KatyB
Fanka BB :)
Hej Gwiazdeczki:-)
Jane Rozia ta Activia to nowa stronka na której mozna po zalogowaniu korzystac z ich diety i cwiczen a takze porad ....sprawdzcie sobie , poczytajcie Rejestracja – Activia Actiregularis
Malami a masz jakies mocne srodki przeciwbólowe???
Jane chlebek wyglada smakowicie i pewnie taki jest:-)
Karolcia serducho sie kraje jak czlowiek czyta ze komus jest tak zle, nawet sobie nie wyobrazam jak sie czujesz, nie wiem jak moglabym ci pomóc po za tym ze sluze ramieniem do wyplakania sie
A ja tak sobie mysle ze skoro nie masz nic do stracenia a do meza nic nie dociera to ja bym sobie tesciowa na osobnosci wypozyczyla

i wszystko jej wygarnela z odpowiednim akcentem na to czy chce aby po jej smierci zostal sam bo ciebie juz kolo niego nie bedzie???? Taki typ mamuni zrobi wszystko dla szczescia swojego synalka wiec moze taka tatktyka zadziala......bo chyba chce szczescia synka??? Pewnie sie mu poskarzy ale jak ja odpowiednio podejdziesz i dasz do myslenia to moze pary z geby nie pusci.........
Losiczka super ze @ taka inteligentna
Truskaffka ty tu nie uprawiaj czarnowidztwa.
.....bedzie dobrze nie ma innej opcji
Viola bardzo sie ciesze ze wszystko na wizycie ok:-)
Makota to trzymam kciuki zeby tylko bylo lepiej
, ja tez uwazam ze pieniadze szczescia nie daja, ale daja za to spokój, ja tez zdaje sobie z tego sprawe ze bez kasy to nic sie nie uklada bo i czlowiek sie wiecej sprzecza itp....
Ilonka ale jaja

....................tzn szparka
....super i mam nadzieje ze juz lekarz zdania nie zmieni 
Jane Rozia ta Activia to nowa stronka na której mozna po zalogowaniu korzystac z ich diety i cwiczen a takze porad ....sprawdzcie sobie , poczytajcie Rejestracja – Activia Actiregularis
Malami a masz jakies mocne srodki przeciwbólowe???

Jane chlebek wyglada smakowicie i pewnie taki jest:-)
Karolcia serducho sie kraje jak czlowiek czyta ze komus jest tak zle, nawet sobie nie wyobrazam jak sie czujesz, nie wiem jak moglabym ci pomóc po za tym ze sluze ramieniem do wyplakania sie
A ja tak sobie mysle ze skoro nie masz nic do stracenia a do meza nic nie dociera to ja bym sobie tesciowa na osobnosci wypozyczyla

i wszystko jej wygarnela z odpowiednim akcentem na to czy chce aby po jej smierci zostal sam bo ciebie juz kolo niego nie bedzie???? Taki typ mamuni zrobi wszystko dla szczescia swojego synalka wiec moze taka tatktyka zadziala......bo chyba chce szczescia synka??? Pewnie sie mu poskarzy ale jak ja odpowiednio podejdziesz i dasz do myslenia to moze pary z geby nie pusci.........Losiczka super ze @ taka inteligentna

Truskaffka ty tu nie uprawiaj czarnowidztwa.
.....bedzie dobrze nie ma innej opcji
Viola bardzo sie ciesze ze wszystko na wizycie ok:-)
Makota to trzymam kciuki zeby tylko bylo lepiej
, ja tez uwazam ze pieniadze szczescia nie daja, ale daja za to spokój, ja tez zdaje sobie z tego sprawe ze bez kasy to nic sie nie uklada bo i czlowiek sie wiecej sprzecza itp....Ilonka ale jaja

....................tzn szparka
....super i mam nadzieje ze juz lekarz zdania nie zmieni 

po prostu sie boje chyba znów narobić nadzieji ......... i dlatego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no ale jest 2 do 1 bo 2 lekarze ze to chłopiec a mój ze to dziewczynka i komu wierzyć ??????? masakra !!!!!!!!!!!!!!!!!!