reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hej

Paula he he no to fajny piesek. Nasza suka jak powiesz hop to już w wannie:-),któregoś razu Majce mało do kąpieli nie wskoczyła, w ostatniej chwili ją złapałam:-)

Liluu nie martw się, żebyś wiedziała jak nasza &letnia córka chuda jest to byś od razu się uśmiechnęła:-p nie mieści się w siatce centylowej a ma się bardzo dobrze, robiliśmy jej w lipcu badania krwi:-)

Joasia ależ ciekawa jestem co tam w brzuszku nosisz:-)

Rozia na spacerek to nawet lepiej z zapchanym noskiem niż w domu więc jak malutka nie ma stanów podgorączkowych to śmiało możesz wyjść:-) no i niech na katarku się skończy

U nas dziś o dziwo pogoda, pranie zrobiłam i k... nie mam jak powiesić bo sąsiad na działce pali trawska i śmieci:wściekła/y::wściekła/y: już mnie to tak denerwuje że gotowa jestem to zgłosić odpowiednim jednostkom hihi bo chyba tak nie bardzo można robić:wściekła/y:

Miłego dzionka:-)

Dzięki dziewczynki :-) Zrobię jak mówicie i pójdziemy na zakupy :-)

Roza no raczej nie wolno :-)

Joasia daj szybko znać po wizycie :-) I zapomniałam ostatnio napisać,że kocyk super :-)

Hello :-)
U mnie dzisiaj pięknie, słonecznie i nawet ciepło, jak na ten czas :tak:

LiLuu może głupie porównanie, ale ze mnie zaaaaaawsze był patyczak :-p mama i babcia zawsze przeżywały, że mało jem (mają to do dziś, chociaż jem dużo, ale we krwi im zostało narzekanie :laugh2:) że jestem chuda... ale nigdy, przenigdy nie chorowałam poważnie, jedynie co angina, jakaś grypa, ale to też bardzo rzadko :tak: Także widocznie taka uroda Lily, że nie przybiera dużo ;-) Za to Puzel kawał chłopa, a chory co chwilę
:baffled:

Roza no mój też zaglądał do wanny jak się kąpałam :laugh2: pewnie gdyby był wyższy to by wskoczył :-p

Joasiu czekam z niecierpliwością na info kto siedzi w brzuszku :-)

Rozia zdrówka dla Bianki :*

Miłego Dnia :*

edit.:

Mam pytanko odnośnie mierzenia tempki
:-) Do tej pory mierzyłam tak aby było mi wygodnie przed pracą, ale z racji tego, że niedługo moje życie się zmieni :-p chciałam zapytać doświadczonych czy mogę zmienić godzinę pomiaru w nowym cyklu? :confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejka
musimy obniżyć łóżeczko, bo ten nasz wiercipiętek za bardzo szaleje
wczoraj ją położyłam do łóżeczka-na plecki, wyszłam na chwile z pokoju, a jak wróciłam to mała szczerzyła do mnie zęby siedząc i barierki trzymając
na łóżku też samej nie mogę zostawić bo nawet jak obłożę poduchami/kołdrami to przez nie przełazi
więc tylko życie podłogowe jej zostało:rofl2:

Rozia dzięki, no właśnie taki chcę kupić, żeby całej rodzince służył. W zeszlym roku jak Matiko straasznie kaszlał, to z przychodni udało nam się pożyczyć inhalator i w szoku byłam jak szybko Mateuszkowi pomogły inhalacje:tak: a teraz znów "sezon choróbsk" więc lepiej mieć pod ręką takie cudo
zdrówka dla naszego aniołka
ja też małej dałam kołderkę, ale się pociła strasznie- więc i u nas zmiana przykrycia
Liluu dla Lily :-) spryciula mała:-)
Joanna czekamy
Ewirut pisz co tam u was :-)
Roza oj to strasznie wkurzające :/
straż goni takich jełopów i kary muszą płacić
Paula możesz zmienić godzinę pomiaru, grunt żeby było to rano po przynajmniej 3 godzinach snu

reklama
Do góry