• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej laseczki:))
ja właśnie wróciłam ze squasha :-):tak:
pojechałam sobie na niego rowerkiem więc teraz czuję się super:-D:tak::tak::tak:

ilonka ale numer:szok::szok::szok: gratuluję wymarzonej córci !!!!!!

na wózkach to ja się nie znam:-(

katy sprawdzę sobie tą activię:tak:

rozia co robiłaś???

ja korzystam z endomondo:))) Endomondo | Community based on free GPS tracking of sports
mam na telefonie zainstalowaną aplikację i jak biegnę albo jadę na rowerze albo gram w squasha to sobie to włączam i zapisują mi się moje treningi:tak: tylko chyba trzeba mieć tel. z androidem.

a i chlebek wyszedł pyszny:tak: zapraszam:-);-)

reklama
ja robiłam popołudniu jakos :tak:

truskawka nie mam właśnie żadnego dziś zdjątka( co zawsze miałam) no i dośc długo patrzył tą płec i mówi ze jajek nie ma :-) ale najpierw zapytał sie co mam w domu, jak powiedziałam ze synka to powiedział od razu ze teraz bede miec córeczkę, to ja sie poryczałam na tym łózku !!!!!!!!!! :zawstydzona/y:
jane zazdroszczę Ci tych wszystkich rozrywek :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
hi hi hi Ilonko ja spróbuję jutro i zobaczymy co z tego wyjdzie ;) z przymrużeniem oka oczywiście

lecę spać Dobranoc laleczki

Edit Jane ja cię podziwiam kochana z kąd ty tyle energii w sobie masz :tak:

Aniu to daj znać czy zabuzowało czy nie ;-)

Dobranoc śpij słodko ;-) do piątku juz bliźiutko,,,, na szczęscie wizyta rano ;-)

ania no właśnie ja się najlepiej czuję jak tyle rzeczy robię:-):-):-):-)
poza tym mam takich znajomych, że nie usiedzimy na miejscu i to na pewno tez motywuje. A wyobraź sobie że czasami się ze mnie śmieją że i tak w domu dużo siedzę :tak:
ilona ja ci zazdroszczę czegoś innego:-( bo tak na prawdę robię to wszystko, żeby nie zwariować i trochę przestać myśleć o fasolce...

Ja niuńki spadam , położę sie ale nie wiem czy zasnę z tego wszystkiego :sorry2:

ŻYCZĘ KOLOROWYCH SNÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DO JUTRA ;* :-)

Jane rozumiem Cię naprawde, i cieszę sie ze masz takich przyjaciół gdzie pomagają CI sie oderwać od myslenia !!!!!!!!!!!!!!!

Jane powiem Ci,że ja jestem zastana i dla mnie to była strasznie ciężki trening i jak tam byłam, to w trakcie mówiłam,że już nie wrócę, ale chyba jednak wrócę:-):-):-) Ale ja często nie dawałam rady.. To znaczy na początku nawet ok, ale im dalej w las tym gorzej :-):-):-) Ale nawet faceci nie dawali czasami rady, więc się nie załamuję :-):-):-) A byłyśmy we dwie z koleżanką, takie rodzynki :-) i to po raz pierwszy :-):-):-) To możesz mieć, bo to jest już w Polsce od jakiegoś czasu...

Jest tam jeszcze trening GTX i tego raczej nie będzie, bo to jest autorski pomysł tego chłopaka, który tam jest... To jest podobno fajniejsze, bo to jest przyjaciel mojej siostry i ona do niego chodzi i czasami prywatnie sobie ćwiczą i Ona mówi,że jest super

reklama
dobranoc ilona i dzięki... choć oni robią to nieświadomie bo o niczym nie wiedzą:-D ale chyba powiem jednej przyjaciółce bo ostatnio coś często o mojej ciąży wspomina... boi się że ją samą w pracy zostawię;-)
zmykam spać
dobranoc

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry