• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka

my dziś dałyśmy czadu...młoda się obudziła chwile przed 8mą, ale w dobrym humorze nie była... wzięłam ją do siebie na łóżko i zasnęłyśmy. Wstałyśmy po 11ej:rofl2: matkooo jak mi dziś dzień ucieka:rofl2:

na zewnątrz szaro buro, mnie w gardle drapie, dzieciaki nosem pociągają...jesień cholercia...

reklama
Truskafffka dzisiejszy dzień idealny do spania :tak: ;-) nie dziwię się więc, że tak zaszalałyście :-)

Ja dziś czytam książkę, aż miło w taką pogodę :-p

Rozia puki co to taka nasza wybrana data, ale nie mamy jeszcze kompletnie nic załatwione, więc może się zmienić- choć mam nadzieję, że nie i zostanie już taka ;-) w grudniu mamy zrobić zapoznanie rodzinek, a później już poważniej ruszymy się za miejscem i do kościoła :tak:
Czytam "Cztery pory roku" Stephena King'a- super książka :cool2: ogólnie "zakochałam się" w książkach King'a w te wakacje... nie wiedziałam kompletnie jaką książkę kupić sobie na wczasy, chodziłam po Empiku jak głupia w tą i z powrotem i w końcu Puzel mi powiedział, żebym wybrała "Joyland' właśnie King'a, bo świetnie pisze i powiem, że był to strzał w dziesiątkę :tak: Na FB dodaję książki, które przeczytałam i tam można znaleźć kila pozycji King'a (Puzelek kupił mi 10 książek :laugh2: więc czytam ;-)- ktoś robił wyprzedaż i na prawdę zdobył je za psie pieniądze i do tego wyglądają jak nowe)- praktycznie każda z jego książek które przeczytałam do tej pory była na swój sposób fajna :tak: Jedne czytało się lżej, inne ciężej, ale po przeczytaniu stwierdzam, że sięgam po kolejną :-)
Do niedawna czytałam e-booki, aleeee jednak to nie to samo i wróciłam do tradycyjnych książek
;-)

witam
ja niedawno wstalam..
dzis mialam troche latania po urzedach..o rodzinne i jaj wrocilam to padlam:-P

a teraz buszuje po necie i wyprawke kompletuje..:-)
mam zamiar sie wyrobic do konca miesiaca..pozniej tylko wozek i czakanie na corcie:-)

Paula- widze znowu ksiazki meczysz :-) ja po nocach teraz seriale ogladam co by czas szybciej zlecial:-)
a plecy i biodro bola nadal ledwo laze..:-(

Marysiu-jak zdrowko??

Liluu- jednak corcia daje odpoczac mamusi:-)

Truskaffka- to poszalalas ze spaniem..:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry