• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Roza niby jeszcze czas, ale w sumie to juz nie tak długo ;-)

miałam kocyk wyszydełkowac, ale ten wzór, który sprawia, że kocyk jest strasznie ciężki,więc reyzgnuję z pomysłu, ale zmaierzam buty Biance na teraz wyszydelkować, a poźniej komin, na który Liluu mi namiar dała :-) A w tej gazetce będzie w nastepnym numerze torba na zakupy do wyszydełkowania, więc chyba sobie taką tez zrobię :-) A na brzuch to nospa, magnez i odpoczynek !!!

Aaa i w sumie nowa odsłona bb tez mi do gustu przypadła :-) Pierwszy raz, bo ja zwykle nie lubie jak szate graficzna zmieniają i ciężko mi sie przestawić.... Na allegro do tej pory narzekam :-) Chociaz juz mniej :-)

reklama
Roza podaję łapkę :-)
Jak pasowanie na ucznia i występny? Podczytałam na enpr
;-)

Rozia może spróbujesz takie kozaczki wyczarować, które kiedyś dodałam na grupie na FB?
:-p

Oszaleję z tą pogodą dzisiaj, chmury schodzą i pojawia się piękne błękitne niebo, ciekawe na jak długo
:-)

A My chyba w końcu udamy się do kościoła zobaczyć co i jak ze ślubem, ale dopiero w kolejny poniedziałek jak Puzel będzie u mnie... w sumie jeszcze sporo czasu, ale chociaż niech w jednym termin „wisi”
;-) a poza tym mamy dużo pytań w związku z tym, bo mamy trochę skomplikowaną sytuację- napiszę na G :blink:

Rozia to widzę że pomysłów a pomysłów masz:-) fajnie....myślę że pochwalisz się swoimi dziełami jak skończysz:-)
Lekarz mi właśnie nakazał odpoczywać, łykać magnez i dodatkowo luteinę dopochwowo 2 razy dziennie:tak: ale jeszcze jej nie wykupiłam:zawstydzona/y: jutro już na pewno to zrobię:-)

Paula dzięki że pytasz:-) no powiem że nasza nieśmiała córa, która stresowała się występem poradziła sobie wyśmienicie:-) odważnie wystąpiła, ładnie powiedziała co miała dopowiedzenia....widać że to już siedmiolatka he he bo jak przypomnę sobie jej występy w przedszkolu to różnica kolosalna. Jesteśmy dumni że hoho no i już prawdziwy uczeń z niej ehhh zleciało, zleciało:tak:

Fajnie przygotowania do ślubu... chociaż ja już bym nie chciała hihi

Rozia jak tak wstępnie się interesowałam to jeszcze dużo sal ma wolne terminy na czerwiec 2015, mam nadzieję, że jeszcze chwilę zostaną :laugh2: ale jak już w kościele ustalimy wszystko (czyt. Grupa) to może uda nam się pooglądać sale jeszcze w tym roku i zrobić rezerwację- mam nadzieję, że tak :tak:
Czekam na foty bucików :-)

Roza no to elegancko się Gwiazda spisała :-)
Oj a co do przygotowań...- tak szczerze- strasznie mi się nie chce :-p

witam
napisalam sie tyle i wcielo:-(

Rozia- ja tez mam ta gazetke i lezy narazie:-)

Roza- gdzies mi umknal ten twoj termin:-)ja mam za rowny miesiac:-)

Lilu- ja jakos tez wole bb..
a nowej szaty nie widze bo przez tel pisze z aplikacji bb i tu nic nie zmieniaja narazie

Paul-u mnie od rana pada..mowisz data ooo to sie powaznie robi:-)

a ja po obiadku i leze:-)cos mnie brzuch boli jak przad @
i na kuriera czekam z moja wyprawka i chyba zabladzil;-)

W sumie ja tez już bym nie chciała drugi raz przez to przechodzić ;-) Zreszta teraz chyba bym nie robiła takiej imprezy, tylko dla najbliższych, a dla znajoomych po prostu impeze osobną:-) A kasę bym na mieszkanie wzięła :-) Albo na auto :-) Ale wtedy mi sie marzył ślub, to go miałam :-)

Joasia ja właśnie oglądam pościele:-)

Rozia
mi się też marzył, ale z biegiem lat mi przeszło i nie chciałabym sie pakować w przygotowania... zresztą za dużo czasu już minęło:tak:

Joasiu u mnie już też po pogodzie, dzisiaj tak szybko się to wszystko zmienia, że masakra :laugh2:
Co do ślubu, no to w końcu trzeba się wziąć do życia :-p
Jak Twój kurier przypadkiem trafi do mnie, to go odeślę :laugh2:

Rozia no My raczej wielkiego weseliska nie będziemy robić, a już na pewno nie standardowego z oczepinami, zabawami weselnymi itd... jakoś nie nasza bajka ;-) Tzn. najbardziej denerwuje mnie wyciąganie gości na siłę do zabaw czy tego chcą czy nie
:oo2: i bardzo chcemy uniknąć takiej sytuacji, więc DJ OK, niech się wszyscy pobawią, ale nic poza tym :-p

Dziewczynki chciałam zauważyć, że teraz w momencie kiedy piszę się odpowiedź, to jeśli w między czasie któraś doda nowego posta, to automatycznie obraz ściąga się do tego posta, przez co nie da się nic przeoczyć
:-) Trzeba sobie zjechać z powrotem w dół i kontynuować- fajna ta nowa wersja :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry