Witam

U mnie od rana znowu netu nie było wrrrrrrrrrrrrrrr, a później pojechałam z mamą na kawkę do ciotki i właśnie róciłam. Zjadłam kolację no i jestem

Czuję się dobrze ,brzuch czasem pobolewa,ale tak ma być

i co mnie zastanawia to głowa. Całą ciążę mnie nie bolała,w ogóle rzadko głowa mnie a teraz od kilku dni mnie pobolewa codziennie.
Dziewczynki gratuluję udanych wizyt.Dominika śliczna kropka niech zdrowo rośnie
Zagubiona nie zazdroszczę przeżyć w szpitalu,ale najważniejsze,że już jesteście w domku no i taka księżniczka grzeczniutka

super

Ilonka sukienka fajna,ale wydaje mi się,że ta koronkowa haleczka, która wystaje ze spodu jest wąska i możesz brzuszka nie zmieścić.
Katrina zdrówka życzę. Ja też mam nadzieję że za 3 tygodnie będzie po wszystkim u Ciebie i u mnie
Dziewczyny a ja dziś jak byłam z mamą w mieście spotkałam koleżankę z brzuszkiem i synkiem 3 letnim. W brzuszku ma bliźniaczki dziewczynki. W domu ma też parkę 6 letnie chłopiec i dziewczynka.Ostatnio widziałam się z nią jakies 8 lat temu jak leczyła się na bezpłodność leczyła się 4 lata. Teaz jest szczęśliwą mamusią można powiedzieć 5 dzieci bo bliźniaczki Kornelia i Klara urodzą się za 1,5 miesiąca.