• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Domiska :-):-):-) super !!!!!!!!!!!!!!!

Kasia es moj Kubula juz 2 rok do szkoly chodzi :-):-):-) najpirew zerowka teraz konczy 1 klase :-) i zastanawiam sie skad on bierze tyle sily no i koncentracji w szkole :-) moze ma to po mamusi hi hi :-D:-D:-D

reklama
Dziękuję dziewczyny za wsparcie i kciuki, to dla mnie bardzo ważne.
Wszystkim staraczkom życzę Kropka, i chciałam jeszcze napisać, że wczoraj okazało się, że moja koleżanka jest w ciąży zaszła w 14 cyklu ... więc Kropki przychodzą w swoim najlepszym momencie, i zobaczycie że już niedługo zamieszkają pod Waszymi serduszkami!
Kropek.jpg

domiśka ale masz piękną kropeczkę :-D Jaś akurat jest przy mnie i jak zobaczył to krzyknął " oooooo dzidziuś " :-) a kiedy następna wizyta ?>?????????????????????

Dziewczyny szperam na necie w poszukiwaniu jakiejś w miare taniej a fajnej sukienki i znalazłam coś takiego co myslicie ???????????????????? to ma być na komunię , jak patrze te ciążowe sukienki to mi rece opadają, a chciałam taką aby mi sie i PO ciązy przydała :) coś eleganckiego po prostu :-)
ESTYL_KOPERTOWA Z KORONKĄ WESELE KOMUNIA SANSA S/M (2334258285) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko nie wiem czy bedzie na mnie dobra :-(

Ostatnia edycja:
Witam:)
U mnie od rana znowu netu nie było wrrrrrrrrrrrrrrr, a później pojechałam z mamą na kawkę do ciotki i właśnie róciłam. Zjadłam kolację no i jestem:) Czuję się dobrze ,brzuch czasem pobolewa,ale tak ma być:) i co mnie zastanawia to głowa. Całą ciążę mnie nie bolała,w ogóle rzadko głowa mnie a teraz od kilku dni mnie pobolewa codziennie.

Dziewczynki gratuluję udanych wizyt.Dominika śliczna kropka niech zdrowo rośnie:)

Zagubiona nie zazdroszczę przeżyć w szpitalu,ale najważniejsze,że już jesteście w domku no i taka księżniczka grzeczniutka:) super:-D:-D:-D

Ilonka sukienka fajna,ale wydaje mi się,że ta koronkowa haleczka, która wystaje ze spodu jest wąska i możesz brzuszka nie zmieścić.

Katrina
zdrówka życzę. Ja też mam nadzieję że za 3 tygodnie będzie po wszystkim u Ciebie i u mnie:-D

Dziewczyny a ja dziś jak byłam z mamą w mieście spotkałam koleżankę z brzuszkiem i synkiem 3 letnim. W brzuszku ma bliźniaczki dziewczynki. W domu ma też parkę 6 letnie chłopiec i dziewczynka.Ostatnio widziałam się z nią jakies 8 lat temu jak leczyła się na bezpłodność leczyła się 4 lata. Teaz jest szczęśliwą mamusią można powiedzieć 5 dzieci bo bliźniaczki Kornelia i Klara urodzą się za 1,5 miesiąca.

Domiska, superowo!!!:biggrin2::biggrin2::biggrin2: GRATULUJĘ!!! Śliczna kropeczka, mam nadzieję, że za tydzień ja też taką zobaczę :tak:

Losiczko, upsss... ale gafa :zawstydzona/y:, pomyliłam Kubusia z Szymonkiem.

Ilonko, taki facet to skarb (tylko lepiej, żeby tego nie przeczytał, bo mu się w główce poprzewraca ;-)). A my w ogóle mamy taki układ, że on gotuje i zmywa (no ja też, ale rzadziej), a ja sprzątam, piorę i prasuję. Jak dotąd się to sprawdza :blink:.

Viola, współczuję bólów głowy. To ładną gromadkę będzie miała Twoja koleżanka :biggrin2::biggrin2:.

Miłego wieczorku życzę wszystkim!!!

p.s.
Ilonko, sukienka bardzo ładna, szczególnie 3 pierwsze kolory, ale faktycznie musiałabyś się dowiedzieć, z jakiego materiału jest ta koronka.

Ostatnia edycja:
Bede musiała pochodzić po miescie i moze coś kupię nie drogiego, bo wiadomo ze lepiej przymierzyć , !!!!

Viola no proszę kobieta leczyła sie na bezpłodność a teraz ma tyle skarbów ...... jednak sie da ;-) i to jest nadzieja dla wszystkich !!!!!!!!!!!

Katka hop hop ?????????????????? Chyba gości zabawiasz co ???????????????
Kasia az zadroszcze naprawde ;-) Mój jedynie co może zrobi to włoży naczynia do zmywarki ale juz nie włączy bo nie wie jak :confused: masakra !!!!!!!!!

heh jakby nie patrzeć to jesteśmy bardziej inteligentne od panów :-pmy nie musimy czytać instrukcji obsługi a oni tak :))))
oki dziewczynki ja zmykam do łóżeczka bo jutro wielki dzień dla nas :) dam znać zaraz po wizycie co i jak
Dobranoc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry