Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Musiałabym gdzieś w sklepie go odnaleźć i zobaczyć na żywo. NOWOŚĆ!!! WÓZEK VERDI SONIC 3W1+TORBA +GRATISY !!! (2303283192) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i nie dało rady juz nawet poleżeć
a potem szperam na necie jaka cena hehe !!!!!!!!
.
. Co do mebelków z JYSK (bo to chyba Ty takie kupiłaś, przepraszam, jeśli pomyliłam), to ja mam taki stolik na balkonie już ponad 2 lata. Stoi niezależnie od pogody i jak dotąd nic mu nie dolega
.
.
. Gratuluję!
a brat przeciez nie jest zmuszony do tego, to jego inicjatywa także pozwól mu sie wykazać,
ale bardzo sie cieszy, choć i tak ciągle powtarza ze nie ważne co wazne aby zdrowe, no i abym sie tak bardzo nie nastawiała bo wiadomo ze może sie lekarz mylić

Pamiętasz jak ci powiedzieli że chłopak, to pisałaś że całym sercem czułaś że to dziewczynka. Trzeba bardziej ufać swoim przeczuciom! Teraz tylko nie wiadomo jakie rzeczy kupować hihi:-) Cieszę się, myślę o was od rana. To mi daje nadzieję, że da się tą płeć zaplanować;-)

Brat m ma 20 lat i nie wyobrażam sobie żeby zafundował Maksiowi jakikolwiek prezent. Duże dziecko po prostu.
identyczny ale bez skrętnych kół