• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

agnes- mi się niestety wyświetla, że brak kategorii czy jakos tak i nic nie widzę ;(

Ilonko- mi akurat na marce nie zależy. Po pierwsze ani sie na nich nie znam, a po drugie bardziej zależy mi na funkcjonalności i wygodzie niż na "metce" na wózku. Ale oczywiście każdy ma inne zdanie i inne podejście. :) Generalnie jestem zwolennikiem secend handów, ale akurat jeśli chodzi i wózek to jakoś tak nie mam przekonania. :)

reklama
agnes ten espiro gtx cuuuuuuuuudo naprawde, ale kurcze cena zwala z nóg :eek: ale używany nawet do 1 tys, mozna kupić wiec nie tak zle ;-) ten Tako Laret tez wypas ;-) U nas dziadki mają sie dołożyć wiec moze sie kupi ten espiro ;-) bo choruje na niego po prostu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ania hop hop ???????????? lutka załatwiona ???????????????? gdzie sie podziewasz ???????????
Małami ????????????????? zawalaona pewnie pracą jesteś ????????????????

zagubiona juz w domciu, mała jest słodka, na FB wrzuciła fotki, mam nadzieje i ze do Nas wpadnie na chwilunie :-)
Jane pewnie podczytuje w pracy a odezwie sie póżniej tak ??????? :-p

no ilonka ja zastanawiam sie miedzy tymi dwoma espiro gtx lub tako laret. jesli dziadki kupia to którys z tych. a jak sami bedziemy musieli wydac kaske to cos za ok 1000 zł. no bo wydatków troche bedzie a nie chce na wózek wydawać fortuny bo uważam że nie warto. wiem to po naszych bliźniakach. bardzo szybko pozbyły się wózka. a na dodatek my mieszkamy w domu pod miastem. mamy ogromna działke wiec dziciatko głównie będzie biegało na podwórzu koło domu a nie w wózku i spacerki. tak wiec takie moje zdanie. wózek owszem ale nie za majatek.

agnes- bardzo fajny. i jak tak przeglądalam to przypomniało mi się, że moj brat mówił coś o x landerze ale qrcze tam wszystkie mają pierwsze skrętne i mniejsze koła a mnie się takie nie podobają ;(

agnes, mnie też tak boli raz z jednej raz z drugiej strony. Dzieciątka nasze rosną i miejsce sobie robią,stąd te bóle chyba:-)

ilona, podglądam cię na fb;-)

Fajny ten espiro:tak:

Xlandery są strasznie drogie jak dla mnie. I z tego co patrzyłam to wcale nie są jakieś szczególnie małe po złożeniu.
Jeszcze jest czas na wybranie wózia na szczęście. Ale ten verdi sonic bardzo mi się podoba wizualnie, taki old schoolowy jest:-):-)

Ostatnia edycja:
witam moje kochane nie bylo mnie tu 100 lat heh mialam wejsc wczoraj ale bylam tak padnieta ze jedynie o czym myslalam to spac heh powiem wam ze mialam juz dosc szpitala spedzilysmy tam 10 dni i przez pierwsze 4 dni mialam ochote rozniesc ten szpital takie cyry byly ze glowa boli mala "dostalam" na rece dopiero we wtorek czyli 4 dni po urodzeniu, a co lepsze gdyby nie to ze zdecydowalam sie na wyjscie do domu to moze do dzis bym jej nie dostala ehh. Lekarze zrobili sobie ze mnie wyrodna matke ktora chce zostawic dziecko w szpitalu i isc do domu. A ja nie to ze jeszcze obolala po tej cholernej cesarce przy inkubatorze moglam max 10 min postac bo brzuch rwal tak wiec wiekszosc dnia spedzalam w pokoju za kazdym razem gdy pytalam kiedy ja dostane wymowki byly a to bo musza sprawdzic jak z oddychaniem bo pierwszego dnia 2h po urodzeniu jakies problemy byly przez godzine ( mala zapominala oddychac) pozniej nigdy to sie nie powtorzylo pozniej kolejna wymowka to obrzeki pozniej znowu zoltaczka i tak w na okraglo dopiero gdy wypis mi dali pediatra przyleciala czemu wychodze no to jej opowiedzialam czemu a ona zonk ze ja jeszcze dziecka nie mialam na rekach ani nie przystawialam do cyca poleciala szybko zbadala mala i mowi ze jak najbardziej moge ja wziasc nawet teraz no wiec ja szczesliwa i mowie ze teraz to nawet na sile bez malej mnie nie wywala. Co ciekawsze poszla do lekarzy cofnac wypis moj i powiedziala ze udalo sie jej mnie przekonac bym jedna zostala :szok::szok: jak to uslyszalam to normalnie poczulam sie jak bym w gebe dostala. Inna przygoda bylo jak mnie polozyli po cc w sali z cyganka ktora do swojej corki mowila szmato ( dziewczyna 17 lat) i miala po 20 "gosci" w pokoju ktorzy klneli jak nie powiem co darli ryja itp przez nich mleka o malo nie stracilam bo moj tata zwrocil uwage by byli troche ciszej bo sami nie sa a po drugie ja i ona po cc jestesmy wiec troszke spokoju potrzebujemy a jeden z nich rzucil sie do mojego taty z lapami (nacpany) ze go zarabie itp zrobilam rabanu u pielegniarek ze nie wytrzymam dluzej w tym pokoju te o malo policji nie wezwaly co wiecej same prawie oberwaly od niego ehh tak bylam zestresowana ze przez reszte dnia moje dziecko bylo na sztucznym mleku bo nawet kropli nie moglam sciagnac a cyce to az siniaki se narobilam caly dzien ryczalam. Na szczescie przeniesli mnie do innego pokoju a pozniej na hotel. Kolejne dni byly juz spokojne w sobote dostalam moja ksiezniczke na pokoj miala byc zemna tylko w dzien a zostala na noc i tak juz zostalo. Powiem wam kochane ze kazda z dziewczyn mi zazdroscila bo moje dziecko "odpukac" to istny aniolek spi je kupke i siusiu robi i tyle wogole nie placze nawet jak ja kuli tylko taki pojedynczy krzyk wydaje w nocy gdyby nie to ze ja ja budze na karmienie to przesypiala by cala. Ja nie wiem co to nieprzespana noc. Jedynie co to problem mamy z karmieniem bo nauczyly ja jesc z butelki i ksiezniczka jezeli nie jest rozbudzona na maxa to nie chce ssac dlatego w dzien je cyca a noca karmie ja z butelki moim mlekiem bo rozbudzanie jej to ciezka robota ostatnio godzine kombinowalam jak ja obudzic a ona w nosie mnie miala i dostala butle hehe dodalam kilka zdjec

Fajny ilonka. Ach bo jak napisałaś że Zagubiona jakieś zdjęcia dodała to chciałam też zerknąć, ale nie znam jej nazwiska:-):zawstydzona/y:
Przy okazji obejrzałam twoje po kryjomu hihi

Wysłałam ci zaproszenie żeby nie było tak po tajniacku:-)

Zagubiona, najważniejsze że jesteście już razem w domku i że mała zdrowa jest. A o reszcie nie myśl bo nie warto. Teraz skupcie się na sobie:tak:
Nadusia przecudna jest:-)

Ostatnia edycja:
reklama
zagubiona przygody nieziemskie miałas, ale teraz juz jesteście w domciu także odpoczywajcie ;-) masz córe anioła, oby tak zostało i abyś nie zaznała co to nieprzespane nocki ;-) :-D
Roszpunka cwaniara z Ciebie :-p :-D trzeba było wysłać zaproszenie :-p

Długo sie do nazwiska przyzwyczajałaś ????????????

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry