• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Paula- ok:-)
..jesli bedzie ktorys z panow z moich stron to raczej nie ma co zostawiac..:-P chyba ze szukasz kogos po 50:-P
ci przystojni przestali cos jezdzic a te ich zastepstwa nie bardzo:-P

haha.. uśmiałam się na początek..
tja kochanek posprząta, a potem po zapłate przyjdzie :-p:-D

Dziękuję w imieniu mojej gwiazdy, egezmplarz pospieszny...D zaczyna się martwić że ona tak wszystko "szybcieeeej":laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

dziś wybyłam na zakupy:-p kozaczki sopbie kupiłam w ccc bo dostałam smska że 20% taniej przy karcie, to poleciałam skorzystać. Kupiłam prezent na urodziny koleżanki (teraz na weekend wybywamy poszaleć :p) młoda bogatsza w rajtki z gumkami do latania :p a Matikowi kupiłam bierki (pamiętacie?)

Szata graficzna mi się podoba z jednym ALE czcionka jest moim zdaniem zbyt jasna, taka szara niewyraźna.. W suwaczkach fajnie wszystko mocno czarno,. wyraźnie a tu jakoś tak nijko..

Liluu mówisz że córcia Ci się puszcza :-p moja też hehe ale moja nie ustoi. śmiejemy się trochę, bo Ona dzielnie bez obaw się puszcza i ląduje na tyłku, albo szybko łapie się z powrotem....ale jej mina bezcenna, strasznie jest zaskoczona że sama nie ustoi:laugh2:

Roza aaaa to 137 to jeszcze luzik, ja nawet na początku miałam mniej :p i jedną i drugą ciążę kończyłam z płytkami ok 80. Stres miałam przy drugiej cc bo chcieli mnie całkiem znieczulić... ale udało się i byłam świadoma.
Brawa dla córci. zuch dziewczyna!!
Rozia haha fajnie pospałyście :p też mam ten patent, jak widzę że Mela wstaje "spiąca" :p

reklama
Truskafffka mam kapuśniak, to mu zapłacę spożywczo :-D
Mati ucieszony z bierek- bierków? Nie wiem jak to się odmienia :sorry:
Może pochwalisz się zakupami? :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry