• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

O poronieniach nie wiedziałam, ale czytałam kiedyś, że właśnie bakterie z jamy ustnej są "odpowiedzialne" za wiele chorób... Próchnica na przykład ma duży wpływ na choroby wątroby itd... :baffled:

reklama
Roza- to sie oszczedzaj..a wyprawke powoli skompletujesz..a ty na kiedy masz termin??

Paula- ja tez kocham takie seriale..nawet ostatnio ogladam na TLC jak nie porodowki to szpital dzieciecy juz moj m sie ze mnie smieje:-):-)

Truskaffka- no niech sobie powalczy..:-) i sie pomeczy :-):-)

my wieczor spedzilismy na obrzarstwie..wpadl moj brat z laska i synkiem( moj adoptowany 3-latek :-):-)) i zamowilismy 4 rodzaje pizzy..a teraz mnie zgaga meczy;-) za kare:-P

milej nocki..

Paula, Liluu - bakterie na zębach są groźne, ale chyba jeszcze bardziej niebezpieczne sa te bakterie beztlenowe, które żyją w zębach (stąd konieczność leczenia kanałowego). Te bakterie stanowią dosłownie bombę biologiczna z opóźnionym zapłonem i atakują wtedy, gdy organizm jest osłabiony lub narażony na długotrwały stres. Niestety.

Joasiu mam to samo :-):tak:

Truskafffka no mega Gwiazda z Amelki- nie pogadasz :cool2::-)

Katrina dokładnie, a jest tyle osób które nie zdają sobie z tego sprawy... :-( myślą, że jedyną konsekwencją nieleczonych zębów będzie to, że zwyczajnie wypadną, bądź będą musieli je usunąć... a guzik prawda
:baffled:

Dzien dobry

truskafcia to mala daje rade :-D

Moja trz chodzi bokiem :eek: I sie puszcza jak stoi i potrafi tak kilkanascie sekund wytrzymac tylko patrzec jak pojdzie sama.

Katrina :no: Co za cholerstwwo i moje pytanie dlatego o tym sie nie wspomina w reklamach past do zebow na przyklad? Przeciez w ten sposob mogi by uswiadomic spoleczenstwo.

milego dnia

Dzien dobry z naciskiem na DOBRY :-) wczoraj bylo fatalnie a dzis nawet corcia dala mi pospac i az w szoku bylam rano ze to budzik mnie budzi do wstawania a nie placz dziecka :) jeszcze troszke mnie muli ale jest ok :-) podejrzewam ze to wirusowka.
Na 15 jade do przedszkola na zebranie i bedzie pierwsza wstepna diagnoza gotowosci dziecka do szkoly ciekawe co powiedza.
ROZA - prosze sie oszczedzac !!!! :happy:

reklama
Katrina ja sie z tym zgadzam ale chodzi mi o uswiadomienie ludzi co sie dzieje w buzi kiedy nie myjemy zebow lub jesli nie chodzimy do dentystow i najprosciej bylo by to zrobic w reklamach past.

Marysiu dobrze ze ci sie juz poprawilo i brawo dla Anetki :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry