• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Kasiu es moj Kubula to potrafi wstac o 5 30 :szok: tyle ze jest taki inteligentny:-) ze sobie bajke pusci. Niestety moj maz nie nalezy do cichych osob i jak sie szykuje do pracy to maly sajgon w domu robi:wściekła/y: a ze ja i maly spimy plytko to juz potem nie da sie zasnac.

Karolcia ma jakies spotkanie wiec jest ok . Pewnie pojawi sie jak skonczy!!!!!!!! Chwala temu co komorki wymyslil :-D

Roszpunko super ze wszystko super:-)

Justynko u mnie dzisiaj ogorkowa zupka:-p

reklama
Witam was
czytałam czytałam i zapomniałam ;( cusik mi pamięć szwankuje
roszpunko gratuluję udanej wizyty
ja to jestem taka zakręcona że masakra
KAty trzymam kciuki za tatę &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Małami kochanie będzie dobrze
Ilonka jak tam??
pozdrawiam wszystkie gorąco i przepraszam że nie zdołałam wszystkim odpisać :zawstydzona/y:

Dzien dobry Kochane!

Ilonko- ja się nie ukrywam ;) podczytuję Was w przerwach ale nie mam kiedy napisać. Teraz usiadłam dłużej na dupsku, więc piszę.
Byłam od rana na rozmowach kwalifikacyjnych i powiem Wam szczerze, że masakra jest.

Roszpunko- gratuluję udanej wizyty ;) Tradyferon tez biorę ;)

Losiczko- a za czym Ty tak po Poznaniu pędzisz przez pół dnia?

Rozia- (qrcze chyba Ty pytałaś o telefony)- dla mnie numero uno to nokia. Ale ja mam teraz takie zwykle- żadne tam smartfony, czy dotykowe cuda. I jestem bardzo zadowolona. Tylko mam go już trzy lata i dużo gadam, więc bakteria już kiepska :(

justyś- qrcze ale ten czas leci ;) w wielkopolsce slonecznie i cieplo, bardzo przyjemnie. Ale podobno tylko do jutra, bo przecież od soboty zimni ogrodnicy ;(

zzagubiona- gratuluję, cieszę sie i w ogóle ;) a zdjęcia na fb poogladałam ;)

losiczka to Kubuś to ranny ptaszek :szok: Dziś Jaś wstał o 4 i mówi ze on juz wstał i chce bajki :szok: myslałam ze na zawał zejde jak spojrzałam na zegarek :confused: potrzebne chyba są ciemniejsze rolety bo sie juz widno robi i on pomyslał ze juz dzien, ale go przytłamsiłam na szczęscie i pospaliśmy do 8;30 :-)

dzięki za wiadomośc o Karolinie bo juz myslałam ze sie ukrywa cholera !!!!!!!!!!!
Aniu TY pewnie odżyjesz po jutrzejszej wizycie pewnie co ?????????? ;-) nie stresuj sie bedzie dobrze :-)

oj Ilonko sama wiesz jak to jest w szczególności w pierwszym trymestrze
ale na pewno jutro odżyję dobrze że przełożyłam wizytę na 9,30 bo bym chyba osiwiała a poza tym pewnie nie zasnę w nocy

witam serduszka moje,mialam ostatnio problemy z netem,ale juz jestem:-),mialyscie racje owulka przyszla! wystarczylo poczekac:zawstydzona/y:,zabieram sie do nadrabiania...

witam:)
oczywiście z pracy podczytuje:-)

dziś mamy piękną pogodą i głowa mnie nie boli więc wszystko od razu lepiej wygląda:tak::tak:
kasiu u mnie niestety też zdarzają się bóle migrenowe kilkudniowe :-(:-(:-( ale na szczęście to był jednodniowy atak...

sylwia ja mam nokie e52 prywatną i uwielbiam ją bo bateria trzyma nawet tydzień!!!! A służbowego mam smartfona HTC i też go lubię bo ma mnóstwo fajnych aplikacji ale bateria przez to pada czasami po jednym dniu:-(:-( i to mnie denerwuje. Na pewno smartfony mają dużo bajerów. Ale jeżeli chcesz praktyczny telefon to zwykłe są chyba lepsze pod tym względem. No chyba że jesteś gadżeciarą i lubisz takie zabawki;-)

ja też mam wieczny problem co zrobić na obiad:wściekła/y::wściekła/y: lubię nowe dania i przepisy próbować ale niestety mój m nie zawsze takie rzeczy zje. Ja uwielbiam warzywa, makarony i ryż a on nie zje np. brokuła, cukinii a o bakłażanie to nawet nie chce słyszeć:-D a ja mogłabym codziennie warzywka zajadać.

roszpunka to fajnie, że wizyta udana i szyjka ok:tak:

ania
trzymam kciuki za wizytę i nie stresuj się!!

katy pracujesz??

truskafffka może niedługo przejdzie to przeziębienie. Taka piękna pogoda to wygrzej się na słoneczku (no chyba że w pracy siedzisz:-()

rozia co dziś robisz?? ja dziś niestety sporty odpuszczam a szkoda bo taka super pogoda, że aż się rower wyrywa do jazdy :-D ale za to idę dziś na Hamleta pod chmurką:tak:

hej pamela:blink:

pamelo- dobrze że jesteś ;) a widzisz. czasem nie warto jest tak pochopnie sie zamartwiać ;)

Ilonko- oj tam zaraz że cholera ;)

Jutro pewnie też mnie będzie niewiele bo mam znów mały kociokwik w pracy ;)

reklama
Pamela to zaciskam kciuki, &&&&&&&&&&&&&& bo chyba działaliście jednak w tym cyklu ????????????????????
Aniu no wiem jak to jest, mam nadzieje ze jak minie I trymestr to odzyjesz sobie juz, !!!!!!!!!!!!!
Jane cieszę sie ze dziś juz lepiej z głową :-D ohhhh ja mam ochotę na kalafiorka z bułeczką albo fasolkę :eek:
Poza tym nie posiadam jeszcze kurcze garczka na parę a marzą mi sie takie własnie warzywka na parze mmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!
Katrina ale choróbsko Cię bierze jakieś ??????? czy ogólnie takie samopoczucie !!!!!!!!!!!!! ?????????? nie zwalaj na wiek tylko zwal na pogodę jak coś :-D
Karolina czyli dopiero w poniedziałek zasiądziesz z nami na dobre ???????????????

Lori gdzie sie podziewasz ??????????????????????

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry