reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

LiLuu nie dziękuję :* ;-)

Aaaaaaaa wuzetka :szok: Uwielbiam :-p ale nie taką jak teraz robią w cukierniach z13144645Q,Wuzetka.jpg tylko taką według starego przepisu, jak robi moja babcia i mama- ich wuzetki w ogóle nie przypominają wuzetek z cukierni- inne ciasto, inna masa w smaku i dżemik, w ogóle z wyglądu jest zupełnie inna, dwa razy przekładana ciastem (ciasto, masa, ciasto masa, ciasto polewa i na każdym cieście dżemik albo powidła) :-p chciałam znaleźć zdjęcie na necie, ale chyba nikt nie piecze takiej, bo nie znalazłam :laugh2: Tzn. ta ze zdjęcia też dobra, ale dla mnie Wuzetka to właśnie ta "babcino-mamina" :-)

Załączniki

• z13144645Q,Wuzetka.jpg
    z13144645Q,Wuzetka.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Rozi. Witamy wsrod zywych :-D:-pJa bardzo tesknilam :tak:

Paula a masz przepis na ta wuzetke wasza ??? Oj bardzo bym chciala taki stary przepis

no moja panna wlasnie padla :rofl2: Teraz pora na odpoczynek po calym dniu ;-)

Milego wieczorku zycze

Bry wieczór

U nas dziś było pięknie (tak jak i wczoraj), więc póki jest taka pogoda, co na Wyspach nie jest zbyt częste, to korzystamy i przebywamy poza domem. Młody dziś biegał za piłką, rzucał nią i kopał - ze starszymi dziećmi, a potem takim autkiem pchaczem - jeździł (pchał je) po całym osiedlu tam i z powrotem. Powiem Wam, że nogi mi już wchodzą... wiecie gdzie, a mały był zmęczony, więc go wcześniej położyłam i co??? I jeszcze nie śpi. leży grzecznie w łózeczku i sie bawi, Alinka śpi, a on nie.

LILUU - no jakos z buziakiem sie nie zlozylo ale dzis wieczorem sie poprawie z nawiazka :-D a poza tym zrewanzuje sie na obiadek bo robie mu kjluski leniwe mimo ze ja nie przepadam.

... no wlasnie.... reszta gdzieśta sie pochowały ??????????????

reklama
hej, jestem i ja:-)
nie miałam zbytnio dostępu do kompa.

Joasia spaniel mówisz:-) to bardzo towarzyskie i pogodne psy, ale lubia też łobuzować:-) i uparte.

Paula aleś mnie wkręciła z tym testem:-D aż zajrzałam na twój wykres czy czegoś nie przegapiłam:-)

Od rana o jedzeniu rozmawiacie i smakołykach mmmm:happy:

Dziś byłam wyniki robić i kurka przysiadła się jakaś pani i mi opowiada jak to przez zaniedbanie lekarza doszło do niedotlenienia malucha podczas porodu jej córki :no::angry: nosz k... nie czas teraz dla mnie na te rewelacje, myślałam że ją walnę:no: zaczynam się coraz częściej zastanawiać i kurka chyba bać...

Lecę po Maję do szkoły.. miłego dnia:-)

Ostatnia edycja:
Do góry