• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Roza -tak masz racje jest takistraszny zimny wiatr , przeszywa człowieka na wylot! Ale moze jeszcze nam zaswieci sloneczko:-D
Bartuś garderobe ma , gorzej z mama choc nie moge narzekac bo mieszcze sie juz w te ciuchy co przed ciaza:blink::happy2::happy2:

Dziewczyny mam pytanie a jak to jest po cesarce tez trzeba tyle czekac ze wspolzyciem:confused::dry::shocked2:

reklama
Dziewczynki dziekuje ze pytacie ,mam tsrasznie zabiegamy dzien bo od jutra na diete wiec trzebabylo zakupy zrobic ;-)
U Lily jest poprawa ale to nie to samo co przed tymi wybrykami :confused: Dalej ja naciaga ale juz zadziej i nie wymiotuje zauwazylam ze jak odciagne jej uwage od jedzenia np zabawkami to je nawet ladnie ale jak tylko sobie przypomni ze je to zaraz ma odruchy :( nie wiem co jej jest mam nadzieje ze to minie

dziewczynki ale te dzieci nam rosna :)
gratulacje dla Amelki :)
rozia czekamy na efekty :) acha i zapomnialam napisac ucz sie po angielsku bo jest duuuuzo wiecej filmikow instruktarzowych :tak:

Roza póki co ćwiczę sploty, ale zacznę chyba od czapki :-) Ale to raczej dopiero wieczorem, bo teraz póki Bianka śpi trzeba pierogi zrobić :-)

Ewirut a jak z tym pediatrą?? Był czy musiałaś sama iść??

Liluu może to chwilowe wybryki i minie jej :-) A co do tych filmików, to mam obawy,że nie będę wiedzieć o co chodzi:-(

ja też się witam:-)

Rozia czapeczka mówisz:tak: no to działaj... narobiłaś mi smaka na pierogi:-)

Ewirut
ja tonie wiem,nie miałam CC, ale wydaje mi się że jak się skończy połóg i będą chęci tonic na przeszkodzie nie stoi:-)

Lori i jak tam na froncie??

Rozia-super czapeczka..az korci zeby sprobowac..:-):-)

Lilu- gratuluje zabka..teraz beda sie sypac jeden za drugim...
a mojej corci wczoraj wypadla gorna 1..wiec jest troszke szczerbata:-):-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry