• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
viola, bardzo fajny i cena super atrakcyjna. Wczoraj też zaglądałam na takie. Daj znać jak już go wypróbujesz w praktyce.:tak:

No widzisz ilonka, zawsze musi być coś nie tak. Ale z tego co patrzyłam to można znaleźć takie które nie są za drogie a są obracalne. W tym co Viola ma da się tą rączkę przekładać:tak:

Chyba też nie będę szalała z ceną, poszukam takiego do 1000zł, tym bardziej że niestety nie możemy liczyć na wsparcie finansowe żadnych dziadków ani ciotek.

Ten mi się podoba, ale nie ma pokrowca na spacerówkę. http://allegro.pl/komeko-s-line-nowosc-w-promocyjnej-cenie-i2302084540.html

losiczka, to dobrze, że @ poczekała aż wizytkę zaliczysz.:-)

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny

Jak dobrze sobie usiąść na 4 literach. Dopiero wróciłam z judo, ja padnięta a Mati tyra jeszcze na rowerze. Ja dziękuję ... skąd te dzieci mają tyle siły.

losiczka
- dobrze że zdążyłaś zaliczyć wizytę i że wszystko jest dobrze bo to najważniejsze! ... ja się bałam żeby się nie porobiły jakieś torbiele albo krwiaki. Jak nie w tym cyklu to w następnym się uda. Ja się ciążowo kompletnie nie czuję więc zapewne będziemy dalej razem się starać :-p

domiska - ty w ciąży ! ale niespodzianka! ... gratulacje !!!

Agnieszka, Katrina - każda ciąża jest inna, więc kto wie kto wie, teraz może sie zdarzyć dużo wcześniej ;-)

roszpunka - viola pokazała bardzo fajny wózek, w tym przedziale cenowym całkiem przyzwoity. Najważniejsze jeszcze jak się sprawdzi w praktyce :tak:

Karolinka - tule kochana ... no i więcej nic nie napisze bo ja juz nie wiem nawet co, ale wiedz że zawsze możesz nam sie żalić i wszystko na tego padalca wyrzucać jeśli Ci to w jakiś sposób pomaga.

Truskaffka - trzymam kciuki za wizytę!

Ilonka - jeśli Ci sie tak bardzo podoba ten wózek to może warto rozważyć czy faktycznie jest Ci potrzebna przekładana ta rączka. Ja w x landerze nie miałam i jakoś specjalnie mi tego nie brakowało.

Ostatnia edycja:
DZIEWCZYNY NA RAZIE NIE MOGE UWIERZYĆ W TO CO USŁYSZAŁAM OD LEKARZA !!!!!!!!!!!!!!\

DLA NIEGO TO EWIDENTNIE DZIEWCZYNKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NIE NASTAWIAM SIE BO OCZYWISCIE SZANSA JEST 50 NA 50 ALE TAK BARDZO CHCE ABY TO BYŁA PRAWDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niech mnie ktoś uszczypnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To jednak twoje przeczucia cie nie myliły!!!!!!!!! Super kochana! Bardzo się cieszę:-D:-D:-D Wszystko wskazywało na tą pipulkę! :-D No to pięknie! Jak dasz jej na imię?

Im większe dziecko tym pewniejsza płeć, więc nastawiaj się na sukienusie:-)

Zazdroszczę ci takiej niespodzianki:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
JULECZKA tak jak chciałam , ale naprawde boje sie uwierzyć, przeciez na następnej wizycie moge usłyszeć juz coś innego dlatego ochłonąć muszą i nie nastawiać sie znów na córeczkę bo znów bedzie ...... wiadomo co, a nie chce tego znów przechodzić........

wazy prawie 1200kg także nie tak mało moim zdaniem ( no ale Jaś wazył jakoś 1,500kg w 28-29 tygodniu , ogólnie wszystko OK, szyjka bez zmian, odstawić luteinę brac nospę tylko !!!!!!!!!!!!!!

reklama
agnieszka - tutaj margines, jeśli chodzi o przenoszenie ciąży jest 10 dni, nie dwa tygodnie, tak więc na pewno jesli przenoszę dłużej to tylko o 10 dni,

Lori - pewnie, że każda ciąża jest inna, ale... Magda urodziła sie 3 dni po terminie, Alina 10, to jest pewne prawdopodobieństwo, że teraz tez może być ciut później, ale wytrzymamy tyle ze sobą (tak myślę), chyba, że będzie bardzo w kość dawało, to postaram się zadziałać cóś,

Ilona - no to widzisz - jest jeszcze SZANSA!!!! trzymam kciuki, żeby marzenia się spełniły!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry