• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Nie no, ja też się nie boję, ale znowu nie jest to dla mnie jakaś wielka przyjemność, zwłaszcza,że mam dziurę :-( A dodatkowo boję się,że okaże się,że kanałowo cos trzeba bedzie robić, bo niby z zewnątrz zęby sa ok, a jednak czasami bolą :baffled:

reklama
Hejka

rano nam zmory prąd odcięły :p nie wiem czy jakaś awaria była, czy se jaja robią:eek::-p
przynajmniej sobie porządki w ciuchach porobiłam, młodego kombinezon przyszykowałam do wystawienia na allegro i nowy będzie trzeba kupić na zimę.

Co do książek, ja głównie na pożyczonych jadę :p z biblioteki, od znajomych..
miejsca na bibllioteczkę z prawdziwego zdarzenia w domu brak...wszędzie tylko zaaaabbbaaawki:rofl2:
ale dzieci się zestarzeją, wyprowadzą...to sobie biblioteczki będziemy robić na stare lata:-p

Joanna i ja chętnie zobaczę co tam nakupowałaś ;)
a łóżeczka u nas dwa- jedno drewniane u mnie w pokoju i drugie turystyczne u dzieci. Oba się przydają.
Rozia powodzenia, oby obyło się bez kanałowego leczenia
Liluu i niech tak was dalej Lilunia rozpieszcza ;)

Joanna ja tez mam oba, ale turystyczne tylko na wyjazdy mamy... początkowo miało byc tylko turystyczne, ale sie zepsuło zanim się Bianka urodziła( dziecko znajomych u nas spało i przyskładaniu sie zepsuło... Wkurzyłam sie wtedy i kupilismy nowe drewniane , a to zareklamowaliśmy... Powiem Ci tak, ja wole jednak drewniane,bo turystyczne się buja ( Bianka jeszcze śpi na podwieszanym poziomie) i troche jej to przeszkadza, ale z drugiuej strony jakby tylko na takim spała, to by sie przyzwyczaiła :-) Ilonka np używa tylko turystycznego...

truskaffka-pochwale sie jak poukladam i dojde co do czego..:-)
Rozia- ja przy mlodszej corci tez mialam turystyczne..mala spala na tym podwieszeniu..ono ma jeszcze swiatelko.wibracje.melodyjki no i przewijak..odswierzylismy je i czeka dlatego nie myslalam o innym.zreszta nie narzekalam na kojec bo u nas sie sprawdzil...ale brat sie uparl ze przywiezie bo synus wyrosl z drewnianego..i bede miala dwa..:-):-) m sie wczoraj smial ze postawimy w sypialni dwa kazdy bedzie mial ze swojej strony..

Aloha ;-)
Ja byłam dzisiaj odwiedzić koleżankę z byłej pracy, która we wrześniu urodziła córeczkę- boska jest, a do tego ma na imię Paulinka
:-)

Joasiu też oglądam, tzn. teraz mam przerwę, ale jestem na 5 serii- super serial
:tak: ogólnie uwielbiam wszystkie seriale o szpitalach, operacjach itd. chyba minęłam się z powołaniem :laugh2:

Katrina na prawko się uczysz, czy coś pominęłam?
:confused: OK już wiem :-)

LiLuu bardzo fajnie z tym dentystom, bo niestety ale bardzo dużo dzieci, a później dorosłych boi się dentysty… ale ja, tak jak Ty nie wiem dlaczego
:-p

Truskafffka oj to jeszcze zaczekasz na tą wyprowadzkę dzieciaków
:-)

Miłego popołudnia Babulce :*

hej:-)

Joasia na wizycie usłyszałam że mam się oszczędzać i wytrzymać przynajmniej miesiąc bo szyjka robi się miękka i płytki krwi mi lecą w dół (może być problem z krzepliwością) Mam zrobić jeszcze raz morfologię na następną wizytę a Tak poza tym ok:-)

No i muszę już wziąć się poważnie za wyprawkę:tak:

Pozdrawiam dziewczynki :-)

Roza to uwazaj na siebie kochana niech malutka jeszcze posiedzi w brzusiu :-)

Paula ja pierwszy raz do dentysty psozlam majac 6 lat a potem regularnie co tydzien chodzilam :-D:-D:szok::-D Hihihi jako dziecko sie nie balam a teraz wcale bo czego? Dlatego ciesze sie ze maja taki system i ucza dzieci rozsadku bo przeciez przez chore zeby jest mnostwo chorob miedzy innymi bezplodnosc i poronienia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry