jane .....sportsmenki :tak:
Ilonka sukienka fajna ale chyba na twoim brzuszku mocno sie podniesie i bedzie bardzo krotka :sorry2:tak mi sie wydaje ale jak masz norki ladne to je pokazuj :tak:
Malami &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutro ;-)

Hej ja wpadlam tylko nadrobić i zmykam spać. Byłam na zakupach dla przyjaciółki bo miała urodziny i spotkalysmy się żeby jej prezent dac. Super pogoda, cieplutko i mnóstwo ludzi na rynku:)

Dominika gratuluję kropka!!!!!!

Ilonka może się brzuszek nie zmieścić w tej sukience:(

Rozia ja może jutro pobiegam chociaż mam zaproszenie do koleżanki i jak pójdę to raczej nie:(

Ania trzymam kciuki za jutro!!!!!

Katy bardzo mi przykro z powodu wujka:(

Nie pamiętam więcej....
Zmykam spać. Buziole
Do jutra

reklama
Witam mega chora ;-(

Katy
kurcze przykro mi strasznie z powodu wójka !!!!!!!!!!!!!!!!!!! I kciuki za tatę w takim bądz razie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
NO i kciuki na nowy cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& podaj datę następnej @

Roszpunka no własnie mam pytanie co do tej sukienki bo ją tez mam na liście , tzn jak wygląda sprawa pod pachami ???????? tzn nie widać stanika po bokach???? bo ona jest taka jakby luźna i boję sie aby nie było widać stanika , a komunię juz miałaś ???????????? bo bym zobaczyła jak ta suknia wygląda na brzuszku, chyba ze pstrykniesz mi fotkę w niej to sobie zobaczę
Rozia to jutro juz dzien fajnie zaplanowany :-) zazdroszczę !!!!!!!!!!!!!!!
Małami kciuki za dziś &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)
Ania szybciorem wracaj do nas po wizycie i zdaj relację czy wszystko OK..... ale napewno tak jest ;-)

No tak jak pisałam troszkę sie rozłożyłam, gardło mega zawalone, brak siły, w ogóle słabo sie czuje !!!!!!!!!! ooooooo i tylko mnie dobić

WSTAWAĆ ŚPIOSZKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry