• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej Gwiazdeczki:-)
Jane Rozia ta Activia to nowa stronka na której mozna po zalogowaniu korzystac z ich diety i cwiczen a takze porad ....sprawdzcie sobie , poczytajcie Rejestracja – Activia Actiregularis
Malami a masz jakies mocne srodki przeciwbólowe???
Jane chlebek wyglada smakowicie i pewnie taki jest:-)
Karolcia serducho sie kraje jak czlowiek czyta ze komus jest tak zle, nawet sobie nie wyobrazam jak sie czujesz, nie wiem jak moglabym ci pomóc po za tym ze sluze ramieniem do wyplakania sie
A ja tak sobie mysle ze skoro nie masz nic do stracenia a do meza nic nie dociera to ja bym sobie tesciowa na osobnosci wypozyczyla i wszystko jej wygarnela z odpowiednim akcentem na to czy chce aby po jej smierci zostal sam bo ciebie juz kolo niego nie bedzie???? Taki typ mamuni zrobi wszystko dla szczescia swojego synalka wiec moze taka tatktyka zadziala......bo chyba chce szczescia synka??? Pewnie sie mu poskarzy ale jak ja odpowiednio podejdziesz i dasz do myslenia to moze pary z geby nie pusci.........
Losiczka super ze @ taka inteligentna
Truskaffka ty tu nie uprawiaj czarnowidztwa......bedzie dobrze nie ma innej opcji:tak:
Viola bardzo sie ciesze ze wszystko na wizycie ok:-)
Makota to trzymam kciuki zeby tylko bylo lepiej:tak:, ja tez uwazam ze pieniadze szczescia nie daja, ale daja za to spokój, ja tez zdaje sobie z tego sprawe ze bez kasy to nic sie nie uklada bo i czlowiek sie wiecej sprzecza itp....
Ilonka ale jaja....................tzn szparka ....super i mam nadzieje ze juz lekarz zdania nie zmieni :tak:

reklama
Cześć dziewczynki... Wróciłam z treningu i ledwo żyję... Dostałam taki wycisk,że nie mam siły ręki podnieść...

Ilonko ależ rewelacyjne wieści przyniosłaś od gina !!!!!! GRATULUJĘ :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ilonko :szok::szok::szok: kochana ty moja ja ci z calego serdusia zycze tej corci :-):-):-). Dobrze ze w ta strone he he a nie jak u mnie ze 36 tyg byla cora a potem sie chlopak zrobil he he. Kochana musi byc ta cora i koniec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lorelain :-) moj Kubula od wrzesnia pojdzie na judo :-)

Ja juz znikam pojawiam sie jutro z ranca na krotkie powitanie a potem szuranie he he znowu mi sie zrymowalo :-D:-D:-D no i moj termometr sie cieszy ze sobie pare dni opocznie he he

Pa pa panienki !!!!!!!!!!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ilona nie wierze :))))))
ale jaja :-D:-D:-D ale cieszę sie kochanie twoim szczęściem :tak::tak::tak: ale masz rację lepiej się nie nastawiaj jeszcze
Katka a ty gdzie się podziewasz cały dzień ??????????????????

Następna wizyta 5 czerwca ale raczej bez USG także za miesiac sobie pójdę gdzieś prywatnie na samo usg aby moze inny lekarz powiedział co widzi, bo ja teraz juz nie wierze ze to dziewczynka :baffled: po prostu sie boje chyba znów narobić nadzieji ......... i dlatego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no ale jest 2 do 1 bo 2 lekarze ze to chłopiec a mój ze to dziewczynka i komu wierzyć ??????? masakra !!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok: Viola tez tak miała ze raz córa raz synek itd wiec u mnie pewnie bedzie tak samo, ze następnym razem zobaczy lekarz jednak te jajca !!!!!!!! choć ja tak bardzo czuje sercem ze to moja mała księżczniczka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilonko a ty robiłaś ten test z sody?? jak ci wyszedł?? i jak się go robi jeśli możesz mi napisać proszę :*:*:*:*

reklama
Ilona nooooo szał ....ale niespodziewajka :-D
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam za to żeby córa pozostała córą :)
a zdjęcia pipulki masz? kurcze, na tym etapie ciąży to już cholernie ciężko o pomyłkę, więc jestem dobrej myśli
a co lekarz mówił? mówiłaś mu że dwa razy ci wypatrzono Pawełka?

Katy...dzięki za zbicie dupska, należało się:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry