reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam się i ja:-)
rzeczywiście cichutko....
ja teraz mam ograniczony dostęp do kompa bo wrócił mój tata i wiecznie siedzi w necie, nie ma jak się dopchać, a i w domu cały czas jest robota.
Jestem coraz bardziej zmęczona i już się szybko męczę a są dni że tylko na kanapie bym leżała:tak:

Truskafffka no to wszystkiego naj naj dla małej,która jak na drożdżach wam rośnie no i postępy czyni że hoho:-)

Rozia ja zdecydowanie turkus wybrałabym ten najjaśniejszy, z ecri ładnie będzie wyglądało:-)

Pozdrawiam i poczytam was trochę:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Truskaffka to sto lat dla Amelki z okazji 6 :-) Roczek to pewnie przebiegnie albo przefikołkuje :-)

Roza u Ciebie finał zbliża sie nieubłaganie :-) Zaczynasz już myśleć o porodzie czy jeszcze luz?? :-)

Póki co nie kupuję jeszcze tego matreiału, to sie zastanowię :-) Włóczka już zamówiona, także w tej kwestii juz po ptokach, jak to się mówi :-)

truskaffka- najlepszego dla Amelki...

witam..

ja tez z tych co coraz bardziej odczuwam ciaze:-) wszystko mnie boli..najgorzej brzuch :-( takze popoludnia i wieczory odpoczywam bo w nocy spac nie moge:-( a gdzie tu do stycznia..
jurto mielismy isc na wesele..i nic z tego .bo jak mam sie meczyc..wiec stwierdzilismy ze do mlodych wpadniemy na kawke po wszystkim :-):-)
a jutro mamy spotkanie ze znajomymi bo walki beda a ja maniaczka MMA..

takze milego weekendu..

Dzień dobry :-)

U mnie dzis pogoda do d.... :-( A u Was?? A podobno miało być ładnie :-(

Miłego dnia :-)

edith...

Cofam to o tej pogodzie, bo juz piękne słońce świeci :-)

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki

co u was ?

Moj P juz po operacji ,noc przespana przez niego tak ze nie jest zle troche boli no ale przeciez musi bolec po takim czyms.

lily nawet grzeczna tylko ciagle z tym jedzeniem problemy czyt.nie chce jesc

a ja u mnie bez zmian

milego dnia

Hej Kochane!u nas ok,Maly po 2 godzinach w zlobku bez Mamy ok,nie placze,bawi sie z innymi dziecmi,grzecznie zjada obiadki,od poniedzialku na 3 godziny ze sniadaniem,a od srody na okolo 5-6,ze spaniem oczywiscie;)Takze prosze o kciuki:*kaszel i katar obowiazkowo,ale dajemy rade;)pozdrawiam i Milego Weekendu dla Was Wszystkich:*

my wczoraj tak poszaleliśmy w nocy, że dziś poszłam na drzemkę z córą:-D

trochę odespałam, ale ogólnie mam taki przymulony dzień, więc porządki odrobione szybko i się byczę.
Chłopaki zrobiły grilla na podwórku i właśnie wracają do domu ;)

pozdrawiam wszystkich :*

Witam i ja weekendowo Wiem ze pewnie już pomalu zapomnieliście o moim istnieniu Przepraszam ale nie mamy netu w domu a w telefonie wieczorami czytam co u was i zasypiam nim zdążę coś napisać U mnie doba za krótka aby na wszystko znaleźć czas Olek nadal ma katar i kaszel Nie wiem juz czy kiedyś to minie W poniedziałek pójdzie do żłobka po 3 tygodniach nieobecności Czyli zaczynamy od nowa oswajanie z nowa sytuacja bo raptem tydzień chodzil na 1-2 godziny i zachorował Mamy za to 2 górne czwóreczki Dolne na razie nie widać Ale w nocy budzi się i płacze i dopiero jak dostanie Ibum się uspokaja więc może i one się wybiją
Martwi mnie jeszcze jedna rzecz Olek wieczorem i w nocy jak się obudzi i placze strasznie drapie się po głowie i ciagnie za uszka Nie wiem czy to normalne czy coś go boli Czytałam że to może być objaw alergii Tylko nie wiem czy to możliwe bo innych objawów brak W dzień bawi sie śmieje nawet zachęcony zrbi samodzielnie 2-3 kroki A wieczorem ma takie akcje i jak się przebudzi przez sen też Spotkała się która z czymś takim?
Pozdrowionka i caly czas jestem na bieżąco co u was mimo iż nie pisze

Agnes moja mala robi tak samo jak tylko jest spiaca uszy oczy i nos u nas chyba moze to miec od zabkow :( ale nie tylko ja bym sie nie martwila

reklama
Do góry