P
Paula~
Gość
No to macie wesoło z mężem
Taka mieszanka wybuchowa :-) ale najważniejsze, że się dogadujecie.
Hmmm... coś o mnie
Mam 25lat, nie jestem jeszcze mamą. Pochodzę z południowej części woj. śląskiego, a dokładnie podbeskidzia ;-) Nie wiem co jeszcze istotnego
Pytaj jak coś :-)
Ja powoli będę wychodziła z łózia i wybieram się do sklepu, także do później ;-)
P.S.
Jej nie mogłabym być wegetarianką, za bardzo lubię mięsko, chude, bo chude, ale jednak mięsko :-) Oczywiście tego nie neguję, ale podziwiam ludzi którzy się na to decydują- ja bym nie dała rady ;-)
edit.:
A gdzie Wy jesteście Babulce???
Taka mieszanka wybuchowa :-) ale najważniejsze, że się dogadujecie.Hmmm... coś o mnie
Mam 25lat, nie jestem jeszcze mamą. Pochodzę z południowej części woj. śląskiego, a dokładnie podbeskidzia ;-) Nie wiem co jeszcze istotnego
Pytaj jak coś :-)Ja powoli będę wychodziła z łózia i wybieram się do sklepu, także do później ;-)
P.S.
Jej nie mogłabym być wegetarianką, za bardzo lubię mięsko, chude, bo chude, ale jednak mięsko :-) Oczywiście tego nie neguję, ale podziwiam ludzi którzy się na to decydują- ja bym nie dała rady ;-)
edit.:
A gdzie Wy jesteście Babulce???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
na nią nic nie zadziała, chyba że o czymś nie wiem:-)
Bo mi tu o knedlach piszeta albo knedle z truskawka ooooo to jest pomysl szczerze nigdy nie robilam ale co tam w koncu kto jest mistrzem kuchni 

Mniaaaaammm kurak w sosie śmietanowym, już mi się japa cieszy :-)
Bo albo nie znam, albo znowu nie mogę załapać o co kaman