• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Widzę, że głównym dzisiejszym problemem kobiet jest- co na obiad? :laugh2:

LiLuu właśnie polubiłam :tak: Dzięki :*
No mam nadzieję, że będziesz zaglądała! ;-)
Ja uwielbiam kluski na parze z jogurtem truskawkowym albo jagodowym mniaaaaaaam :-)

reklama
Heheheh widze ze ile osob tyle pomyslow na kluski na parze :laugh2:

A ten problem Paula przez ciebie mo mieszasz :-p
Mialy byc rulady z kluchami a teraz to nie wiem czy knedle czy pyzy :laugh2::sorry: Czy kluski na parze

Dotarłam i ja.. :p

pogoda strasznie senna, młoda szybko padła na drzemkę, więc Rozia wcale się nie dziwię Biance ;)

Marysia hihi a noo łudze się :p

ale się nagadałyście o pysznościach...no przecież ślinotok mam co najmniej taki jak Melka przy ząbkowaniu :-p
u mnie dziś od rana rosołek się gotuje :) żebyśmy zdrowi byli:tak:;-)
jest jeszcze wczorajszy ryż zapiekany z jabłkami :)

coś o mnie.. matka polka dwójki dzieci-jak widać po suwaczkach, żona, kochanka jednego jedynego ogiera od lat prawie 15tu, w tym roku stuknęła mi 30tka ;) żyjemy i pracujemy w małopolsce, obecnie się bujam na macierzyńskim ;)

LiLuu ja obstawiam rolady- pierwszy pomysł zawsze najlepszy :-) a kluski czy tam pyzy czy jeszcze coś innego możesz zrobić jutro :-p

Marysiu dobry racuch nie jest zły :-)

U mnie zostają ruskie i koniec.

Paula i Bashi wstawac !!!!!!!!!!! Zachcialo sie wczesnie wstawac to teraz nie ma ze boli ktos musi mi towarzystwa dotrzymywac :-p
Marysiu uszczesliwiasz synka :tak:

reklama
Nie spie...wstalam jakas godzine temu..herbatka prysznic I szykuje sie do mojego ukochanego szpitala musze doniesc im kilka dokumentow a potem na zakupy...nie mam polowy produktow do salatki jerzynowej :)
Wlasnie dostalam moja zaslone do prysznica :D w koncu po 9 miesiacsch mieszkania w nowym mieszkanku kupilam zaslone pod prysznic..szybka jestem :rolleyes:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry