• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Kasiu dziękuję ;-) mam nadzieje ze uda jej sie szybko zajść, !!!!!!!!!!!!!!!

Kurcze co tak cicho ???????????????? gdzie sie podziałyście ????????????????????????????? :szok:

reklama
ilonka ja jestem:))
wróciłam z pracy i wpadam do was na chwilkę bo dziś jak zwykle siatka:))
normalnie nie wyrabiam dziś:-(:-( cały dzień tak mnie głowa boli, że w pracy aż myślałam, że zwymiotuję:-(:-( dziwne. Pojechałam do pracy na rowerze i zazwyczaj wtedy czuje się super, tak rześko i się porządnie rozbudzam a tu dupa taki straszny dzień... a miałaś rację podczytywałam was w pracy ale nie miałam siły pisać.
miałaś tego m na kawce?? mój właśnie pojechał auto odebrać od mechanika bo nam się tłumik przepalił i jak jechaliśmy to całe miasto na baczność stawialiśmy:-D już nam wstyd było taki był głośny.

zagubiona ale historia i przejścia:szok::szok: ale dobrze, że już w domu jesteście i zazdroszczę grzecznej córci. Śliczna jest!!!!!

kasiu witaj i gratuluję!!!!

agnes zazdroszczę ogródka

roza dobrze, że @ w końcu przyszła i nowy cykl się zaczał
truskafffka powiadasz, że samym spojrzeniem znokautowałaś to USG;-):-):-) fajnie, że lepiej się czujesz i masz jakiś plan działania na najbliższy czas.
A ja zdałam sobie dziś sprawę, że dobija mnie w mojej sytuacji ta bezsilność:-(:-(:-( ja praktycznie nie mogę NIC zrobić żeby nam pomóc. Nic nie zależy tu ode mnie. Wkurza mnie to czekanie.

katy nieźle cię skasowali :szok: daj znać co z tatą

witam się
heh ja dopiero co się z łóżka podniosłam :( masakryczna pogoda pada cały dzień

zazdroszczę wam dziewczyny tego ruchu (sportów,ćwiczeń) jak ja bym na rowerze pojeździła

witam nowe koleżanki
i czekam z niecierpliwością na piątek :)
miłego wieczorku wam życzę:*:**:*: zzagubiona ale idioci w tym szpitalu maskara

Karola życze wytrwałości w tym co robisz ja już dawno bym się wyprowadziła a mężusiowi powiedziała że czekam aż zmądrzeje i nie wiem jak długo wytrzymam :((((((

czesc Dziewczynki

Roszpunka - (chyba Ty pisałaś o alergiach) - ja juz druga ciążę jestem na Loratadynie, staram się ją brać tylko wtedy, gdy na prawdę potrzebuję, ale biorę. M.in. dlatego moje maleństwo będzie od początku na butli, bo przy tych tabletkach odpada karmienie naturalne, ale nie mam wyboru, bo albo biorę tabletkę i mogę funkcjonować, albo nie biorę tabletek, ale za to umieram.

Ilonka - trzymam kciuki, żeby córcia juz do końca została córcią,

Kasia - witaj, szpiegu! fajnie, że sie ujawniłaś, rozgość się,

Karolinka - z X landerów jest bez skrętnych kółek model X3 - ja taki mam, ale to jest model z 2010r. i nowego już raczej nie kupisz, tylko używany. Wózek X-Lander X3 Spacerowy - Ceneo.pl
Mnie sie podobają w nim duże pompowane koła, super resorowanie i duuuużżżży koszyk na zakupy - minus jest jednak taki, że jest dość ciężki (ja mieszkam w domu i nie muszę go znosić, więc jest OK, poza tym nawet jak go złożysz, to do małego auta ciężko go wsadzić).

Co do tego czy kupić nowy czy używany.... ja już więcej dzieci nie planuję, więc kupiłam w dobrym stanie wózek używany, ale jesli ma on posłużyć dłużej to wtedy można pomyśleć nad nowym. Mi było szkoda wydać ok. 600 funtów na nowy, który mi się podobał.

Przepraszam, że nie wszystkim napisałam, ale już nie pamiętam kto co pisał....

Hejka juz wrocilam poczytalam:tak: i zadzwonilam do domciu tatko jutro ma operacje rano maja mu wypelnic te kosci i do tego jesli dojdzie taka potrzeba to bedzie mial pobrana kosc z eki do przeszczepu nogi....zobaczymy co i jak jutro bede cos wiecej wiedziec
Dziekuje Wam bardzo za kciuki :-)

Zzagubiona ale mialas pzrejscia:szok: ale dobrze ze juz w domku
truskaffka ty to masz moc :-D:-D:-D

kurcze, nie wiem co mi...ale moc odeszła, normalnie padam na pysk, oczy mi się zamykają...szok, jakby to ciało nie należało do mnie:eek:
także, sorki...tylko trochę poczytałam co u was...:zawstydzona/y:

Dzięki dziewczyny...dziś miały być boboseksy...ale bez mocy nie da rady, zdobywanie plemników przełożone na jutro
Gin poleciła żebyśmy 3-4 razy w tygodniu bzzzykanko załatwiali, zawiadomiłam D...trawi tą wiadomość i zbiera siły popijając piwko:-D

Kasia witam w naszym gronie :) miło że dołączyłaś :) gratki :)
Katy Jane nie nie nie...Moje Drogie to nie ja taka zdolna jestem, nie znokautowałam usg...zrobiła to ciężarna przede mną:-D

Pozdrawiam wszystkie bardzo gorąco...ide leżeć, zbierać moc...
spokojnej nocki :)

Kasiu to jutro wszystkie trzymamy bardzo mocno kciuki za tatinke Twojego !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak:
Ania śpij póki możesz ;) :-)
Katrina szkoda ze nie bedziesz mogła karmić :( ;-( no ale co zrobić , trzeba z dwojga złego wybrać niestety !!!!!!!! kurcze ale mnie ciekawość zżera kogo nosisz pod serduszkiem ale ja jakoś ciągle mysle ze to chłopak nie wiem czemu ..... :-p
Jane tulę, przykro mi z powodu złego samopoczucia :( mam nadzieje ze teraz jest juz OK i jutro tez bedzie dobrze juz !!!!!!!!!!!!!!!!!
Truskafka to zbierz siły na jutrzejsze boboseksy a ziemia sie bedzie trzęść :-D

a męza nie było w koncu :-(

Zmykam lulu niuńki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! życzę dobrej nocy i przepięknych kolorowych snów :-D

ilonka łaaaaaaa GRATULACJE CÓRY i mam nadzieje ze tak dostanie już do końca!!!!to teraz dziewczyno weź mnie zaraź może i mi sie odmieni ten chłopaczek i bedzie córa;-)
zagubiona najważniejsze ze juz w domu esteś!!tak to juz jest z lekarzami i pielęgniarami jak sie im w łape nie da to drugiego w du**e maja!!!
ciekawe dziewczyny która sie nam tutaj nastepna rozpakuje...chyba viola i katrina najbliżej juz sa!!

reklama
ale tu teraz cisza...
ja wróciłam z siatki:-) głowa mnie prawie przestała boleć:tak::tak::tak::tak: teraz to się da wytrzymać.
ilonka szkoda że m nie dał rady wpaść na kawkę.

truskafffka a co cię tak zmogło?? To odpoczywaj bo widzę, że boboseksy już uprawiacie jak zawodowcy:-D:-D jeden dzień przerwy wam nie zaszkodzi:-)

katy trzymam kciuki za tatę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry