• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hej:)

Kasia
ja to mam nadzieję że już za mną cykle bezowulacyjne i bromek pomoże:tak:

Ilonka kurka to ta koleżanka ktora bromek bierze?? długo w ciążę nie zachodzi przy tym leku??

Zagubiona ale przejścia:wściekła/y: dobrze że już to za wami:-)

Truskaffka he he no ładnie.... usg nawaliło mówisz:-p

Jane no przyszła cieszę się, ale jak jeszcze raz będę miec taki cykl to tego już nie zniosę:no:

Miłego dzionka:-D

Witam się w ten piękny dzionek!
Ja już w pracy, niestety. Coś po urlopie nie mogę wpaść w rytm:no:.

Katy, uuu, to poważna operacja czeka tatę, więc tym bardziej kciuki zaciśnięte &&&&&&!!!

Katrino, krajanko-wrocławianko, jak ja już bym chciała być na Twoim etapie. No i zyskałam przydomek szpiega :-D:-D:-D

Aniu, powodzenia na wizycie &&&, oby wszystko było jak najlepiej! Też bym pojeździła na rowerze tak, jak dziewczyny, ale wolę nie ryzykować.

Truskafffko, nic na siłę, spontany są lepsze ;-)!

Jane, cieszę się, że głowa przestała boleć. Ja jestem migrenowcem i wiem, co to za masakra :eek:.

Roza_, i tego się trzymajmy! Musi być dobrze!

Miłego dzionka dziewczynki, ja wracam do klepania, bo nikt za mnie pracy nie zrobi, a szkoda... ;-)

Dobry :-)

agnieszka bardzo bym chciała aby tak juz zostało ale los sie może odmienić także nie nastawiam sie , co do brzuszka juz mówiłam po imieniu to teraz tego nie robię :-( no ale znając życie to by było za piękne także zostanie Pawełek !!!!!!!!
Jane czyli siatka lekiem na ból ;-)
Roza tak to ta co brała bromka, teraz nie bierze chyba jak sie nie myle a cykle ma skopane nadal :-( a lekarze NIC nie robią !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y:
Katka kciuki za tatę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

MIłego dnia !!!!!!!!!!!!!!!

Karolinka ???????????? wczoraj Cie było mało, do teraz CIę jeszcze nie ma........ odezwij sie !!!!!!!

Kasia a można wiedzieć czym sie zajmujesz ??????????????????;-)

zagubiona mialas przezycia nie powiem ;/
ilonko pisalam na fb i teraz napisze trzymam kciuki za coreczke i cos czulam ze to ona:)
truskaffka trzymam kciuki za ten cykl zeby owu sie pojawila i strzal byl celny :)
justyna nie martw sie bedzie dobrze :)
katy kciuki za tate :)
kasiu witaj i gratulacje ciazy:)
aniu ja np niew wiedzialam dlugo o ciazy a mialam tyle sil ze szok a jak sie dowiedzialam to sily odeszly :-D
ja dzis chce solbie kupic nowy tel nieiwem jaki mam nokie c3 a chce nokie c2-02 nokie 5250 [h=2]Smartfon SAMSUNG GT-S5300 Galaxy Pocket[/h] [h=2]SAMSUNG C3750 i niewiem jaki doradzcie mi :-D:-D:-D[/h]

Sylwia kurka wodna ja niestety nie pomogę bo sie kompletnie nie znam , nie miałam tych telefoników wiec nic mądrego nie mogę powiedziec :sorry2: ale moze dziewczyny doradzą ;-) :-)
jak wątroba ?????? i jak aukcje ???? sprzedane coś ????????????????

Ilonko, ja jestem księgową, więc siedzę i klepię w klawiaturę ;-)

Sylwio, ja dostałam w listopadzie od mojego m Nokię E52, bo mi się strasznie podobała, a potem pożałowałam, że nie zdecydowałam się na jakiegoś smartfona Samsunga :eek:.

hejka

przede mną praaacowity dzień...ehhh...trzeba przetrwać:-p

Jane..cholercia chyba niemoc z przeziębienia się bierze, bo w poniedziałek wymarzłam:wściekła/y:
ale nie dam się:cool2:
Kasia no baaa jasne że spontany lepsze, i w ogóle najlepiej bez stresu hehehe tylko szkoda że to nie takie proste:-p
Sylwia nie znam się, sorki, nie pomogę ;)
Ilona ciekawa sprawa z mieszkańcem brzuszka :p a kiedy będziesz mieć kolejne usg?
Roza...no mówię ci, przeznaczenie oszczędziło mi stresów:-p
&&& za nowe nadzieje, nowy cykl :)
Katy &&& za tatę :)

dziendobry

u mnie znow sloneczko i wkoncu temperatura podskoczyla jest az 14C jak na ta pore roku to juz sukses

marysia77 skad wzielas sile umyc jeszcze 2 okna jeju jak ja sobie pomysle umyc 2 okna juz mnie wszysko boli heheh w sumie przy 2 ciazasz wszysko robilam teraz tak kijowo sie czuje ale fajnie ze sie dobrze czujesz

w sumie umnie ( chyba pisze bo maja dac opowiedz dzis) tez bedzie szykowas sie przeprowadzka po dlugim okresie czekania chyba doczekalam sie wlasnego domu od panstwa, ale znajac ich co cos wymysla ze jakis warunkow nie spelniamy miejmy nadzieje ze bedzie ok.

roza glowa do gory nie zalamujemy sie :tak:

sylwia_d moj byl zadowolny z tych telefonow samsunga teraz ma sony eriscona xperie w 3d i jest naprawde fajna doslowie maly kompute plec meska lubi zabawki wiec zabardzo ci nie pomoge w telefonach.

ilonka nie ma cos karoliny i losiczki .... cos ta dziewczynka ci teraz chodzi po glowie choc nie dziwie sie sama bym miala metlik w glowie

truskafffko masz racje nie daj sie z przeziebieniem a sio a sio hehe
milego dnia wam zycze

Ostatnia edycja:
reklama
ilonko dziekuej za pamiec :) z watroba juz lepiej mialam sile bole przez 2 dni juz jest lepiej :) co do aukcji narazie nie ;/ kurcze moze zejda niedlugo ....
Najlepsze sa nokie wg mnie le jakos mi sie podobaja ja mialam e50 i byla dupna ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry