• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia My kupujemy używane (w bardzo dobrym stanie) na allegro, mamy tylko kilka nowych :tak:
No, ale co do miejsca to racja, ciekawe kiedy nam go zabraknie
:-p Puzlowi marzą się półki pełne książek, więc wszystko co przeczytam wożę do Niego :laugh2:

Joasiu tak
:-) kiedyś baaaaaardzo mało czytałam, więc teraz nadrabiam :tak: ale seriale też ciupię :laugh2: - Co oglądasz?
Kochana jeszcze troszkę Ci zostało- trzymaj się dzielnie :*

Katrina gdzie Ty się podziewałaś? Kubuś taki rozrabiaka?
;-)

reklama
a co tu taka cisza:-):-P:-):-P
Paula- ja jestem na etapie Chirurgow:-)
no jeszcze zostalo mi niecale 90 dni ;-);-)

ja juz zakupy wyprawkowe zrobilam teraz bede czekac na kuriera..:-) jeszcze tylko posciel.koszule do szpitala i wozek..
a dzis wlasnie brat zaproponowal ze przywiezie mi jutro lozeczko..a my mamy kojec Graco po corci i jakos mam sentyment do niego bo jest takie podreczne..no i teraz dylemat co lepsze..

Dzień dobry :-)

Katrina a co to za test?? Taki jak Liluu zdawała??

Joanna zazdroszczę zakupów wyprawkowych :-) pochwal się co tam kupiłaś :-)

U nas dziś lesza noc. Chociaż mała obudziła sie jak m wstawał do pracy ok. 5, ale polezała, pogadala i sama zasnęła...
A ja do dentysty musze iść :-(

Miłego dnia :-)

Witajcie - padam na twarz. Wczoraj mloda w dzien spala mi tylko pol godz, szalala do 22 wiec mialam nadzieje ze w nocy bedzie spokoj - a tu nie dosc ze budzila sie znow kilka razy, to o 6 juz gotowa byla wstac. A ja z mdlosciami, odbijaniem bolem glowy, skurczami jelit i wogole ledwo wyprawilam i zawiozlam Darusia do przedszkola. Teraz wypilam zielona mietowa herbatke i jest troche lepiej ale ide sie polozyc moze mloda ze mna zasnie. Przepraszam ze tylko o sobie , jak sie zdrzemne moze bedzie lepiej.

reklama
Bry dzien

moje dziecko drugi dzien ladnie pospalo :) i wstalo po 9 yupii

Marysiu zdrowiej biedactwo

katrina ;-) Bedzie dobrze

rozia nie ma sie czego bac ;) dentysta nie gryzie :-D Nie wiem dlaczego ale ja sie nie boje dentysty
a tutaj maja fajna "polityke" i zapisujesz dziecko jak ma 9 miesiecy i chodzisz co kilka miesiecy zeby dziecko oswoilo sie z gabinetem dentystycznym i stomatologiem my juz zapisane ale idziemy dopiero ostatniego styczni.

milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry