• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry :-)

BB jakos inaczej wygląda... Rozumiem,że zmienili szatę graficzną ...

Truskaffka a nie mówilam,że zaraz się puści :-) Rozbraja mnie to Twoje dziecko :-)

A my dzis do 10 pospałyśmy :-) Tzn. Bianka obudziła sie o 7 jak zwykle, ale widzialam,że jednak jeszcze jest trochę śpiąca, wię czrobiłam jej mleczko, a później wzięłam do nas do łóżka i przytuliła się i zasnęła po jakieś chwili i tak ładnie spałyśmy :-) Cieszę się,bo wczoraj posżłam spoć o 2 :-)

Miłego dnia :-)

reklama
Hejka :-)
Jej, jak tu inaczej :szok: ale fajnie, nie narzekam :tak: jest tak.... pastelowo :-p:-)
U mnie pogoda dzisiaj w kratkę, tzn. nie pada, ale raz chmury raz słoneczko lekko wychodzi, jak na prawie połowę listopada jest OK, aleeeee zapomniałam wczoraj napisać, że w Bielsku na Szyndzielni jest już śnieg :huh::rolleyes2: na Skrzycznem również :-p

Z okazji tego, że mamy nową szatę graficzną, postanowiłam zmienić sobie czcionkę- a co!
:cool2:

LiLuu po burzy zawsze wychodzi słońce :laugh2:

Miłego Laseczki :*

Dziewczyny przez to,że spałyśmy dziś do 10 jestem nieprzytomna... :baffled: I weź tu dogódź człowiekowi :-)

I zapomniałam wam się pochwaliś, że kupiłam sobie gazetkę "Szydełkowanie jest proste" :-) W pl wyszła taka kolekcja i zoabzczymy co z tego wyjdzie :-) Jeszcze nie miałam czasu się za nie zabrać, ale może dziś :-)

Rozia bo to tak jest, śpisz mało to jesteś nieprzytomna, bo niedospana, ale jak śpisz za długo to człowiek znowu przespany :-) no nie dogodzisz :laugh2:

Mówiłam, że u mnie nie pada? Już zaczęło :dry:

Zazdroszczę Wam tych zdolności "robótkowych" ...

reklama
Ojjj marne dziś ciśnienie;-)

Witam panny:-)

rzeczywiście nieco się zmieniło na forum:-)

Dzięki dziewczynki, będę odpoczywać:-)

Joasia
ja mam termin na 28.12.13:-) więc jeszcze czas

Truskaffka
mam 137 i jeszcze raz zrobić mam wyniki.Z Mają to ja wszystko książkowo miałam a teraz....:baffled:

Rozia to poszalałyście nie ma co:-) co nowego zamierzasz wydziergać??

Liluu he he bo się do nas przyzwyczaiłaś i nie ma jak na starych śmieciach hihi;-)

Paula witaj w klubie;-) ja też jestem antytalent:-)

Ale wasze pociechy postępy robią:-D

Wczoraj zestresowałam się tym wszystkim i czułam cały czas napięty brzuch, no ale dodatkowo nalatałam się i późno wróciłam do domu. Dziś jest lepiej:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry