• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

kurcze podoba mi sie nokia c2-02 i 5250 ;/ ale niewiem jak to jest z nimi czy sie nie zacinaja i czy sa awaryjne ;/ musze chyba popytac w sklepie jak bede a wam ktora sie bardziej podoba ???
Telefon NOKIA C2-02 Touch and Type Bia

Smartfon NOKIA 5250 Ciemnoszary, Smartfony w Media Markt

Mialam niedawno taki tel xperia_x10_mini_mini_pro.jpg ale powiem wam ze fajny taki zwykly ale podczas roxzmowy jak sie chcialam rozlaczyc to sie zawieszal ekran i nie moglam nic zrobic a on nie ma gzuikow polacz rozlacz wiec sprzedalam bo juz mialam go dosc mam teraz c3 http://img2.cokupicstatic.pl/c_big7741214.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Dziendoberek:-)

Melduje sie kochane Justynko :-) tylko ty tesknilas ??? :-D:-D:-D

Ja juz pol Poznania oblecialam wcinam wlasnie aktiwie:-p a za chwilke szuranko bo babeczka jutro torebki odbiera.

Co do telefonow ja musze miec albo z klapka albo rozsuwany. A dlaczego??? Bo ja nawet szyje rozmawiajac przez tel :-D tel na ramie uchem przydusze:-D i szuru szuru:-D .

Wszystkie sciskam goraco milego dnia !!!!!!!!!!Pojawie sie za jakis czas :-):-):-)

Dzień dobry :-) Ja tylko na chwilkę...

zagubiona no przejść trochę miałaś,ale najważniejsze,że już jesteście w domu :-):-):-) No i gratuluję takiego aniołka :-):-):-) Mówiłam,że Ci Maleńka wynagrodzi ciężką ciąże :-):-):-)

Witam nową forumowiczkę :-):-):-) Ładny tajniak z Ciebie :-):-):-) No i oczywiście gratuluję fasolki :-)

Sylwia ja długo miałam sony ericsona i byłam bardzo zadowolona ( ale to był taki normalny tel), a teraz mam nokie i klnę na czym świat stoi... Czekam aż mi się umowa skończy, żebym mogła inny telefon wziąć i na pewno nie będzie to nokia... Kiedyś nokia była nr1, ale teraz już chyba nie..

Zmykam do pracy... Miłego dnia Wam życzę ...

P.S. Gdzie Malami ??

Cześć kobietki. Widzę że się jakoś obijacie z pisaniem;-) Więc ja napiszę o sobie:tak:

Już po wizytce. Dziś tylko 2 godziny czekałam na swoją kolej:-) Szyjka na szczęście się zatrzymała, nie ma większego rozwarcia ani się nie skróciła.
Pielęgniarka ostatnio wpisała mi złą wagę do karty i dziś by wyszło, że przez 2 tygodnie przytyłam 3 kg. Oczywiście nie dała sobie przemówić, że pamiętam ile ważyłam. Też patrzyłam na tą wagę przecież! No ale nic, lekarka powiedziała,że będziemy dalej obserwować.

Wyszły mi jakieś bakterie w moczu, więc dostałam urosept, no i początki anemii mam. Dostałam żelazo do łykania. Chyba muszę lepiej planować swoje posiłki...

Maluch nie chciał dać posłuchać swojego serduszka, uciekał przed tym aparatem:-) Do teraz szaleje w brzuszku:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Za miesiąc mam kolejne USG, a wizyta kontrolna 29.05. Oczywiście L4 ciąg dalszy.

truskaffka a jak dziś samopoczucie ????????? wizyta 5 czerwca ale raczej bez usg ( tak mi sie wydaje ) także aby zaspokoić swoją ( i nie tylko) ciekawość bede musiała sie wybrać gdzies na usg na początku czerwca może ;-)
Justyna to daj znac czy przeprowadzka bedzie jednak ;-)
losiczka ejjjjjjjjjjjj ja tez teskniłam :-D
sylwia nie zawsze od razu sie sprzedadza ciuszki, trzeba cierpliowosci :sorry2: oj kochana co ty masz z ta wątrobą :-(
Rozia miłego dnia w pracy ;-)
Małami kciuki na nowy cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& tulę ..... !!!!!!!!!!!
Roszpunka ufffffff jak dobrze ze szyjka trzyma !!!!!!!!!!!!!!!!!!! cieszę sie bardzo słonce ale to nie znaczy ze możesz sie forsować dobrze ???????????? wykupiłaś juz żelazo ????????? Bo ja tez musze kupić sobie na tą anemię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karolinka proszę nie ukrywaj sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja juz podszykowałam obiadek , dziś mielone z ziemniaczkami i sałatą ze śmietanką ;-) mmmmmniam :-)

roszpunka super wieci dobrze ze jest ok

o przeprowadzce napewno dam znac ja narazie zupe ugotowalam tzw ryzowke poszlam na latwizne ziemniaki tez juz obrane teraz trzeba cos do ziemnakow wymyslec nie mam pomyslu

Ilona, nie mam zamiaru się przesilać, nie martw się:happy2: :* Tym bardziej, że do pracy to ja już na pewno nie wrócę:-):-) Dostałam receptę i kupiłam już żelazo. Tardyferon się nazywa. Też się cieszę, że ta szyjka się trzyma. Kamień z serca:happy2:
U mnie dziś pierogi ze szpinakiem w ramach zmiany diety na bogatą w żelazo:-)

Ale mi smaka narobiłyście tym gadaniem o jedzeniu (same pyszności), chyba zaraz polecę na drugie śniadanko.:-)
Losiczko, to Ty ranny ptaszek musisz być, skoro już taką wycieczkę zrobiłaś:tak:,

Roszpunko, cieszę się, że jest wszystko w miarę dobrze, dbaj o siebie (was)!

Justynko, no przeprowadzka to nie lada wyzwanie, szczególnie teraz :szok:!

Rozia, miłej pracy, no ja tak po tajniacku towarzyszyłam Wam ponad pół roku ;-).

reklama
Roszpunka ja nie dostałam recepty tylko kazał mi kupić i brać :sorry2: także bede musiała coś kupić !!!!!!!!!!!!!!!!

Ja nigdy nie robiłam jeszcze pierogów ze szpinakiem, jak je robisz ?????????? :confused:

Justyna dla mnie to koszmar jak musze wymyslać te obiady, ostatnio to nie mam weny naprawde !!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry