reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hello :-)
Jak wczoraj napisałam, że wreszcie wyszło słońce to za moment zaszło i zaczęło tak lać jakby straż szlaufem lała po oknach :eek: Dzisiaj też zachmurzone... tyle tylko, że nie pada :tak:

No właśnie, a co tu taki spokój?? :szok:

Marysiu super tort miał Darek- zdjęcia obejrzałam co do jednego :tak:

Katrina Kubuś niezły materacyk zrobił sobie z Alinki ;-)

Truskafffka teraz Twoja kolej na fotki z imprezki :-)

LiLuu jak tam mała łobuziara się miewa?
:-p

RESZTA BABULCÓW WYŁAZIĆ Z KRZAKÓW, ALE TO JUŻ!!! :laugh2:

Miłego Dzionka :*

reklama
Hej Kobietki!sorki,ze dopiero sie odzywam,ale troche zamieszania bylo...Darus gratulacje:*jak zesmy z tego Paryza wrocili,tak sie zaczely chorobska...chyba zesmy cos przywlekli stamtad:(...juz doszlismy do siebie...ale maz wymiotowal,a ja i Kian biegunka przez tydzien:'(od zeszlego tygodnia od wtorku przyzwyczajamy sie oboje do zlobka...dzisiaj bylo pierwsze rozstanie na 15 minut...Kian super to zniosl...ja gorzej niestety...ale coz ja zrobie...musze wracac do roboty,inaczej sobie finansowo nie poradzimy:'(wczoraj rozmawialam z szefowa i zaproponowala,zebym gdzie indziej szla pracowac,bo z malym dzieckiem to juz i tak duzo za duzo jest w naszym dziale...p.z.a jedna!!!jakby sie z tym nie liczyla:'(eh...plakac sie chce:'(najwyzej zmienie oddzial albo pojde do polikliniki alb przychodn gdzies pracowac...tak latwo sie mnie nie pozbeda c.u.e!!!Wam zycze Milego Dnia:*Zlobek jest super,Dzieciaki tez,wiec nastawiona w tym temacie jestem pozytywnie,jak na razie...jutro c.d.a od czwartku bedzie Maly obiadek juz z innymi dziecmi jadl;)Buzki i prosze o kciuki w sprawie pracy;)

Biapl to super, że Kian dobrze znosi pobyt w żłobku :tak: jak On zadowolony to i Tobie będzie coraz łatwiej Go tam zostawiać :blink: Trzymaj się mamuśka, grunt że Kian nie marudzi na nowe otoczenie ;-)
Kurcze w PL, przynajmniej w moich rejonach (woj. śląskie) były straszne jaja z grypą żołądkową... generalnie to nadal są- jakiś straszny wirus, połowa znajomych miała biegunkę, wymioty i ostry ból brzucha.... Puzla oczywiście też nie ominęło :baffled: a 11 miesięczny synek szefa trafił do szpitala, więc niewesoło...
Dobrze, że się z tego wykaraskaliście :tak:
Za pracę oczywiście trzymam kciuki :cool2: oby zmądrzeli i będziesz mogła zostać tam gdzie chcesz! :*

edit.:

Rozia
coś się dzieje, czy zwyczajnie gorszy dzień? :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paula raczej gorszy dzień :-(
Kurczę właśnie przegraliśmy w siatkę mecz o ćwierćfinał ME :-( Kanał :-(
A m mi nawet po piwo poszedl, a oni przegrali :-(

Hej babeczki

Jak tu imprezowo:-).....wszystkiego naj dla solenizantów i jubilatów;-);-);-);-)

Tak naprawdę to chyba nie gratulowałam jeszcze Bartusia Ewirut więc nadrabiam Gratki niech rośnie zdrowo :-)

Rozia.......zaśpiewaj Nic się nie stało........Polacy nic się nie stało ......:-D

Paula.....bejbe ;-)

Liluu szalejesz z tą wagą:tak:

Dzien doberek - ja dopiero dzis mam chwilke zeby wpasc i sie przywitac. Dzie wreszcie po 2 tygodniach wsiade za kolko mojego sprawnego juz auta. Nachodzilismy sie przez ten czas :-D i to jak na zlosc prawie non stop w deszczu :cool:
Dzis za to wyszlo slonko - a jak !
Jutro jedziemy szczepic starszaka i bardzo to przezywa :eek:
ROZIA - tez jestem zawiedziona Naszymi no ale coz - pilka jest okragla...
TRUSKAFFKA - Amela bedzie zaraz biegac na nozkach i dopiero bedzie czad :-D
PAULA - w krzaczorach to teraz chyba za zimno :-)
132.jpg

hejka :)

Doszły albumy więc siedzę i porządki ze zdjęciami robię:-)
zaraz sobie kawkę i kawałek tortu wezmę..tak taaak jeszcze mamy haha
śmiało dzielę :p

z tortem była taka historia że znajoma kucharka nam piekła i zamówienie było na MAŁY a Ona po znajomości zrobiła duży, jak go zobaczyłam to mało mi oczy z orbit nie wyszły:-D a zapłaciłam jak za mały:-p

co do fotek, bo się ogarnęłam..wrzucam link do naszej galerii (jest tam jeden filmik i fotki)

Miłego dnia dla wszystkich:-)

Ostatnia edycja:
reklama
ALOHA ;-)

Dziś pogoda w kratkę, ale nie pada- to najważniejsze :tak: Ja już w domu... i wybieram się dziś na przed ostatnią nockę do pracy :-p

Rozia a dzisiaj już lepszy humorek? :blink:
Wczorajszej "walki" naszych siatkarzy nie komentuję nawet :laugh2:

Katy :*

Marysiu no to gdzie się wszystkie pochowały w takim razie?? :-) Może w jakimś ciepłym sianku? :laugh2:

Truskafffka ja już Twoich dzieci chwaliła nie będę, bo musiała bym pisać cały czas to samo, a mianowicie, że są cudowni! :-)

Solenizant jaki zadowolony :-) Tort super! Widzę, że imprezka udana :tak:

Miłego Popołudnia :*

Do góry