• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień doberek :) też się mellduje z rańca bo ja już w pracy od 7 i troszkę padam na pysk bo wczoraj wesele fociłam więc biegałam od 12 do 00.40 :) jednym słowem nie najgorzej najbardziej nie lubie jak się przeciągają te akcje oczepinowe bo późno kończę a tak jest ok o 2 już byłam w łóżku i alleluja bo inaczej byłabym dziś nieprzytomna......

nonono Maryś ja cały czas o fotach pamietam i czekam jeszcze cierpliwie ale wszystko ma granice hehehheeh więc uważaj :rofl2:
Rozia- jednym słowem Twoja córa stworzona do imprez:) i dobrze bo sie pobawiliście
Katarina- a jak zęby ?? lepiej już kubulkowi? udanego wypoczynku
Lori- a torba spakowana? a co z Matikiem jak trafisz do szpitala mąż urlopik?czy jakaś babcia idzie w ruch.
Paula- a jakieś plany przeprowadzkowe są ??? a terminowo wesele??? opowiadaj w ogóle jak rodzinka na dobrą nowinę?
Ewriut- Bartus słodziaczek
lilu no to rośnie pannica jak na drożdzach.... kochana jak robisz lody???masz jakis sprzęt do tego?

przepraszam jeśli pominęłam kogoś BUZIAKUE wszystkie

reklama
Marysia - nabiał to podstawa mojego wyżywienia, bez niego daleko nie pociągne :eek:

Dziama - torby oczywiście spakowane i czekają sobie w pogotowiu. Jak zaczne rodzić to mąż jedzie najpierw po moją mamę (jesli to będzie w nocy). Mieszkamy na tym samym osiedlu wiec to powinna byc tylko chwila. Potem mąż bedzie z nami 2 tygodnie w domu i babcia bedzie tez pomagać. Do Niemiec wraca dopiero 1 października.

Dzień dobry :-)

Lori jakby się zaczęło to pisz :-)

Zaraz kawkę trzeba zapodać :-) Wczoraj ponad 3 godziny spędziliśmy na dworcu, bo autobus spóźnł się 3 h, bo z Zakopanego jechał... Już mieliśmy wracać do domu i po teściową ściągnąć szwagra dziś, ale akurat podjechał autobus i teściowa pojechała ...

Miłego dnia :-)

hej:-)

Lori widzę że już przygotowana jesteś i wszystko zapięte na ostatni guzik:-)
Co do jedzenia po porodzie to ja wszystko zapomniałam i będę musiała sie uczyć na nowo :baffled:

Rozia no nieźle...3 godz na dworcu :baffled: współczuję.
Ale malutka była grzeczna na weselu, no tylko pozazdrościć i rodzice sie wybawili:-) super

Ewirut synek przesłodki:-) a co do karmienia piersią to dziewczyny maja rację.

Paula no widzę że się zaręczyliście:-) ehhh wy, nie dziwię się że po takich wakacjach nie możesz załapać rytmu na forum hihi:-)

Marysiu
wszystkiego naj naj dla córeczki z okazji pierwszych urodzin!!!!:-D:-D:-D ojjj jak zleciało
Ja lecę was nadrobić, bo znowu na bieżąco nie jestem, ale ten wyjazd był naszym ostatnim:-) i w sumie dobrze bo zmęczona jestem urlopem ehh

Ostatnia edycja:
Witam w upalną niedzielę :cool2:

Marysiu udanej imprezki, życzenia będą jutro, w urodzinki
;-)

Dziama przeniosłam cały opis oświadczyn itd. na G
;-)

Roza_ hihihi no jakoś nie mogę dojść do siebie, pojechała bym jeszcze gdzieś
;-) ehhh daj człowiekowi palec, to wziąłby rękę :szok::-)

Miłego Dnia laski :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paula- dziękuje wsio doczytałam :) czy ja to gdzieś przegapiłam skoro piszesz ze przeniosłaś :eek: jak tak to sorki gapa jestem
Lori-czyli wsio zaplanowane :) dobrze :) pytanie tylko kiedy Lila się zdecyduje- a jak sie czujesz??
Róża- nie ma to jak zmęczyć się urlopem hehhehehe a jak brzusio duzy już moze byś sie w końcu pochwaliła co???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry