• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam się i ja, z pracy oczywiście.

Katy, strasznie mi przykro, przytulam. Kciuki za tatę cały czas zaciśnięte &&&&&&.

No, link jest świetny, ktoś miał fajny pomysł!
Ilonko, to kuruj się biedulko!

A mój m lubi gotować po prostu. Zawsze mi się marzył taki facet ;-). Tyle, że teraz ma zgryz biedaczek, bo dla mnie mięsko ostatnio bleeee, a on jak to facet typowy mięsożerca :tak:. Ehh, marzy mi się zmywarka, ale do tego trzeba remont kuchni zrobić, więc nieprędko... :-(

Roszpunko, pozazdrościć figury i brzusio też śliczny masz!

Marysiu, ja też czasem praktykuję „zdrowe odżywianie” w KFC i Maku ;-), a teraz mi się ich frytek zachciało.

Laluś, też by się wolne przydało, zazdroszczę...

Rozia, jak ty takie intensywne życie prowadzisz, to się nie dziwię, że potem nie masz nawet siły pisać :no:.

Aniu, kciuki &&&&&& i daj szybciutko znać, co i jak!

Jane, korzystaj ze słoneczka, bo od jutra już niestety zimno :wściekła/y:.

A u nas zaczyna się Festiwal Dobrego Piwa, a ja nie mogę, buuuu. Chociaż w sumie, to fajnie, że nie mogę :-D.

Miłego dzionka życzę wam, niezależnie czy w pracy, czy w domku!!!

Roszpunka dziękuję , strasznie ładnie wygląda faktycznie ;-) super, to chyba jednak tą bym kupiła nie dość ze tansza to jeszcze pewniak ze w nią wskocze :-)
Ja myslę nad takimi kolorami ;-)

653.jpg

Ps, a ja czekałam i czekałam an te fotki a TY edytowałaś post hahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Roszpunka nie wiem czy TY mnie nie przegoniłaś z brzuszkiem :P ile masz cm w brzuszku ???????????????????

Kasia a ja ogólnie tez nie znoszę piwa a w tej ciązy to mnie strasznie ciągnie :sorry2: dobrze ze gin zalcił raz na jakiś czas pół piwka na nerki to sobie mogę pozwolić , bo po porodzie znów znienawidze hehe !!!!!!!!!!!!!!!! Nawet mój P często bywał zły że ze mną to nawet wyjść sie nie da bo nawet piwa nie chce :sorry: to teraz bym mogła ale wyobrażacie sobie miny ludzi , cięzarna popijająca piwko z soczkiem ??????? :-D

Ostatnia edycja:
Dziendoberek:-)

Ilonko zdrowka kochanie ci zycze !!!!!!!!!! Chcialam napisac tobie i Pawelkowi:-D tobie i Juleczce:-D

Roszpunko piekna sukienka a ty w niej wygladasz przeslicznie.Piekne macie te brzuszki. A wiecie co??? Ja mam tytlko jedno zdjecie z brzuszkiem z moim pierworodnym:-). No to teraz jak bede miala w koncu brzuszek ale ciazowy oczywiscie:-D to sobie porobie fotki.

Katy zdrowka dla tatusia zeby wszysko sie udalo no i przykro mi z powodu wujka:-(

Domiska :-):-):-) za kropeczke niech rosnie zdrowo.

Kasia es my co roku jezdzimy do Boleslawca na 3 dniowy kiermasz porcelany. Moj maz z rodzina ( A ma 13 rodzenstwa) przez trzy dni od kufla nie odchodzi . Tyle ze moj m ma 100kg na sobie:-D wiec mu sie gdzies te piwo rozchodzi po kosciach:-D.Za to ja swoje 1 piwo wypilam w wieku 32 lat :-D.

Aniu kciuki za wizyte mocno zacisniete &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Karolciu haloooooo;-)

Milego dnia dziewczynki

reklama
Aniu, cudownie, GRATULACJE!!!

Losiczko, fajna taka duża rodzinka :-)

Ilonko, Losiczko, dla mnie na co dzień alkohol mógłby nie istnieć, ale od czasu do czasu lubię lampkę wina, albo piwko, a na tym Festiwalu nie ma tych masowych browarów typu Lech, czy Tyskie, tylko są małe browary, z wielu krajów, które robią naprawdę pyszne piwa, np. takie:
SmakPiwa.pl - sklep z piwem - Piwa belgijskie / Piwa owocowe i gueuze - Owocowe Lambiki
to piłam rok temu i w ogóle nie smakuje jak piwo - jest przepyszne, szkoda tylko, że takie mega drogie :eek:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry