• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Moj 5 razy na dzien je 250ml kaszki gestejjjj :)
2 kanapki cale chlepa z kielbaska
obiad ziemniaczki z czyms tam np to zje czasami nawet pol miski
jakis owoc jak jest w domu chrupki kukurydziane to by cala paczke zjadl jak bym mu dala
jogurt jeden to malo na niego
moj to glodomor ogolniee lilu czasami tak jest ze dziecko jest niejadek a poznie jodbija moja oliwka duzo jadla a dzis malo i chuda jak patyk

reklama
Sylwia - witaj, gdzie byłas jak Cię nie było??? Wiesz ogólnie chłopcy więcej jedzą Kuba też od zawsze dużo je, teraz jak zaczął chodzić, to trochę stracił zainteresowanie jedzeniem.

LiLuu noo wczoraj czytałam Twojego posta, a dzisiaj faktycznie go nie ma... :huh::oo2: czary mary :laugh2::rofl2:

Tak w ogóle to witam pięknie ;-) Pogoda chyba dziś znowu będzie nas rozpieszczała :tak:
Ja dzisiaj mam imprezowy wieczór :-p

Miłego Dzionka dla Wszystkich :*

Joasiu moja gwiazda jak zwykle z tym ze od tygodnia pierwszy raz wstala dzis o 9 :-D:-D:szok: Tak ze w koncu pospalam a z jedzeniem jak zwykle tyle ze dzie nie wymiotuje.
Q ty jak sie czujesz?

no to raz na jakis czas ma dzien dobroci dla mamusi :-)
a ja coraz gorzej.sypie sie :-):-).myslalam ze w tej ciazy bedzie tak samo..ze do konca bede smigac..a ja juz nie moge chodzic..biodro zaczelo mnie teraz pobolewac takze problem z chodzeniem wstawaniem..pocieszamy sie z m ze jeszcze tylko 3 mies

reklama
Hej :)

Joanna - ja drugą ciążę też trudniej przechodziłam. Starość nie radość :rofl2::laugh2:

Lila jest mega absorbująca. Ciągle chce być na rączkach. Teraz śpi na balkonie a ja lece ogarniać chałupe bo znając życie zaraz się obudzi.
Kurde jakieś ptaki nagle się zlecialy za oknem a chałasują jak Mewy nad morzem :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry