• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzien dobry

witam wszystkich w ten piekny sloneczny choc zimny dzionek,mam nadzieje ze nie jest wietrznie tak jak wczoraj bo przez to siedzialysmy w domu bo bylo b mrozno.

A co u was ? Jak mija weekend

reklama
Kurde Lila nie pośpi w domu w ciągu dnia dłużej niż 10 minut, no chyba że na mnie. Jedyny sposób to za każdym razem wystawiać ją na balkon, no ale dziecko przecież powinno coś spać w swoim łóżeczku.

Za niedługo lece na squosha i nie wiem jak sobie R poradzi z dwójką :confused2:

Hello ;-)
Ale dzisiaj brzydki dzień
:szok: Zimno może nie jest, ale leje strasznie od rana... :baffled:

Lori hahaha spoko, ogólnie to komicznie wyglądało
:laugh2:
Daj znać czy tatulek podołał Waszej dwójeczce
;-)

LiLuu byłam tak wkurzona, że nawet nie pomyślałam o zdjęciu
:-) A mama już dostała opierdziel- od razu do Niej zadzwoniłam, bo akurat nie było Jej w domu :-p
Mądra decyzja, jeżeli masz lepszą pracę to nic tylko taka opcja Was ratuje najbardziej
:tak:

Miłego Wieczoru :*
Ja jestem wykamana po wczorajszym, tak więc chyba szybko mnie zmiecie do łóżka
;-)

hej :)

widzę że tu pustki, nic się nie dzieje to chociaż wrzuce wam fotki mojej Lili :-)

IMG_5753.jpgIMG_5836.jpg

Załączniki

• IMG_5753.jpg
    IMG_5753.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 82
  • IMG_5836.jpg
    IMG_5836.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 89
Rozia :-D:-D:-D

Bry dzien

nie partyzantka tylko wiesz moja krolewna jak nie spi to nie tak jak twoja Bianka :-) Ona rozrabiara jest taka ze szok o wlasnie dorwala paczke chusteczek nawilzonych i je wyciaga po koliei z opakowania i smakuje :eek::baffled: Oczy dookola glowy to za malo :laugh2:

Milego dnia

Aloha :-)

LiLuu dziękuję, spotkanie bardzo udane :tak:

Rozia nie ma to jak w domku, co? ;-)

Lori ale piękna Lilusia :-) Duża dziewczyna już z Niej :blink:

Ja dziewczynki siedzę jak na szpilkach, bo dzisiaj do 17:00 mają dzwonić w sprawie pracy... mam nadzieję, że zadzwonią :tak: Puzel mówi, że jak faktycznie będą te szkoły tu otwierać to na bank zadzwonią... Kurcze, jeszcze nigdy nie wyszłam tak zadowolona i pewna siebie z rozmowy jak tym razem, więc będę zawiedziona jeśli nic z tego nie wyjdzie... Ale puki co mam optymistyczne myśli, do 17:00 daleko ;-)

Miłego Dnia :*

reklama
Witajcie po weekendzie. Mnie sie grypsko przyplatalo i niby lepiej sie czuje ale do konca zdrowa nie jestem. Na szczescie dzieciaki brykaja i jest ok :-)
PAULA - NIESAMOWICIE MUSIALO TO WYGLADAC :happy:
ROSZPUNKO - pociesze Cie ze moja tez ostatnie nocki przerywa po kilka razy i co prawda zaraz zasypia ale ja mam przekichane - wiec nie pozostaje nic innego jak przetrwac :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry