• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Joasiu nio niestety starzejemy sie :laugh2::-D:-p;-) To i bolec zaczyna wszystko ale jest jedna zaleta tego :-D:-D Wiesz ze zyjesz :laugh2::-p

Lori a nie mowilam jakie lilki sa :laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Lori -witaj..ja tez mialam chatke ogarnac a wstawilam pranie i siedze przed tv..:-)
Liluu- no niestety mlodsze nie bedziemy..:-) tylko tak ciezko zwolnic..jak sie ciagle ,,latalo,, bo ja z tych co nie usiedza w miejscu..juz nawet dzis siedzac wymyslilam zeby za malowanie salonu z kominkiem sie wziasc i czekam na m ..juz widze jaki bedzie szczesliwy ze wymyslam:-):-)

Tak, tak LiLuu ma rację :tak: Spotykamy się z przyjaciółmi po ponad roku… Zawsze coś wypadało i nie mogliśmy się zgrać wszyscy 4, w częściach się widywaliśmy, ale to nie to samo co całą czwórką :-p

Joasiu spryciaro, daj znać co M na Twój pomysł
:laugh2:

Ja pierdziu, ale się dzisiaj wkurzyłam… Myję głowę, a tu jak coś nie pierdzielnie i nagle cała byłam w ziemi
:szok: Moja kochana mamusia na junkers postawiła kwiatka w doniczce i chyba najwyraźniej junkers okazał się za wąski, bo cały kwiatek dzisiaj spadł… wyobraźcie sobie jak wyglądała łazienka :surprised::oo2: cała ziemia z doniczki się rozprysnęła :huh: mało tego w łazience też było trochę mokro, więc poprzylepiała się do wszystkiego - myślałam, że zawału dostanę z nerwów :-D:szok:

Hej dziewczyny.poradzcie mi cos.Maksio nigdy nie spal dobrze,ale ostatnio jest masakra.wczoraj w nocy wstawalam do niego 7 razy,a spal 10 godzin,a dzis juz w ogole byla masakra.ledwo wrocilam do lozka,a on znowu obudzony.w koncu wzielam go do nas,zeby nie chodzic w ta i spowrotem,i tak sie budzil co co chwila,z 10 razy.tak jakby nie umial zapasc w ten glebszy sen,albo jak wchodzi w druga faze snu,to zaraz sie rozbudza i placze.czy to jakis skok rozwojowy,czy co? Wykoncze sie. W tygodniu pojde z nim do lekarza,bo wydaje mi sie,ze to nie jest normalne.

Ostatnia edycja:
Roszpunko z tego co ja kojarze to skoki rozwojowe sa tylko w pierwszym roku zycia moga to byc zabki a moze jest glodny i dlatego sie budzi
Paula hihihihi czemus zdjecia nie zrobila :-p a tak naprawde to wspolczuje sprzatania naprawde znam ten bol a mamie wybij z glowy takie miejsca na kwiatki

Ostatnia edycja:
A dodam nowy post ;) bo wiadomosc wazna jsk dla mnie
otorz podjelam dzis ostateczna decyzje a mianowicie wracam do pracy w grudniu tatus bedzie sie dzidzia zajmowal a mama pracą niestety takie czasy a mama ma prace pewna.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry