• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Roszpunka u mnie w sklepach bardzo mały wybór wózków wiec bym musiała jechać np do Kielc albo do Ostrowca aby gdzieś sobie "wypróbować" chyba ze spotkam jakąś mamuśke na ulicy to podejdę i popatrze ;-)
NO u nas płec nie była zaplanowana, wiesz jak to jest jak sie ma chłopa na weekendzie, tylko wtedy wchodzą w gre starania, a potem tylko modlitwa aby to wystarczyło i aby owulka nie wypadła np w czwartek :sorry: tym razem akurat wypadła mi we wtorek i jakimś cudem sie udało, a pamiętam ze ryczałam ze cykl stracony bo jakim cudem sie może udać skoto nawet jak w owu trafialiśmy to nic nie wychodziło !!!!!!!!!

Następnym razem jak bedziecie planowac to bierz bitamine B6 ?????? losiczka dobrze pisze??????? i Amelka bedzie.....:tak:

Karolina do Twojego porodu jeszcze troszeczkę czasu także brat zdąrzy odłożyć na wózeczek ;-) tylko pozazdrościć takiego brata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Kochana u Ciebie to sie juz nie zmieni nic, Jagódka jest i juz pozostanie !!!!!!!!!!!także na każdym usg bedzie pipka :-) gorzej jakby Ci tak lekarze motali, ze raz chłopak a raz dziewczynka wtedy można miec wątpliwości a tak to spokojnie ;-)

reklama
Roszpunko- no mój jest rok starszy. Też jeszcze czasem zachowuje się i bywa dzieckiem, ale zanim byłam w ciąży to sie śmiał, że teraz jeszcze nie możemy się starać, bo on jeszcze kasy nie ma, a później jak sie dowiedział to mówił, że do września jakoś uskłada ;) No i kupi. Nie chcę mu odbierać tej przyjemności- powiedziałam mu nawet cichcem, że mu mogę troszkę dołożyć, więc sie prawie obraził i powiedział, że on sam. Siostrzenica męża, która będzie chrzestną też proponowała, że się doloży i najwyżej kupią wspólnie, ale mój bracik uparty taki i powiedział, że sam kupi. No więc niech kupuje. Dobrze że o kolor zapytał, bo wg swojego gustu kupiłby mi albo modrakowy albo czarny. :) Zawiedziony tylko, że będzie mial siostrzenicę a nie siostrzeńca, ale stwierdził, że najwyżej dziewczynke nauczy na motorze jeździć ;) Wariot!

Violka- dziękuję ;) zaraz do Brata prześlę ;)

Ilonko- zawsze jak mam wyrzuty sumienia i mówię, że ma się nie wyglupiać z takim wydatkiem to mówi, że mam wyluzować, bo ma mnie tylko jedną :) No ale ja za nim też bym w ogien polazła ;) Nawet dawno temu sie chciałam bić za niego- jako starsza siostra, ale potencjalny kandydat do mordobicia mi uciekał po wsi w samych skarpetkach,a do dzisiaj jak mnie widzi to klania się w pas i mowi dzień dobry ;)
Co do płci... Violce tez mówili, że dziewczynka. :) Mi tam rybcia ;) Byle było zdrowe ;)
A za dwa tygodnie sie okaże ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiem ilonka, pamiętam dobrze jak to było. Twoje serduszkowanie było przed owu, więc może to to dało ci dziewczynkę. U mnie ewidentnie było widać worek mosznowy i siusiora. Może Pawełek siusiorka schował, ale pisałaś, że gin jajek tam nie znalazł... No nic, trzymam kciukasy:-)

karolina, dlatego mi się marzyło żeby mieć najpierw córeczkę, żeby właśnie siostra się opiekowała młodszym bratem:tak:

Będę zaglądała za tym wózkiem... Z tego modelu co Viola ma podobają mi się te czarne w kropeczki, twojemu bratu też by się podobały skoro takie ciemne lubi;-)

karol_in-a no pozazdrościć brata :) Ja mam tylko młodsze rodzeństwo i to dużo młodsze bo o 12 lat aż :-p Ja dziś do pracy na popołudniu, a zaraz idę z moja kocicą do weterynarza na zastrzyk z antybiotykiem...

Dziendoberek:-)

Ilonko chlasnij mnie w pape za to co powiem a w sumie napisze:-) Kochana ja to jestem ekspertka w myleniu plci :-) i powiem ci jedno. Bardziej i czesciej lekarze sie myla jezeli powiedza ze bedzie dziewczynka a wychodzi chlopak. Jak powie ze chlopak to wychodzi chlopak no pomylic sie tez moga oczywiscie. Ale uwierz mi ja z calego serca zycze ci tej coreczki tyle ze po tym co przeszlam mam watpliwosci. U mnie 3 lekarzy potwierdzalo corcie pokazywali mi wargi sromowe i tak jak u ciebie maly dlugo nie chcial pokazac co ma miedzy nogami i tak jak ty mowialam ze napewno corcia bo taka wstydliwa.A jaderka z chodza do moszny okolo 30 tyg.

Kochana nie nastawiaj sie prosze bo jak sie pomylil to znowu morze lez wylejesz !!!!!!!!!!!!!!!! I nie gniewaj sie na mnie blagam za to co napisalam. Ale ty wiesz ze zycze ci tej corci powtarzam poraz ktorys z kolei !!!!!!!!!!!!

A ja szuram i konca nie widze.Witam nowa mamusie i dziekuje za opinie:-)

Milego dnia babeczki:-):-):-)

Hej sloneczka
Ja nadal w domu bo juz mialam sie zmyc ale jeszcze szanowna pani pralka nie skonczyla swojego wywodu z moimi ciuszkami:eek:......wiec czaje sie w pobliu:-)
Ilonka i jak spalas w nocy z wrazenia;-)????? Pewnie ci sie jajka na przemian z pipulkami snily :-D
Roszpunka wozeczek sliczny;-) co do koloru to juz kwestia indywidualna prawda:-)???
Losiczka chyba juz szura:rofl2:
A Zzagubiona czemu nas nie odwiedza:-(........wczoraj wrocila to pewnie goscie sie zwalili ale moze najdzie sekundke zeby do nas zajrzec:tak:
Witaj Kasiu ty forumowa lisiczko:-D tak z ukrycia z nami jestes..................i to tyle czasu sie nie ujawnilas????? Gratujuje kropeczki :-)
Malami kochana tule i pamietaj po burzy zawsze wychodzi sloneczko
Karolcia taki brat to skarb:-), a nawiasem mowiac ta rodzinka meza to sie nadaje chyba do Jerrego Springera:szok:......mam nadzieje ze sie nie obrazisz za takie porownanie:sorry: ale noz mi sie w kieszonce otwiera jak pomysle ze mozna kogos tak psychicznie konczyc nie majac przy tym zadnych wyrzutow:wściekła/y:, jak mozna byc takim slepym i miec taka znieczulice..........normalnie sie wnerwilam:wściekła/y: i mam ochote nakopac tej twojej tesciowej do d**y ........ktora ma jeszcze jakas nieznosna tesciowa lub tescia?????????????????.....ps moj tesciu pierwszy w kolejce:-D
A tatko jedzie wlasnie do szpitala dzisiaj sie okaze czy operacja od razu czy jutro, wlasnie bede im wysylac pieniazki ale musze wyslac troche mniej bo mi wczoraj baran wystawil mandat za parkowanie po czasie:szok::szok::szok:.....wiesniak uszczuplil mi portfel o £30 a po 14 dniach bedzie £60 wiec juz musze placic.........dobra zmykam bo pralka nawoluje :-)

Dzien doberek - musialam nadrobic wczorajszy dzien i jestem. Łazanki zrobione pranko wywieszone jeszcze podlogi trzeba ogarnac ale to za chwilke.
ILONKA - 3mam kciuki zeby nic sie nie zmienilo i byla upragniona Julcia
KAROLKA- szczerze Ci wspolczuje, ja znajac swoj temperament z tesciowa juz dawno bylabym poklocona i wyprowadzila sie od meza na czas az cos zrozumie i sam przyjdzie w poklonach - o ile by mu zalezalo. Nie bede sie jednak madrzyc bo nie jestem w Twoim polozeniu wiec mam nadzieje ze wszystko sie ulozy po Twojej mysli i 3mam mocno kcukasy

LOSICZKO - gratulacje dla synusia :-) i kciuki za kolejny cykl
KATY - a to dranie tyle kasy ???
ROSZPUNKO - jak tam Twoja alergia ? U mnie narazie cisza 21.06 ide na kontrol do alergologa ale nie sadze by procz wapna cos mi doradzila a cale lato przede mna.

KASIA - witaj

Ciekawe jak tam Nadinka w swoim domeczku, zazdroszcze ZAGUBIONEJ.

Milego dnia dziewczynki.

Ostatnia edycja:
Katka- ja się czasem zastanawiam skąd ja biorę tyle cierpliwości do tego wszystkiego. Kiedyś byłam bardziej wybuchowa, później zamknięta w sobie, a teraz to ja już nie wiem jaka jestem. :)
Tak czy siak sama sobie sie dziwię i gdybym tak popatrzyła na to wszystko z boku to stuknęłabym palcem w czolo i powiedziała: dziewczyno co Ty robisz ze swoim życiem? sama dobrowolnie skazujesz się na takie katusze jak jakiś popieprzony Hiob współczesności. A jednak zaciskam zęby, płacze w poduszkę i żalę się Wam. Tyle mi pozostało. Nie jestem silną kobietą, nie mam osobowości i dobrego charakteru ;( Jestem słaba i wstydzę się tej swojej słabości ;)
Katka dawaj znać co z tatkiem jak tylko będziesz miala jakieś wieści.
A jak Twój brat? Rodzina pewnie dumna i zadowolona, prawda?

Marysiu- no właśnie nie wiem dlaczego jeszcze nie pękłam i nie powiedziałam wszystkim co o tym myślę ;) Może jeszcze nie nadszedł odpowiedni czas? ;) A jak Ty sie czujesz?

Ilonko- ja się bardzo cieszę, ale Losiczka ma rację- nie nastawiaj się już w żadną stronę ;) Ważne że zdrowe ;)

Laluś- no mój brat jest ode mnie 9 lat młodszy :)

Marysia, mi już przeszło na szczęście. Podejrzewam, że to przez brzozę, bo w zeszłym roku też masakrycznie się czułam jak pyliła. Ale już się skończyło. Pytałam się gin co ewentualnie mogę,to powiedziała, że wapno oczywiście tak, i nawet jakieś słabe przeciwhistaminowe. Ale pewnie alergolog wie lepiej jakie dokładnie można. A ty jeszcze miesiąc biedulko będziesz się męczyć:-( Może zapytaj też gina.

reklama
Kasia WITAJ! Faktycznie dokładnie na tym samym etapie :)))
Ilonko, ale czary mary, trzymam kciuki, żeby spełniło się marzenie :) ale wiem, że najważniejsze żeby było zdrowiutkie :)
pozdrowionka i miłego dnia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry