ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Roszpunka u mnie w sklepach bardzo mały wybór wózków wiec bym musiała jechać np do Kielc albo do Ostrowca aby gdzieś sobie "wypróbować" chyba ze spotkam jakąś mamuśke na ulicy to podejdę i popatrze ;-)
NO u nas płec nie była zaplanowana, wiesz jak to jest jak sie ma chłopa na weekendzie, tylko wtedy wchodzą w gre starania, a potem tylko modlitwa aby to wystarczyło i aby owulka nie wypadła np w czwartek
tym razem akurat wypadła mi we wtorek i jakimś cudem sie udało, a pamiętam ze ryczałam ze cykl stracony bo jakim cudem sie może udać skoto nawet jak w owu trafialiśmy to nic nie wychodziło !!!!!!!!!
Następnym razem jak bedziecie planowac to bierz bitamine B6 ?????? losiczka dobrze pisze??????? i Amelka bedzie.....
Karolina do Twojego porodu jeszcze troszeczkę czasu także brat zdąrzy odłożyć na wózeczek ;-) tylko pozazdrościć takiego brata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Kochana u Ciebie to sie juz nie zmieni nic, Jagódka jest i juz pozostanie !!!!!!!!!!!także na każdym usg bedzie pipka :-) gorzej jakby Ci tak lekarze motali, ze raz chłopak a raz dziewczynka wtedy można miec wątpliwości a tak to spokojnie ;-)
NO u nas płec nie była zaplanowana, wiesz jak to jest jak sie ma chłopa na weekendzie, tylko wtedy wchodzą w gre starania, a potem tylko modlitwa aby to wystarczyło i aby owulka nie wypadła np w czwartek
tym razem akurat wypadła mi we wtorek i jakimś cudem sie udało, a pamiętam ze ryczałam ze cykl stracony bo jakim cudem sie może udać skoto nawet jak w owu trafialiśmy to nic nie wychodziło !!!!!!!!! Następnym razem jak bedziecie planowac to bierz bitamine B6 ?????? losiczka dobrze pisze??????? i Amelka bedzie.....
Karolina do Twojego porodu jeszcze troszeczkę czasu także brat zdąrzy odłożyć na wózeczek ;-) tylko pozazdrościć takiego brata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Kochana u Ciebie to sie juz nie zmieni nic, Jagódka jest i juz pozostanie !!!!!!!!!!!także na każdym usg bedzie pipka :-) gorzej jakby Ci tak lekarze motali, ze raz chłopak a raz dziewczynka wtedy można miec wątpliwości a tak to spokojnie ;-)
Ja dziś do pracy na popołudniu, a zaraz idę z moja kocicą do weterynarza na zastrzyk z antybiotykiem...
......wiec czaje sie w pobliu:-)

......mam nadzieje ze sie nie obrazisz za takie porownanie
, jak mozna byc takim slepym i miec taka znieczulice..........normalnie sie wnerwilam