Marysia77
Fanka BB :)
A ja witam sie dopiero teraz poniewaz jechalismy z malym na kontrol oczek noi potem obowiazkowo nagroda za wzorowa wizyte - wycieczka na fryturki do KFC
lody itd czyli ogolnie rzecz biorac wczesniejszy dzien dziecka 
JUSTYNKO - sily to ja mam zawsze w nadmiarze wiec służę jesli ktorejs brak :-) ja opadam z sil kiedy nie mam nic do zrobienia. Gartuluje mieszkanka
ILONKO - prosze wpisz mi wizyte na 15.05 bo dzis sie umowilam telefonicznie wiec glukoza zbliza sie wielkimi krokami bleee
DOMISKA - gratulacje
ROSZPUNKO - wcinaj duzo zielonych warzyw
pora juz pozna wiec uciekam do lozeczka bo rano trzeba pedzic do pracy wiec slodkich snow dziewczynki - buziaki
JUSTYNKO - sily to ja mam zawsze w nadmiarze wiec służę jesli ktorejs brak :-) ja opadam z sil kiedy nie mam nic do zrobienia. Gartuluje mieszkanka
ILONKO - prosze wpisz mi wizyte na 15.05 bo dzis sie umowilam telefonicznie wiec glukoza zbliza sie wielkimi krokami bleee
DOMISKA - gratulacje
ROSZPUNKO - wcinaj duzo zielonych warzyw
pora juz pozna wiec uciekam do lozeczka bo rano trzeba pedzic do pracy wiec slodkich snow dziewczynki - buziaki

tylko rano jeden i wieczorem, ale jakos chyba mi pomogla i ta dawka bo zanosilo sie na powtorke z tamtego miesiaca
, a ty jak tam ???