reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

LiLuu lazania :szok: aż mi ślinka pociekła :tak:
Hm... ja zawsze sobie znajdę coś do roboty- sprzątam, załatwiam różne sprawy na które nie miałam do tej pory czasu ani ochoty po moich świetnych godzinach pracy :baffled:
Jutro w końcu jadę do księgowej po świadectwo pracy (muszę to załatwić sama, bo w tej robocie wszyscy są wieczni), a później muszę szefa upolować aby mi je podpisał :-p a w czwartek chcę jechać zarejestrować się w UP, więc czeka mnie pobudka ok. 5:00 żeby zająć sobie jak najlepsze miejsce w kolejce :laugh2: :tak:
Wysłałam też dzisiaj aplikację, więc moooooże uda się nie siedzieć zbyt długo na tym bezrobociu, ale puki co nie chcę zapeszać, bo wiadome jak to jest :tak: no, ale działam :-)
Dziś szczerze powiedziawszy zrobiłam sobie dzień lenia :sorry::zawstydzona/y:
Może Lily Ci zaśnie po tym ciepłym budyńku :confused::-)

Marysiu
znam ten ból, mi się tak cholernie chce czipsów, a nie mam... a leń zbyt duży żeby się wybrać do sklepu
:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
PAULA - Ja to bym nawet z buta poszla te 2 km ale niestety nie mam jak sie ruszyc bo luby pojechal do rodzicow a ja z dzieckami, a ze synio chory to nie ma mowyo wyjsciu. No ale moze malzonek mnie zadziwi i dokona tak wspanialego zakupu :-D

Oj moje soki zaladkowe ruszyly do boju i zaraz bede miala ochote na wszystko co sie do zjedzenia nadaje :-D a ta moja najmlodsza latorosl buszuje wlasnie miedzy garami, juz pol szafki oproznila ale nie juz szykuje atak na mame wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i znow te maslane oczka mowiace wez mnie na raczki po raz tysieczny :tak:

Praca biurowo-administracyjna w szkole dla dorosłych ;-) Pewnie mają już swoich ustawionych kandydatów na to stanowisko, ale co mi szkodzi spróbować :-)

reklama
Marysiu a moze wuzetka ? Mam ochote wlasnie upiec ;)

paula trzymamy kciuki z Lily za prace ;)

a mnie sie nic nie chce skonczylam czape zanioslam ja Hanie i zobaczymy czy sie spodoba bo mama byla zachwycona :)

a Lilka buszuje po pokoju :-DWszedzie jej pelno teraz prubuje fotelik do karmienia przesunac :eek::szok::-D

Do góry