• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dzień doberek :-D :-D :-D

U mnie coś pogoda nie wyraźna, mam nadzieje ze nie bedzie padać bo musze załatwić sprawę na mieście, jak powiedziałam Jaśkowi wieczorem ze bedziemy jechać autobusem to wstał i od razu do mnie "mama wstawaj jedziemy autobusem szybko" :eek: i nie dało rady juz nawet poleżeć :confused2:

Miłego i udanego dnia słoneczka :-) :-) :-) :-)

Roszpunka jak znajdziesz gdzieś w sklepie to zdaj relację jak sie wózeczke prowadzi bo wygląda na fajny, Ja to mam manie chyba juz bo jak widze fajny wózek na ulicy to przyglądam sie z kazdej strony i patrze jaka to firma :sorry: a potem szperam na necie jaka cena hehe !!!!!!!!
I ostatnio co drugi wózek to ZIPP,

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!

po pierwsze włączylam dzisiaj bb i pierwsze to to wczorajszy post Ilonki, a tam suwaczek na różowo i nad nim Juleczka. Myślę sobie: coś mi nie gra!!!
Czytam więc w pospiechu i oczom nie mogę uwierzyć ;)
Jestem co prawda już od 5.40 w pracy, ale okulary mam na nosie, więc się chyba nie mylę. Ale jaja- to znaczy jaj brak ;) Tak czy siak- najważniejsze, że zdrowe, a płęć pewna będzie w dniu narodzin ;)
Cieszę się niemniej jednak Twoim szczęściem. Mężowi mówiłaś?

Losiczko- ta Twoja franca ma wyczucie, nie ma co... :) No ale wizyta zaliczona, 2 przylazła i teraz tylko czekać na kolejny etap staranek jak tylko dobijesz do suchego lądu ;)

jane, Rozia- wy jesteście dla mnie niesamowite. Lori się dziwi że dzieci maja tyle siły, a Wy to chyba nie lepsze. Rowerem na trening. No ja może i bym dojechała (zależy jak daleko oczywiscie) ale z powrotem byłoby już zdecydowanie gorzej ;)))

Roszpunko- moja znajoma mówi, że te wózki wszystko w jednym to się sprawdzaja z gondolą, bo spacerówka za duża i zajmuje za dużo miejsca np. w samochodzie. Ja bym też nie przesadzała z ceną wózka. Ma być praktyczny, ale przeciez może być tanszy, prawda? Ja bym przynajmniej tak zrobiła. Mój brat młodszy ma pracę od poł roku- nie chciałam, żeby wóek kupował, bo skąd on weźmie kasę, ale się uparł dureń młody jak taki osioł. Więc powiedziałam mu, że maks do tysiąca. Powiedział mi wtedy, że mam wyluzować i przed zakupem poprosi o akceptację ;)

Ilonko- Roszpunka ma rację, zastanów się nad tą zamienną "kierownicą".

Violka- wózek bardzo ładny. Gdyby jeszcze miał wszystkie koła jednej wielkości i te pierwsze nie skrętne to byłoby rewelacyjnie i sama bym go kupiła ;)

Katrinko- odpoczywaj na tym macierzyńskim. :) Ale fajnie masz, że możesz się tym odpoczynkiem cieszyć. Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę ;)

Katka- kiedyś o tym myślałam, ale moja teściowa niestety bardzo dobrze czuje się w nowej roli i świetnie to wykorzystuje, więc nie dość, że by się obraziła to jeszcze poskarżyła wszystkim. :) i nie mam pewności, że cokolwiek by do niej dotarło, bo jej zależy na synusiu, na jego szczęściu (niestety nie bardziej niż na wlasnym), ale pod warunkiem że jest przy niej ;)
A jak tata? Dzisiaj ma tą operację? Trzymam kciuki za jej pomyślność ;)

Miłego dzionka Kochane. :)

Witam Was serdecznie,
Prawdę powiedziawszy podczytuję Was z cichacza ;-) już od września, ale jak dotąd nie mogłam się zebrać, żeby tu napisać...
Podziwiam dziewczynki wasze samozaparcie i optymizm.

Losiczko tytanko pracy i matko polko, piękne dzieła tworzysz, naprawdę Twoje torebki wymiatają, nie wiedziałabym na co się zdecydować:tak:.

Katy - Twój samokrytycyzm i optymizm zawsze poprawia mi humor.

Karolino - nie zazdroszczę Ci sytuacji domowej, mam nadzieję, że mimo wszystko Twoje życie jakoś się poukłada. Ja jestem "kobietą po przejściach";-), więc rozumiem, że nic nie jest proste, ale bardzo mocno trzymam &&&.

Jane - a wiesz, że urodziłaś się w moje drugie urodziny :-D. Co do mebelków z JYSK (bo to chyba Ty takie kupiłaś, przepraszam, jeśli pomyliłam), to ja mam taki stolik na balkonie już ponad 2 lata. Stoi niezależnie od pogody i jak dotąd nic mu nie dolega :tak:.
Domiska - jesteśmy dokładnie na tym samym etapie :biggrin2:.

Ilonko - a to się porobiło, Pawełek przemienił się w Juleczkę :rofl2:. Gratuluję!

Przepraszam, że nie wymieniłam wszystkich, bo piszę z pracy, ale Was wszystkie baaardzo serdecznie pozdrawiam i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do Swojego grona.

Karolinko no tak sie porobiło, mam nadzieje ze to sie juz nie zmieni, jak sie zmieni to przeciez i tak to dzieciątko bedzie naszym cudem ale powiem szczerze chciałabym jeszcze przed porodem aby inny lekarz mi to potwierdził wtedy posciel napewno nie bedzie zielona :-)
KOchana taki spory wydatek Ci odpada, naprawde tylko sie cieszysz, :tak: a brat przeciez nie jest zmuszony do tego, to jego inicjatywa także pozwól mu sie wykazać, :-D

Mąż oczywiscie ze wie, wyleciałam z gabinetu i od razu za telefon, dzownie i ryczę a on juz biedny przerażony ze sie coś stało :sorry: ale bardzo sie cieszy, choć i tak ciągle powtarza ze nie ważne co wazne aby zdrowe, no i abym sie tak bardzo nie nastawiała bo wiadomo ze może sie lekarz mylić :sorry:

Kasia Ty tak z ukrycia nas śledzisz ???????????????? czemu tak póżno sie ujawniasz ????? :P Przede wszystkim to WITAM i GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) napisz coś wiecej o sobie w wolnej chwili :-) i widzę ze powędrowałaś za Nami z poprzedniego wątku - super !!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Ilona, ja czuję, że to jest Juleczka:tak: Pamiętasz jak ci powiedzieli że chłopak, to pisałaś że całym sercem czułaś że to dziewczynka. Trzeba bardziej ufać swoim przeczuciom! Teraz tylko nie wiadomo jakie rzeczy kupować hihi:-) Cieszę się, myślę o was od rana. To mi daje nadzieję, że da się tą płeć zaplanować;-):tak:
No ale nie będę cię nakręcać, nie da się już nic zmienić i przy porodzie dowiesz się na 100%. Najważniejsze, że dzieciątko zdrowe i że twoja szyjka w porządku:tak:
Karolina, właśnie na tą spacerówkę się nie nastawiam za bardzo. Jak będzie trzeba to kupimy mniejszą spacerówkę, a ten wózek albo sprzedamy albo będzie w piwnicy czekał na Anielkę;-) Wszystko zależy od tego jak się będzie sprawował.:tak:

Jak znajdę ten Verdi w sklepie to dam znać. Chyba, że wam uda się znaleźć prędzej, to wtedy czekam na opinie:tak:

Ostatnia edycja:
Kasiu- ja również witam w naszych progach ;) Mam nadzieję, że będzie Ci z nami dobrze i szybko się zaaklimatyzujesz ;) Gratuluję 6 tygodnia!

Ilonko- mi niby trzeci raz powiedziano, że dziewczynka, ale ja tam instyktownie pewności nie mam, że oni się nie mylą, więc... Tylko u mnie to pierwsze, więc najważniejsze, żeby zdrowe było, a reszta??? No ale za dwa tygodnie jeszcze raz pójdę na wizytę to może znów potwierdzi, albo zaprzeczy ;) Okaże się. Ja tam i tak chciałabym wszystkie ubranka w zieleni, beżach i brązach, więc płeć tu nie ma znaczenia ;)
Doceniam inicjatywę mojego brata, ale on rok temu zdawal maturę, od marca dopiero zaczął pracę, więc czeka go naprawdę duży wydatek, a nie chciałabym by aż tak go to bolało. :)

karolina, ale jaki dumny będzie, że swojej siostrzenicy zafundował taki prezent!! Nie możesz mu odbierać tej radości:-) Myślę, że jak obiecał, to przemyślał tą sprawę. I super, że pracuje i ma swoje pieniądze:tak: Brat m ma 20 lat i nie wyobrażam sobie żeby zafundował Maksiowi jakikolwiek prezent. Duże dziecko po prostu.

reklama
Witam:)

Ilonka a to ci niespodzianka,cieszę się i życzę ci żeby została ta córunia,ale wiesz nie nastawiaj się jeszcze na 100% bo wystarczyło,że mały schował sobie ogonek.Na kwietniówkach dziewczyna całą ciążę nosiła dziewczynkę miała kika usg i urodził się chłopiec. Zresztą jak pamiętacie u mnie do 25 tyg była dziewczynka bo mały zawijał sobie ptaszka do góry hihi

Karolinka no ja właśnie chciałam ze skrętnymi kołami bo bratowa miała bez skrętnych i ciężko mi się prowadziło a ten prowadzi się o wiele lepiej,ale jeżeli lubisz bez skrętnych to proszę:-D identyczny ale bez skrętnych kół:)

WÓZEK GŁĘBOKI 2W1 BABY MERC Q7 classic + GRATISY (2272107240) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Kasia witaj:)

Losiczka
najważniejsze pozytywne nastawienie:)

Ja uciekam do kuchni ,kupiłam wczoraj 2 główki młodej kapusty i dziś robię gołąbki i gotuję zupkę bo nie mogłam się zdecydować.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry