• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Joasiu jak plecy? :blink:
Kurcze, też mnie zastanawia to przekładanie... oni rekrutują generalnie na więcej stanowisk, więc może nie mają kompletu jeszcze, stąd ta zmiana?
Kobieta mówiła, że dzisiaj będą kontaktować się z osobami, którymi będą zainteresowani- z resztą nie... Mam więc nadzieję, że jednak mam jakieś szanse, bo inaczej by do mnie nawet nie napisali... ah ten mój optymizm ;-)

reklama
Witam ;)

Coś mnie łamie w kościach, ale się nie daję dziadowi, max gripy, chrzan, imbir poszły w ruch, a na noc jeszcze see setkę walnę a coo:-p

Lori to mówisz, że czujesz że masz dziecko:-p:laugh2: ale za to jak pięknie się Lilunia już uśmiecha:tak::-)
Joanna weź leż i pachnij...korzystaaaaaaj;-) bo potem, wiesz różnie może być:-p
Paula oo matko jaką przygodę zaliczyłaś:rofl2:dokładnie...istne śmiechu warte:rofl2:
i kciuki nadal zaciskam ;)
Roszpunka a jak Maks się wybudza to co robi? wystarczy mu np podać smoka?
powiem Ci że u mnie nocki też lipne ostatnio...jak młoda cuuudnie przesypiała nocki z jedną pobudką na mleko jak miała 2-3 miesiące, tak po 4ym miesiącu zaczęły się jazdy, niestety u nas to ząbki ją tak męczą. O dziwo w dzień jest oki, humor dopisuje, ładnie śpi, czasem gorzej je.. wieczorem ładnie zasypia a od ok.1-2 zaczyna się kręcić, stękać i ja się wybudzam..wystarczy że podam jej smoka, czy pogłaszczę chwilę i jest spokój..no ale tak kursuję do nieraz wiele razy :/
Na pewno nie chodzi jej o jedzenie, sprawdziłam to już.. no i fakt, przebija jej się teraz górna dwójka i chyba górne jedynki też pójdą, bo mocno opuchnięte dziąsła, no i tak cierpimy... :/
Marysia zdrówka! nie dajmy się zarazom wstrętnym!

Oj widzę, że coraz więcej osóbek, które dopadło przeziębienie i choróbsko :baffled:

Truskafffka walcz dzielnie oby nic poważniejszego się nie rozwinęło ;-)

Kochane czy możecie polecić sprawdzone blogi kulinarne z fajnymi przepisami? :-)

Paula ja tylko moje wypieki, ale to z ciachami... A z jedzonkiem, to sama chętnie podepnę się pod Twoje pytanie :-)

Moja bianka jeszcze nie śpi i wcale jej sie nie zbiera... Przed kąpielą była taka zmęczona,że trzeba było na rekach ją nosic, bo inaczej płacz, a teraz łobuzuje po łóżeczku... Nauczyła się siadać w nim i co ją położę, to ona hyc do góry... Albo wyciąga smoczka z buzi, ogląda go i gada do niego... Normalnie jakby w tej kąpieli się czegoś nawdychała :baffled:

edith...
Aktualnie brawo bije, bo nikt na nią nie zwraca uwagi :-)

Rozia ale kochana z tym biciem brawo :-) Wyobraziłam Ją sobie- rozkoszna musi być ;-)
Co do bloga to właściwie chodzi mi o taki w którym to będą przepisy i na ciasta i na obiady, sałatki itd. taki ogólny gdzie wszystko znajdę :-) a już rewelacja by była gdyby przepisy były w miarę zdrowe i mało tłuste :laugh2:
Także dziewczynki prosimy z Rozią o namiary na blogi :-p

Padła :-)

No Paula fakt,że jest pocieszna :-) To wzięło się stąd,że na początku jak się nauczyła brawo bić, to za każdym razem reagowaliśmy i póxniej też jak sama siedziała i się bawiła i zaczynała bić nagle brawo, to zawsze zwracaliśmy uwage na nią i tak jej zostało :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry