• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ilona24 gratuluje Juleczki!!!Viola bardzo sie ciesze ze wszystko na wizycie ok LOSICZKO - gratulacje dla synusia i trzymam kciuki za kolejny cykl KASIA - witaj serdecznie!katka duzo zdrowka dla taty i trzymam kciuki:-) zagubiona ale mialas przygody,ale dzidzia w domku to najwazniejsze,biziaczki dla malutkiej! Truskafffka, trzymam kciuki za owulke;-)i wracaj do sil Rozia miłego dnia w pracy Małami kciuki na nowy cykl roszpunka super wieci dobrze ze jest ok karol_in-a jak znajde jakies czary mary na znikniecie tesciowej to zastosuje u mojej a potem jak sie sprawdzi to podam Ci ,,przepis,,:-D!jane witam ale Ci fajnie ze masz troche luzu w pracy i mozesz podczytywac ja niestety zmykam ,bo koniec pauzy,wiec zycze wszystkim milego dnia,buziaczki Kochane!!!

reklama
tak Ilonka dzialalismy chyba wykonczylam mojego M.,bo wczoraj jak wrocil z pracy to na progu mi zapowiedzial...kochanie ale dzisiaj zadnego seksu...:-D:-D:-D ,biedak no to lece pa pa

Ilonko- pewnie tak, bo dzisiaj wychodzę wcześniej- mamy kolejne uroczyste spotkanie z padalcem i teściowa mnie wrobila w pieczenie ciasta, które musze skonczyć. I robię je tylko dlatego, że mój mąż je uwielbia ;) i zaskoczyła mnie pytaniem, że nie potrafiłam odmówić.
Tak czy siak użaliłam sie mężowi, że jeśli padalce nic nie przywiozą to mnie szlag trafi i niech zapomni, że kiedykolwiek pocokolwiek tam pojadę. Nie chcę mieć z nimi nic wspólnego poza poprawnymi relacjami ze względu na niego, bo ja ich służącą nie jestem. :)
Jutro mam jakies spotkanie od rana jedno, później drugie, ale może pierwsze skonczy się wcześniej i do was zaglądnę ;)

Katrinko- zapraszam do stolicy podziemnej pomaranczy- cudowne słoneczko i cieplutko ;) wygrzejesz się i choróbsko minie.
Teraz póki co dbaj o siebie, żebyś z cieknącym nosem na poródówkę nie jechała :) I zobaczysz, że te 3 tygodnie miną szybciutko o ile w ogóle jeszcze przez ten czas będziesz w dwupaku ;)

pamelo- czekam na przepis- byle był skuteczny ;) no i trzymam kciuki za ten cykl

katka- trzymam mocno kciukasy za tatę- Ty wiesz ;)

aniab- nie denerwuj się, na pewno wszystko będzie oki i jutro połamiesz sobie nogi od radosnego skakania pod sufit ;)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moja wizyta tak sobie udana, bo wszystko nie jest ok, ale cieszę się, że Maksiu postanowił się wstrzymać z tym wyłażeniem:-):-):-)

Szkoda, że ta pogoda kiepska ma być, bo mamy w niedzielę komunię i nie mam żadnego płaszczyka żeby narzucić na brzuchol:zawstydzona/y: Mam nadzieję, że nie będzie bardzo zimno.

pamela, super że owu była. Mam nadzieję, że nie próżnowałaś;-):-) Mój M do teraz wspomina nasze staranka i narzeka jaki to był wymęczony:-D:-D:-D A teraz znów płacze że seks zabroniony:-D:-D:-D:-D Nie dogodzisz takim hihihi:-D

sylwia, ja też mam HTC i też nie byłam nigdy zwolenniczką smartfonów. Ale jest prosty w obsłudze, aplikacji jest rzeczywiście mnóstwo. Korzystam z paru, ale głównie korzystam z niego do gadania. Bateria trzyma długo. Za pół roku jak skończy mi się umowa biorę następnego HTC, tylko jakiś nowszy model:tak::tak::tak:

ilona, z moimi pierogami to jest tak. Idę do sklepu i kupuję:-):-):-) Podsmażam z boczkiem i zjadam:-D:-D Ale tylko z firmy Virtu! Na pewno w Auchan można je kupić. Miałam kiedyś inne niby ze szpinakiem, ale okazało się, że są napchane ziemniakami rozgotowanymi, a szpinak to tylko jakieś lekkie zabarwienie dawał.

Mówiłam wam, że piekłam na wielkanoc ciasto szpinakowe??!! Pycha!!! Muszę sobie znów upiec na to żelazo:tak:

witajcie słoneczka! ALE U NAS DZISIAJ PIEKNA POGODA. SLONECZKO ŚWIECI, CIEPLUTKO AŻ się wstawało miło mimo iż juz przed 7 musiałam byc na nogach co w czasach jak jestem na L4 jest wyczynem bo śpie zazwyczaj co najmniej do 9.

byłam oddać krew i mocz do analizy. wyniki dopiero we wtorek. mam nadzieje że będzie ok. potem jeszcze odwiedziłam koleżanki w pracy, małe zakupy i wróciłąm. no i pierwsze co do was. a obiad czeka do zrobienie. dzisiaj serwuję łososia ze szpinakiem. do tego ryż i gotowe. ale ja też nie znoszę tego wymyślania co by ugotować. teraz na szczęście szparagi są a ja je uwielbiam więc będą często gościć u mnie.

roszpunka gratuluję udanej wizyty.

karolinko
widze ze dzisiaj ciężki dzień. trzymaj się kochana i wracaj jak znajdziesz czas

jeny
wiem co to ból głowy. mnie ostatnio często dopada. ale mam nadzieje że dzisiaj już nie dokucza i jest ok. ja tam ciebie podziwiam za taka aktywność. ja to ze sportem na bakier. chociaż rowerkiem bym pojeździła. no ale teraz cóż nie mogę

pamela trzymam kciukasy.mąż zmolestowany więc mam nadzieję że będą efekty

ania jeszcze z miesiąc i sennośc minie. a teraz jak mozesz to spij

katrina, viola cos się dziej czy u was nadal cisza?

pozdrawiam wszystkie i postaram się wpaść później jeszcze ale nie wiem czy dam radę bo jade do chrześniaczki na imieniny bo dzisiaj Antoniny więc na kawkę się wproszę. buziole

potym jak napisalm o chyba przeprowdce zadzwonil moj ze mam sie ubierac i jedziemy ogladac dom i na to wychodzi ze sie udalo klucze mamy miec do 20 bo tam jeszcze remontuja doslownie jakos nie moge uwiezyc ale ile teraz czasu i wysilku zeby sie przeprowadzic az myslec sie nie chce.

kasia_es na szczesie mam 2 duzch mezczyzn i 2 malych wiec damy rade w przeprowdce hheehee 3 z brzucha pomoze heheh

ilonko taka kobieca natura z tymi objadami tylko czasem jest max pustka w glowie ale razem z dziewczynami bedziemy myslaly hhehe niedlugo bedziemy wymyslac zupki dla naszych brzuchowych dzieciaczkow

losiczka ogorkowa jeju ze smietanka kwaskowa mymymy pycha ale smaka mam .Teraz moj najmniejszy tez wczas wstaje przez to ze wczas slonce swieci maja zaclonki ale to nic nie daje .

karolina to mialas troche przezyc rozmowy potrafia byc meczace
aniabuchowic nie stresuj sie bedzie wporzadku tutaj mnie najbardziej wkurzalo ze pierwsze usg po 12tyg strasze ja mialam stresa nie ukrywam ale naszczesie szybka zlecialo.
karina masz werwe do pracy chcialabym tak ,ja niestety oszczednie
milego popoludnia

reklama
Justyna ja kochana chodzę prywatnie do PL kliniki pierwsze USG od nich mam 11 czerwca więc chyba bym umarła do tej pory ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry