• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Rozia no ja dzisiaj znowu nocka :baffled:

LiLuu w pracy to tak średnio, bo nie chciało się wracać :-p praca jako praca ogólnie wesoła ostatnio, brak afer itd, ale najważniejsze to to, że z końcem września na recepcji nie zostaje nikt ze starej załogi :-D ale mi to już lotto ;-) Ja odchodzę z wiadomych przyczyn, kolejna jest w ciąży (nie ta sama co ostatnio- dosłownie kolejna
:-)), jedna ta dochodząca rezygnuje, bo nie daje rady łączyć tego ze studiami,a laska która przyszła za tą pierwszą, która odeszła jakiś czas temu na L4, bo w ciąży jest , też odchodzi, bo jednak jej kasa nie pasi :laugh2: I takim to sposobem od września będzie wszystko nowe... aleeeee październik coraz bliżej,a puki co szkoli się tylko jedna nowa osoba :rofl2:

Katrina widzę, że dzieciaki zadowolone z wyjazdu :tak: świetni są! :-)

Anetko słoneczko, dużo radości w tym pięknym Dniu oraz całym Twoim życiu, zdrówka przede wszystkim! Sto Lat!!! :*:*:*
images.jpg

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzien dobry

Anetko 100 lat !!! Duzo zdrowka i samych pogodnych ,radosnych dni

rozia to bianka sama je? Ja jakos nie moge sie odwazyc bo jak sobie wyobraze to wszystko w kolo brudne to wole ja sama karmic :) a poza tym nie pojadla by sobie

paula to rzeczywiscie ciekawa sytuacja w pracy ale to juz nie twoj problem ;)

a gdzie wszystkie sie podzialy?

milego dnia

hej:-)

Lori skąd ja to znam, mi minęło 7 lat i też czuję sie jakbym była w pierwszej ciąży heh:tak:
Współczuję samopoczucia, ale juz niedługo będziesz małą tulić:-)

Dziama no chętnie pokazałabym ale nie wiem jak wrzucić zdjęcie na grupę:baffled:

Rozia ja też w nocy nie mogę spać buuu

No u nas też już się ochłodziło:tak:

Ostatnia edycja:
Dzien dobry :-)

Anetko sto lat !!!!!!!!!! Dużo radości i miłości i góóóóry prezentów :-)

Lecę na g :-)

Miłego dnia :-)

Liluuu nie no, nie je jeszcze sama, ale kiedyś zacznie :-) A chciałabym jej np. teraz marcheweczkę ugototwać i pokroić w kosteczkę albo jakieś inne jedzono,zeby sama spróbowała jeść rączkami, a nie ma jak... albo malutki makaronik... ale liczę na to,że dziś wyślą i jutro będzie :-) A w sumie, to w tym tygodniu krzesełko powinno być :-)

Drugi ząbek nam stuka pod łyżeczką :-) Więc lada dzień już będzie :-)

Ostatnia edycja:
Rozia gratuluje zabkow :)

moja tez sama je marchewke ,kasze , makaron, jablka i chciala by cala reszte tez ale wiadomo jak by sie to skonczylo

edit
pytanie na g ;)

Ostatnia edycja:
ANECIA bardzo dziekuje e-ciociom za zyczenia :-D i przesyla mnostwo najslodszych buziakow :happy:
ROZIA - gratulacje zabalkow
LORI - u mnie tez nabial to number one ale niestety musialam z tego zrezygnowac na rzecz zdrowia dzieci i powiem Ci ze na poczatku bylo mi ciezko ale chyba wszystko to kwestia przyzwyczajenia ale jesli Lila nie bedzie miala skazy to bedziesz wcinala to co lubisz :)
PAULA - wogole to kajam sie i prosze o wybaczenie - mialam Ci gratulowac i zapomnialam raz, potem drugi ale jak mowia do 3 razy sztuka wiec dzis uroczyscie

gratulacje_z_okaji_zareczyn_0.jpg

reklama
Hej dziewczyny!
Nic nie pomaga nawet godznne sleczenie Bartusia przy piersi on sie denerwuje bo jest głodny nie chce ssac , bo nie leci. Nie wiem juz jak mam pobudzic pokarm? Może zlą diete mam , albo po prostu zanika juz , bo to chyba też tak moze być?!
Tak ogólnie to jest ok nie możemy narzekać :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry