• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

spaaaaaaaaaaaaaaaaaać mi się chce

spałam do 09:00, minęła raptem godzinka i znowu chce mi się spać i to tak bardzo że oczy same mi się zamykają jakbym byla po maratonie

miłego dnia dla wszystkich :tak:

Rozia - śliczne foty i fajna fryzurka ;)
Paula - bardzo fajne oświadczyny :tak:
Joanna - trzymam kciuki za wizytę ;-)

reklama
Hello :-)
U mnie się ochłodziło i chyba kropiło jeszcze jak spałam, bo mokro jest na zewnątrz
:tak: Trochę odetchniemy od upałów ;-)

Maksiu dużo uśmiechu każdego Dnia, zdrówka i szczęścia Kawalerze
;-) :*
Zobacz załącznik 578429

Lori hihih dzięki
:-)

Miłego Dzionka :*

No to jestem... Nie kupiłam nic, bo nie było, bo to nie taka typowa pasmanteria. Muszę zamówić na allegro.

Liluu trzymam kciuki za ważenie :-)

aaaa przyszło krzeselko Bianki :-) Jest super :-) Później zdjęcia wrzucę :-)

lori dzięki :-)

witam po wyjeździe :)

bardzo fajnie było, dzieciaki wybawione, zoo zaliczone, my wypoczęci;-)

a dziś powrót do rzeczywistości ...czyli ogarniamy chatę:-p

Melka odsypia, spała do 7:30 zjadła mleko i spała do 11:00, chwile się pobawiła zjadła mleko i po 12ej znów poszła spać:-D

Dla Naszych Kochany Szkrabów Anetki i Maksia STO LAT barwnego pełnego radochy i zabawy dzieciństwa!! Wszystkiego NAJ:-):-):-):-):-)

Liluu kciuki zaciśnięte :)
Joanna czekamy na super wieści :)

miłego.. ;)

reklama
witam
Wszystkiego Najlepszego Dla Maksia...

Lilu - super ze malutka ,,tyje ,,:-):-)

Dziekuje za kciuki..:-)

ja juz po wizycie...z babelkiem wszystko ok.dobrze sie rozwija..ma cos ok.14 cm wiec jak na 4 mies to podobno dobrze..widzialam jak bryka:-):-) ogladalam twarzyczke ..jest przessssslicze :-):-) tylko troszke uparte to dzieciatko bo nie moglismy ustalic plci..takze mamy czekac do 20 tyg moze wtedy nozki rozchyli...
a ja mam tylko za niskie cisnienie.wiec mam uwazac bo moze mi sie slabo robic..ale jak narazie czuje sie dobrze...no i 8 kg wiecej :-):-):-)
jutro jeszcze wizyta u genetyk i bede spokojniejsza..

milego dnia..pozniej was doczytam bo umieram z glodu...:-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry